Сполучливи имитации на маркови парфюми - 66

• 3 699
  • 82
  •   3
Отговори
# 60
На румънската Nuvien e репликата на Sospiro.
Номер 216.

Добре, че каза за Frederic Patric, бяха ми се мярнали веднъж, а после не можех да се сетя за името. 😁

# 61
На румънската Nuvien e репликата на Sospiro.
Номер 216.
Как е парфюма като трайност и проекция?

# 62
2 часа трайност. През първия час беше много излъчващ, но после бързо - бързо замина. На бутилката пише, че е партида от ноември месец, та и него ще го оставя да отлежи, пък дано има файда, защото много ми хареса.

# 63
  • Истанбул
Аз съм ползвала на Frederic Patrik Zadig Voltaire for her.Много траен и доста доближаващ се до оригинала.Купувах и мъжкия Armani Diamonds,бяха ми изпратили за проба парфюми от 3 мл.В турския Трендйол са около 8 Евро.

# 64
Мерси много за инфото ☺️

# 65
Попаднах на 2 нови аромата от Заг.
Някаква идея на кои парфюми са аналози?

# 66
И да кажа, че забърсах мега офертата от там 🤣😂. Май е било грешка на търговеца, защото взех мега якия Oud Madness Fragrance world, дюп на Maison Crivelli Oud Maracuja само за 10.84 евро 🥰🥰 и е оригинален. И само от едното, първо пръскане на китката, вече 2 часа ме омайва, а още не е почивал. Дават го 8 часа проекция. Много съм доволна 😊

Понеже не познавам аромата, някъде пише мъжки, другаде - унисекс, към мъжки, или дамски клони повече? На мен ми излиза за около 15 евро в момента, ако поръчам.

# 67
452 Zag Zodiak трябва да е Xerjoff Naxos 😊, няма как да ги сбъркам тези нотки, той ми е любим
А другият La Bomba Carolina Herrera ☺️🥰... май ще да е, трябва да кажат в магазина.
Относно Oud Madness парфюма ще кажа зависи, като цяло супер ще стои на мъж. Уда, кожата и тази нотка на маракуята даже леко перверзни помисли ми докарва 🤣😂, но сега е много мек и е носим и от жени. Определено не е парфюм за всеки ден. Просто аз обожавам нестандартни аромати и този е такъв, но е супер.
Да се оплача моята Dolce Melodia на ZANTHEA има трайност 30 мин 🥲🥲🥲. А в Емаг има супер коментари точно на този парфюм. Мен ме притеснява, че декември пратката ми преседя 2 дни на външен шкаф на минусови температури и може парфюмът да е заминал. Вдруги ден чакам оригинална отливка да видя дали в мен не е проблема, адски ми харесва аромата. Иначе другите на ZANTHEA са с 4+ часа трайност.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:45 от Sansola

# 68
Благодаря Sansola!

Засега ще се въздържа, че и без друго прекалих.😃.

# 69

Видях вчера в Лидл два нови парфюма (поне за мен са нови). Тестера на червения беше празен, но го дават за копие на YSL - Black opium Over red. Жълтия веднага  ми напомни за Chloe Luminous, който съм носила с голямо удоволствие миналата пролет и сега се замислям дали да си взема поне 10 мл от оригинала или този от Лидл ще свърши работа😅 Май сега са на промоция на около 15 лв.

# 70
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus Да споделя впечатления от няколко нови за мен аромати. Mehwish PARIS CORNER - имам го от една седмица. Много приятно гурме, усещат се мед, бадеми, ванилия. Красив аромат, средна трайност и излъчване. Дано да се подобри с времето. Опаковката е много луксозна, добре изпипана и бутилчето е много сладко.

Скрит текст:

Royal Blend Nero French Avenue - подобен на Khamrah, но много по-хубав. Веднага, след като го взех от куриерската фирма и се прибрах, го пробвах. Разкошен аромат още от първото пръскане. Сложен, има дълбочина, изключително траен и силен. Фаворит, на който ще му взема резерва.

