Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 50

• 1 786
  • 55
  •   2
Отговори
# 30
  • Berlin
Чакам аз да го пуснат някъде из каналите, за които сме абонирани, че да го гледам отново БЗГ. Мисля, че на ММ ще му хареса (много му допадна Експанзията). Аз преди много години съм го гледала малко и бих го изгледала сега с него.
Иначе си продължавам с Fallout.

# 31
  • UK
Изгледахме последния епизод на Fallout, нещо не ми достави удоволствие този сезон. Пак много въпроси останаха, следващия сезон май ще е последен, дано не го чакаме много дълго.

# 32
Аз го имам записан на дискове още от тогава (имам на какво да ги пускам; между другото, в Тему продават много изгодни плеъри за дискове, в случай, че някой си няма), а отделно мисля, че го имам и на един стар външен диск, обаче съм го гледала 4-5 пъти и затова ми е по-интересно да гледам реакции, отколкото самото нещо.

# 33
  • София
Чакам аз да го пуснат някъде из каналите, за които сме абонирани, че да го гледам отново БЗГ.
В sky showtime ги има и 4-те сезона

# 34
Започнах Run Away https://m.imdb.com/title/tt9169516/?ref_=hm_rvi_i_2 интересен е🙃

# 35
The Better Sister заслужава ли си гледането и има ли някъде наши субтитри?

# 36
  • Bayern
The Better Sister заслужава ли си гледането и има ли някъде наши субтитри?
Приличен трилър, но не е от сериалите, които бих гледала повторно.

# 37
Започнах The Last Frontier по apple tv+,харесвам такива шпионски трилъри и историята е интересна,отдавна нищо със затворници не съм гледала,харесаха ми първите два епизода.

# 38
  • Бургас
Знае ли някой дали ще има 3ти сезон Your Honor?

# 39
  • Bayern
Знае ли някой дали ще има 3ти сезон Your Honor?
Не е подновен за 3 сезон. Финалът на 2 сезон хич не ми хареса

# 40
  • Бургас
И на мен не ми хареса, много хубава игра на Брайън Кранстън.

# 41
Изгледах Dear Child хареса ми държи в напрежение ,интересен сюжет ..2 неща не разбрах ..как и говореше на жената ,как го чуваше в главата си и защо е станал такъв защото е отгледан от баба си и дядо си ли ??

# 42
Изгледах Dear Child хареса ми държи в напрежение ,интересен сюжет ..2 неща не разбрах ..как и говореше на жената ,как го чуваше в главата си и защо е станал такъв защото е отгледан от баба си и дядо си ли ??
Скрит текст:
Според мен не го чуваше буквално, това са спомени, които постоянно се повтарят, и начина на сценаристите да покажат колко е травмирана и наплашена от преживяното. А той е станал такъв, не толкова защото е отгледан без родители, а защото никога не е имал щастливо семейство, и единственият логичен според него начин да го има, е да си го създаде насила.

# 43
  • Вестерос
Дайте акъл от къде да гледам 5ти епизод на The Rookie. Тъкмо почна новия сезон, много си го обичам. Това само това като цяло теглех. Аз отварял бананите, ама не се качва нищо Grinning

# 44
Дайте акъл от къде да гледам 5ти епизод на The Rookie. Тъкмо почна новия сезон, много си го обичам. Това само това като цяло теглех. Аз отварял бананите, ама не се качва нищо Grinning
The Rookie

или на руски сайт, има вариант за оригинално аудио + руски суб.
https://seasonvar.ru/serial-46423-Novobranetc-8-season.html

Общи условия

Активация на акаунт