Хайде на театър- №19 🎭

• 2 017
  • 67
  •   4
Отговори
# 30
Мисля че във всички спектакли, в които участва, ще го сменят, за да не падат. В "Опит за летене" знам, че Христо Терзиев ще е на негово място.

# 31
  • София
Колко жалко! Дано се възстанови бързо!

# 32
Здравейте,
Моля за препоръка какво да гледаме на 12.февруари. Благодаря!

# 33
Здравейте,
Моля за препоръка какво да гледаме на 12.февруари. Благодаря!

Гласувам за Деветдесет, Живак или Швейцария

# 34
  • Sofia
Записвам се, утре съм на Хеда Геблер, после на Когато гръм удари...
С изненада виждам колко много свободни места има за първото, а уж я класирахте в най-добрите Simple Smile
За комедии - потвърждавам за И верният отговор е...
Само ние момичета също беше приятна, особено ако се гледа с приятелки. Койна Русева е страхотна там!

# 35
Мисля че във всички спектакли, в които участва, ще го сменят, за да не падат. В "Опит за летене" знам, че Христо Терзиев ще е на негово място.

Вие сериозно ли?! Валери Йорданов не е болен!

Цитирам Валери:
 ·
Току що "КАРАКОНДЖУЛ" беше махнат от програмата на НТ "Иван Вазов" и за 21-ви, когато нямаше проблем да се играе.
Няма го в "Март", предполагам - ще го махнат и в "Април" и нататък... Най-гледаното от Камерните представления в НТ "Иван Вазов" в момента. Както стана с "ХЪШОВЕ" на Ал. Морфов. "Тихо и до смърт".
Г-н Василев, "Личността ИМА значение".

# 36

Цитирам Валери:
 ·
Току що "КАРАКОНДЖУЛ" беше махнат от програмата на НТ "Иван Вазов" и за 21-ви, когато нямаше проблем да се играе.
Няма го в "Март", предполагам - ще го махнат и в "Април" и нататък... Най-гледаното от Камерните представления в НТ "Иван Вазов" в момента. Както стана с "ХЪШОВЕ" на Ал. Морфов. "Тихо и до смърт".

От мои приятели в театъра знам, че Валери Йорданов има сериозни проблеми с гръб/кръст. Преди известно време пак имаше такива проблеми и доста представления с негово участие паднаха тогава.
Но Караконджул ще се играе февруари и април, има си го в програмата. Не знам защо Валери толкова обича да влиза в ролята на многострадалната Геновева... Някак все си мисли, че всички са срещу него. А какво да кажат тогава актьорите за постановката "Теремин", която от месеци не се играе? Там не участва Валери. И никой няма информация защо не я слагат в програмата (въпреки, че салонът също беше пълен всеки път). Не всичко е лично.

# 37

Цитирам Валери:
 ·

От мои приятели в театъра знам, че Валери Йорданов има сериозни проблеми с гръб/кръст. Преди известно време пак имаше такива проблеми и доста представления с негово участие паднаха тогава.
Но Караконджул ще се играе февруари и април, има си го в програмата. Не знам защо Валери толкова обича да влиза в ролята на многострадалната Геновева... Някак все си мисли, че всички са срещу него. А какво да кажат тогава актьорите за постановката "Теремин", която от месеци не се играе? Там не участва Валери. И никой няма информация защо не я слагат в програмата (въпреки, че салонът също беше пълен всеки път). Не всичко е лично.

Цитирам отново Валери:
И... след публикацията ми тук - веднага върнаха в програмата. "Караконджул". Даже ми звъннаха да ми се карат...

По въпроса за "Теремин" - това е пълна тъпотия постановка, гледала съм я, едвам я издържах. След антракта залата се изпразни. На Вас лично хареса ли Ви?

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 09:32 от фрох

# 38
  • София
Не мога да разбера хвалбите за "Брадатата графиня". Приятно беше, имаше някои смешни моменти, но цялостно ми беше доста скучно. Повече от 2.5/5 не мога да му дам, но поне нямаше простотии и пошлости. Grinning

# 39
Валери Йорданов прекалява. Не виждам и останалото от цитата му, а именно:

Г-н Василев, "Личността ИМА значение". И "хората и здравето им" значат нещо.
Предлагам да ориентираш ръководните си амбиции към длъжност "Уеб-дизайнер". В Пернишка хлебарница.
Не обиждам град Перник - обичам да съм там.

Толкова арогантен и нахален.

В момента най-гледано в тази зала е представлението  на Донков и Кошко (само да се уточни, нали…).

# 40
Страшно нахален и затова не го гледам, без значение дали е добър актьор или не; гледала съм го само в Хъшове заради постановката.

# 41
Караконджул е отлично представление, но е добре да излезе от роля и да не се превръща в такъв.

И с този негов постен правопис… е желателно да се въздържа от изявления въобще.

# 42
Минавам да кажа за "Великият Гетсби". Ами на мен адски много ми хареса! Просто топ постановка, страхотна игра, невероятна сценография! Развълнува ме много!

# 43
С изненада виждам колко много свободни места има за първото, а уж я класирахте в най-добрите Simple Smile
Само ние момичета също беше приятна, особено ако се гледа с приятелки. Койна Русева е страхотна там!
Хеда Габлер на мен изобщо не ми хареса. Самата постановка е тягостна. Има едни безобразни шумове на няколко пъти. Никога не бих препоръчала!

# 44
  • Beyond the stars
Хеда Габлер на мен изобщо не ми хареса. Самата постановка е тягостна. Има едни безобразни шумове на няколко пъти. Никога не бих препоръчала!

И аз съм с доста смесени чувства за Хеда Габлер. Радина Кърджилова беше брилянтна, много "нейна" роля. Интерактивният начин на поднасяне на постановката създава многопространственост, която е доста интересна за гледане.
Но самата постановка не е моето, не че от Ибсен очаквам друго.

Общи условия

Активация на акаунт