Скрит текст:

Royal Blend Sequoia French Avenue - сравняват го с Fire On Ice  на Lattafа, който харесвам много, но исках да пробвам и Секвоята. Доста си приличат двата аромата.  Fire On Ice е по-мек, но по-траен, на Секвоята  началото е по-искрящо и свежо, но бързо загубва силата си. Вероятно, защото е още нов, а Латафата е отлежала 2 месеца. И при двата ясно се усещат малините. Доволна съм, но ще видя как се развиват във времето. Може да има изненади и затова няма да избързвам с покупка на резерви.

Скрит текст:

Samah Pearl на  Riiffs парфюмен екстракт - сходен с Делина. Траен и силен аромат. Розата е много реалистична и свежа, сякаш току-що откъсната заедно с листата и стъблото. Повече от 10 подобни аромати съм събрала, едновременно ми харесват, защото всеки притежава различен нюанс, но и ми поомръзнаха -толкова много рози.

Скрит текст:

Разносвам още няколко нови аромата и още 8 чакам. Иска ми се да се поспра, че се чудя къде да ги слагам вече тези парфюми  Worried

# 71
Necha тепърва ще разглеждам твоите попадения, мерси за ревюто ☺️. И аз вече започвам да имам същия проблем с мястото. Решила съм пролетта да правя ревизия и да видя кое какво и как 😂🤣.
Иначе към всички, вчера тествах на хартия MFK Ala Rose от тези от Trendyol и мога да кажа, че е много приятна мускусна леко пудрена роза. Не бях гледала пирамидата, абсолютна blind покупка, но бях сигурна, докато душих, че така ефирната и лека роза, може да е само българската и се оказах права. De Marli розите, например са плътни, тежки, те са турски. Иначе ароматчето не е изтраяло много, защото днес вече само леки следи се усещат от блотера, но ще преседява и ще видим. Иначе ароматът е чуден за пролет, а предвид цената, е топ. Бутилките са симпатични.

# 72
Като стана дума за арабчета, аз много се влюбих в Jean Lowe Matière на Maison Alhambra.

Вече два пъти си го купувам, макар за момента втория да съм го оставила настрана, малко да се затъжа. Много случайно попаднах на него, в един от магазините за арабски парфюми, търсейки друго - репликата на Mon Paris, но нещо не ми хареса и се чудех какво да си взема, за да не си тръгна с празни ръце и момчето ми го препоръча. Ей, много ми хареса. Сигурно вече е коментиран тук, но аз да си кажа.

# 73
  • Deutschland

Видях вчера в Лидл два нови парфюма (поне за мен са нови). Тестера на червения беше празен, но го дават за копие на YSL - Black opium Over red. Жълтия веднага  ми напомни за Chloe Luminous, който съм носила с голямо удоволствие миналата пролет и сега се замислям дали да си взема поне 10 мл от оригинала или този от Лидл ще свърши работа😅 Май сега са на промоция на около 15 лв.

Червеният съм го тествала от колежка. Не знам чия имитация е, но е много хубав и на моята кожа е учудващо траен.
Ходи ми се на Лидл, но все още не съм излекувана от тежкия грип и не искам да заразявам никой. Искам да видя какви парфюми са заредили, ако изобщо в нашия филиал са.

# 74
Някой пробвал ли е La tulipe от Заг? Ако да, бих се зарадвала на споделено мнение.
Също така, ако има в темата живеещи в чужбина, където има Алди... Ползвали ли сте парфюмите им и какво е качеството?
Видях, че Алди имат версия на Jo Malone - Poppy & barley и спирачките, дето си ги удрях сдадоха багажа. 😂 Сега идва тежкото чакане да пристигне от Англия.
Между другото - тези дни нося Santal 33 и се рвзмазвам от кеф. Много добър аромат.

Общи условия

Активация на акаунт