Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Момичета на 21.02 ми беше трансфера на 2 3 дневни
Днес бях на преглед и се видя 1 сак 8мм
4г.с и 6 дни
Другото ембрионче явно не се е задържало .....🥺 вие виждате ли жълтъчно мехурче или си въобразявам ?

# 331
Марияна М. 772869, стискам палци всичко да бъде наред и да се роди едно пухкаво бебе ❤️🙏

# 332
4г.с и 6 дни
Другото ембрионче явно не се е задържало .....🥺 вие виждате ли жълтъчно мехурче или си въобразявам ?

Като че ли има нещо, но е рано да се види. След колко време е следващия преглед, със сигурност ще се види тогава. Честито, важното е, че едното се е хванало и аз ти пожелавам да имаш пухкаво бебче на финала.
Ще се радваме да споделиш как е минал и следващия преглед.

# 333
4г.с и 6 дни

Като че ли има нещо, но е рано да се види. След колко време е следващия преглед, със сигурност ще се види тогава. Честито, важното е, че едното се е хванало и аз ти пожелавам да имаш пухкаво бебче на финала.
Ще се радваме да споделиш как е минал и следващия преглед.
На 20 съм при АГ
А на 25 съм при репродуктивния които направи трансфера
Благодаря ви ❤️ ще споделя 🌸

# 334
Нямам какво да мисля по коментара си, Miracle, тъй като в него нямаше нищо грубо. В него пишеше, че и аз чакам новини. Много са ти грешни представите за грубост. Разбирам че си изнервена, но никой тук не ти е виновен за това. Няма нужда да нападаш хората, които се интересуват от теб, обвинявайки ги, че много очевидно мислят за теб. Като искаш да си оставиш за теб резултата, го оставяш, не пишеш тук кога ще си правиш тест.

# 335
Момичета, в деня на трансфера ( свеж ) мерят ли ви лигавицата? Последно я измериха 12 или 12.5 на 7мия ден и след това на 10тия бе пункцията. Странно ми е защо преди да поставят ембрионите не го направиха отново, единствено на прогестерона, изследван в същия ден ли разчитат?

# 336
Момичета, в деня на трансфера ( свеж ) мерят ли ви лигавицата? Последно я измериха 12 или 12.5 на 7мия ден и след това на 10тия бе пункцията. Странно ми е защо преди да поставят ембрионите не го направиха отново, единствено на прогестерона, изследван в същия ден ли разчитат?

Не са ми я мерили моята беше  последно 14 мм направиха трансфера и е успешен
Успех 🍀

# 337
Имахте ли УЗД преглед преди трансфера ? Ако сте имала със сигурност доктора я е измерил , просто не ви е казал колко мм е.На всичките ми трансфери до сега са ми я мерили, само че аз съм питала “Колко е?” И на сет и на зет.

# 338
Не са ми я мерили, нито прогестерона ми мерят. Само преди пункция ми я мери и пуска изследвания.

# 339
Имахте ли УЗД преглед преди трансфера ? Ако сте имала със сигурност доктора я е измерил , просто не ви е казал колко мм е.На всичките ми трансфери до сега са ми я мерили, само че аз съм питала “Колко е?” И на сет и на зет.

Не, не съм имала, а при предишните трансфери помня, че са я мерили в самия ден.
Може и да не е било задължително, просто сега съм доста време сама с мислите си и в какво ли не търся причина за повторен неуспех.

# 340
  • Be realistic - plan for a miracle.
По абсолютно НИКАКЪВ начин не е груб коментара на Miracle.
Разбирането, което можем да очакваме в теми/групи като тази е съизмеримо само с тактичността и деликатността при задаването на въпроси. Поне може да се добави едно “не споделяй ако не искаш” в края им.
Абсурдно е очакването всички веднага да тичат да си споделят резултата, какъвто и да е той.
Отделно… всеки може да груб колкото си иска, минаваме през брутални неща и пак ще повторя, ако точно тук няма разбиране и емпатия, то явно отникъде другаде не може да се очаква.

# 341
Това е твоя прочит на коментара, моя е друг.

# 342
Марияна, и да не се вижда е рано още. При мен в 5+0 се видя само сак 6мм, а в 6+0 вече ембрион с пулс. Но при някои и чак в 7ма се вижда, много зависи и от ехографа.

При мен също не са мерили лигавица в деня на трансферите, имам три ЗЕТ и един свеж на две различни места. Мериха я преди започване на прогестерона(около овулация), искаха към 9мм да е поне в този период.

# 343
Момичета, смятам, че може и на лично съобщение да се разберете. Не вярвам някой нарочно да е обидил другия.
Нека не забравяме, че когато пишем няма интонация и няма как човекът отсреща да усети това, което искате да предадете, дори то да бъде доза съпричастност и подкрепа.

Всички сме адски изнервени и изморени вече от всичко. И аз сега виках вкъщи и се ядосвах за неща, които обикновено не биха ме изкарали извън контрол, ама..
Не знам кое повече натежава, но неуспехите най-вече ни правят много сензитивни и всички иска е просто вече да се свършва.
Поне аз така се усещам.
Утре съм на пункция, този път знаем само аз и мъжът ми. Дори на най-добрата си приятелка, която знае всичко до момента не съм казала, защото се изморих.
Изморих се да ме чакат, да ме питат.. изморих се да ги разочаровам и да ги натъжавам. Изморих се да виждам съжалението в очите им и надеждата, с която казват, че другия път ще стане. Защото другия път на става и пак се завъртаме в порочния кръг.
Затова всичко изливаме тук, защото въпреки всичко, знаем, че само тук бихме били разбрани, защото никой друг не може да разбере това, как и до какво състояние могат да те докарат хормоните, напрежението и чакането.
Отплеснах се, извинявам се! Нека бъде мир и нека скоро всички се отървем от тази ситуация и да затворим веднъж завинаги този раздел на форума 🙏❤️

# 344
Miracle, изключително груб коментар. А ми като не искаш да те питат няма да споделяш тогава. А дори и да си го казала, можеше просто да напишеш възпитано : "Момичета, благодаря ви, че ме мислите, но не бих искала да не споделям в момента, защото го преживявам тежко. "  Никой насила не те кара да споделяш, ама така да врещиш, че някой те е попитал........... То ние не вървим по тоя път и не ни е тежко, само на определени хора им е тежко. Да припомня, че името на темата е Дългото чакане след трансфер и е най-нормалното нещо да се говори за това. Ако някой не му изнася, че тук повечето коментиращи се интересуват един от друг, има и други теми.
Аз лично не видях да има нещо грубо в коментарите на момичетата. Аз като не искам да ме питат въобще не споделям и не говоря по темата. И ако някой има силни болки и странни симптоми, на първо място се свързва с лекаря си и му съобщава за това. Защото проблемът може и да е наистина сериозен. А не да пише по групите и после да каже " ама те ония момичета ми казаха, че може да е....еди какво си". И после пак някой друг виновен.

Общи условия

Активация на акаунт