Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 50

• 2 023
  • 59
  •   3
Отговори
# 45
  • Вестерос
Мерси, нещо не мога да пусна английското аудио

# 46
Извинявай, че те подведох, но не бях обърнала внимание че озвучено е с 5 еп. , а със суб само до 4 еп. Може би до 1-2 дни и него ще качат.
Иначе ето тук е превключването на суб.

# 47
  • Sofia
В кой сайт изгледахте последните епизоди на "Dear Child", защото moviesapi.club/tv/ е хакнат.
Остават ми 5 и 6 епизод и сега имам възможност да ги гледам, а сайта хакнат.Angry

# 48
Аз го гледах на xpWatch но ядовете те побъркват ,последния 6ти епизод няма бг субтитри

В кой сайт изгледахте последните епизоди на "Dear Child", защото moviesapi.club/tv/ е хакнат.
Остават ми 5 и 6 епизод и сега имам възможност да ги гледам, а сайта хакнат.Angry

# 49
  • Вестерос
Meрси, еми ще го мъча с руски тогава. Иначе си свалих от бананите 2та сезона на Fallout.

Moите предложения за 2025

It:Welcome to Derry
Dexter: ressurection
Dept Q

Пускам списък със сериали с първи сезон от 2025
Скрит текст:
Highly Anticipated New Series (2025 Releases)
American Primeval (Netflix) - A Western survival series set during the 1857 Mountain Meadows Massacre.
Zero Day (Netflix) - Thriller starring Robert De Niro as a former president heading an emergency commission.
Alien: Earth (FX/Hulu) - A series set in the Alien universe, 30 years before the original film.
The Pitt (Max) - A hospital drama set in Pittsburgh starring Noah Wyle.
A Thousand Blows (Disney+/Hulu) - A Victorian London boxing drama from the creator of Peaky Blinders.
Murderbot (Apple TV+) - Sci-fi series based on The Murderbot Diaries starring Alexander Skarsgård.
Your Friends & Neighbors (Apple TV+) - Crime comedy starring Jon Hamm.
Paradise (Hulu/Disney+) - Political thriller starring Sterling K. Brown and James Marsden.
Dope Thief (Apple TV+) - Crime thriller directed by Ridley Scott.
Dept. Q (Netflix) - Scandi-noir police procedural set in Edinburgh.
It: Welcome to Derry (HBO) - Prequel series to the IT movies.
Untamed (Netflix) - Mystery thriller starring Eric Bana as a park ranger.
Chad Powers (Hulu) - Comedy co-created by and starring Glen Powell as a college quarterback.
Suits: LA (NBC) - Suits spinoff series starring Stephen Amell.
The Studio (Apple TV+) - Hollywood satire starring Seth Rogen.
The Hunting Party (NBC) - Thriller following a team tracking escaped convicts.
Watson (CBS) - Medical mystery series reimagining Sherlock Holmes' partner, played by Morris Chestnut.
The Better Sister (Prime Video) - Crime drama starring Jessica Biel and Elizabeth Banks.
We Were Liars (Prime Video) - YA drama based on the novel.
Ironheart (Disney+) - Marvel series starring Dominique Thorne.
Eyes of Wakanda (Disney+) - Animated Marvel series.
Robogobo (Disney+) - Animated series.
Sakamoto Days (Netflix) - Anime series.
The Bondsman (Prime Video) - Thriller starring Kevin Bacon.
Pluribus
Last Samurai Standing
Chief of War
Taskmaster
When Life Gives You Tangerines
The Copenhagen Test
All Her Fault
The Mighty Nein
Man vs Baby
Task
The Terminal List: Dark Wolf
The Hack
The Chair Company
Outlander: Blood of My Blood
Amadeus
Riot Women
House of Guinness
 This City Is Ours
The Eternaut
On Call
Queen of Fucking Everything
Patience
Miss Austen
House of David
Running Point
Ripple
Kevin Costner's the West
Long Bright River
The Lowdown
Revival
Atomic
The Last Frontier
Sherlock & Daughter
Duster
Lynley
Leanne
Countdown
Bookish
The Guest
The Institute
Smoke
I Love LA
Talamasca: The Secret Order
Robin Hood
The Librarians: The Next Chapter
King & Conqueror
Spartacus: House of Ashur
Ironheart

# 50
Мъж срещу бебе ми хареса, не знаех, че и той се брои. Значи все пак съм гледала и друг нов серуал, освен Сандокан, който ми е допаднал (умерено). И в двата участва една и съща актриса 🙂

Освен това гледах Таламаска, който беше в средата (5 от 10), но имаше и добри моменти тук-там.
И гледах от скука 2-3 епизода на Букиш (само защото от време на време гледам Епик драма), който може преди да съм наричала Букър в темата. Но гейската тематика не ми е много интересна и случаите не бяха нещо особено.

# 51
Heated Rivalry - защо я хайпват толкова тази боза? Изключително скучен, никаква история, никаква интрига, абе ужас. Само има много гей секс. Но в наши дни едва ли за някого това е особено ново, интересно или скандално.

Започнах Industry - първият сезон ми е малко скучен, но по трейлърът новия изглежда обещаващо. Ще му дам шанс. Не мога да повярвам, че може да има толкова токсична работна среда. Иначе засега малко мудно върви.

# 52
  • Somewhere far away
Heated Rivalry - в началото беше само секс да. но в последните епизоди се разгърна една много красива и истинска любов. Това е романса в основата си. Няма история не бих казала, има история просто историята е тази между двамата главни герои, отношенията им, връзката им, динамиката.  С нищо не е по -различен от стереотипните романси, в които участват мъж и жена с тази разлика, че тук са давма мъже.

# 53
  • Sofia
Изгледах и аз  "Dear Child", хареса ми . За съжаление подобни психопати ги има и в реалността.Disappointed Relieved

# 54
  • Бургас
Аз го гледах на xpWatch но ядовете те побъркват ,последния 6ти епизод няма бг субтитри

Най-добре търсете директно в гугъл епизода, който ви трябва.

# 55
Heated Rivalry - в началото беше само секс да. но в последните епизоди се разгърна една много красива и истинска любов. Това е романса в основата си. Няма история не бих казала, има история просто историята е тази между двамата главни герои, отношенията им, връзката им, динамиката.  С нищо не е по -различен от стереотипните романси, в които участват мъж и жена с тази разлика, че тук са давма мъже.

Е точно де, много скучна романтична боза.

# 56
Прехвърлям си класацията от миналата тема,Smoke си отговаря също на изискванията за номинация.
https://m.imdb.com/title/tt24163532/

1.Institute
2.IT:Welcome to Derry
3.The Pitt
4:Dexter:Ressurection
5:Smoke

# 57
Изгледах "Американска праистория".
https://www.themoviedb.org/tv/215866-american-primeval?language=bg-BG
Хареса ми повече отколкто очаквах и повече от "1883".
Държа ме през цялото време на нокти, но нямаше нотката на фатална обреченост от "1883".
Да, пак почти всички главни герои умряха и то нелепо, трагично и предвидимо, но някак сериалът беше по-лек и ненатоварващ. В последния епизод прекалиха с пудрата захар, но трябваше да има някакъв вид хепи енд. Оцених, че Абиш и Червеното перо не се върнаха в шатрата като съпрузи, защото през цялото време очаквах подобно развитие.

# 58
Моите предложения за 2025:
1. Dept. Q
2. Ludwig
3. The Leopard
4. Playing nice
5. Nine bodies in a mexican morgue

# 59
Моята класация за 2025:

1.The Beast in Me
2.Your Friends & Neighbors
3.Pluribus