Мамник - Тема № 3 🪶

• 15 793
  • 400
  •   7
Отговори
# 390
Лелее, хора, каква беше тая гарга.
Серията иначе добре вървеше и накрая това чучело, не, не мога...Че и свети отвътре, верно ли.

# 391
Женското на "Кюнец" е "Бурия". Joy Wink
Аз най важното отървах - появата на Мамника, и не мога да коментирам как са го докарали, но като изгледам пак епизода ще се включа по въпроса.

# 392
  • Бургас
Ето го новият любимец в МамникО - Кюнеца!

# 393
Ето го новият любимец в МамникО - Кюнеца!

Тъкмо да го кача . Но вие ме изпреварихте . Ама е сладък Кюнеца.

# 394
Играта на Владо Пенев беше страхотна! Като чу гласът на Делян и как тръгна разтреперан и с насълзени очи да търси сина си.

# 395
Добре де, какво е станало с този Делян? Къде е? Мамникът би ли го убил? Нали не е от прокълнатите родове? И този във варницата защо? Ако е спойлер, може на лично някой, чел книгата, да ми разясни малко.

# 396
Колко епизода е сезона?
Някой чел книгата може ли да напише разликите и приликите с филма.

# 397
  • София
Много красиво животно! 😍И тези величествени рога…
И мамника мамин ми хареса 😀. Появата му беше в точния момент - нагнетено напрежение и… хоп - в цялата му прелест - хем страшничък, хем някак симпатичен 😉. Май не обича новите технологии 😂. Че Емил се изплаши, изплаши се, ама май и КОВИДЪТ ще изчезне бързо. 😜
Хубав епизод!

ПП На снимката Виктор Божинов и Кюнец вървят в крак 😂

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 01:12 от almadji

# 398
  • Sofia
Аз съм приятно изненадана, че в сериала се опитват да загладят недоразумението с годините в книгата. Вкараха допълнително поколение, за да излезнат сметките. В началото се чудих защо са променили рождената дата на Лазар. Явно е било заради това.

А мамника не трябваше ли да прилича повече на чапла, отколкото на орел?

На мен този епизод ми хареса най-много. Пак много философстваха и обикаляха из горите, но поне започна да се случва нещичко.

# 399
  • България
Бях разсеяна и си зяпах в телефона в този епизод, видях накрая Мамника. Приличаше ми на драконче-кръстоска от Домът на Дракона и Как да си дресираш дракон. Искам пак да го видя и да преценя как изглежда.
Изводът ми е, че трябва да се гледат само последните 5 минути.

# 400
И на мен епизодът ми хареса, ама ми беше по- скоро комичен, отколкото страшен- първо това невероятно дуо- Митака- Почекаин, направо трепач с репликите, после тоз красив Кюнец с господаря си, Чернев ли беше? Чернев като се замисля, като се появи за първи път като втори плътеник ми се стори в тези негови одежди...и за капак тъй дълго чакания Мамник - ми, то все едно декорацията тука при съседите за Хелоуин, чак се разсмях като го видях- колко го чакахме, в колко студия го правили, пък то нещо като кукла ми се стори....и, още нещо, аз някак си тази химия Божана- Лазар още не я долавям, много някак си скована ми изглежда Божана, чак пък никаква емоция по това лице...донякъде и Лазар е така......

Общи условия

Активация на акаунт