Има ли все още мъже с нормална ценностна система?

• 3 593
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
Наистина имате много даскалски изказ. Сухота и стерилност. Ако сте такава и в реалния живот...

# 31
  • Пловдив
Или сте станала много умна и всички са ви прочетени книги и  веднага ги разгадавате ......или от желание да сте много умна , нищо не се случва.

Ако опита ви с мъже е този, който сте описала .....ми с кофти мъже излизате , но те са ваш избор.

# 32
Без да прозвуча грубо, но ако и на мъжете им се обяснявате в дълги романи, както тук, е възможно просто да сте им скучна и твърде меланхолична за връзка.

# 33
  • София
Без да прозвуча грубо, но ако и на мъжете им се обяснявате в дълги романи, както тук, е възможно просто да сте им скучна и твърде меланхолична за връзка.

Точно...

# 34
По мои наблюдения, мъжете с нормална ценностна система, ако изпитват симпатии към дадена жена изглеждат дори леко свенливи, плахи, та дори и несигурни и това произтича от желанието им да не се изложат и да отблъснат дамата. Всички онези с гръмките думи и обещания...те водят само до едно, след това...,,следващата моля", като ,,представлението" с нея се повтаря 1:1.

# 35

Не звучите грубо, нито ме притесняват  анализите за моята същност. 🙂 Всеки има право да си каже каквото мисли, без значение дали има общо с истината.
Със сигурност не бих била в ролята на клоун да забавлявам мъж, че да му е забавно с мен. Та дори това означава да съм сама. 🙂

*Относно "даскалския изказ", ще се засмея. Правите някакви анализи, но това е в реда на нещата.

# 36
Добре де, а какво правите когато харесате някой мъж? Каква е технологията на ухажването в този случай? Как демонстрирате интерес?

# 37
  • Пловдив
Добре де, а какво правите когато харесате някой мъж? Каква е технологията на ухажването в този случай? Как демонстрирате интерес?

Чете му морал 😄😄

# 38
Има свестни мъже както има и свестни жени.
Пълно е с нормални хора, които искат семейство, гледат си децата, изплащат си жилището и вървят напред.
Ама не принцове нали? Нормални хора.
Аз съм от малкото хора с положителен опит с приложенията за запознанства в тоя форум. Ползвах преди няколко години, но срещах свестни, разумни, готини мъже.
Според мен хората в приложенията са същите, които и извън тях. Има много нормални и много откачалки.

Доколкото разбрах не желаеш да имаш деца и не искаш мъж без деца?
Това е малко деликатно. Първо остават по-малко мъже - само разведени с деца.
Второ ако не искаш деца тооо искаш ли неговите? Да живеят с вас, да ги отглеждате, постоянно или споделено с майката?
То е много сложно действително някакси да се срещаш само с мъже с деца, има ли такава отметка в приложенията?

При всички случаи моят съвет е винаги един - излизане с мъже и ходене по срещи. Ако ччовек иска да срещне това е начина. Не се чувствай длънжа на никого, че очаквал нещо, че се озлобявал. До сега никой не ми е казал/показал, че очаква секс от мен след среща/и. И никой не съм усетила озлобен, понякога са били тъжни, объркани, но това е нормално.
Ако все пак има гадна реакция - блокираш го и продължаваш, неговите емоции са си негова работа.
Отсяваш откачалките по чат и те остават 3-4, излизате на срещи и ще остане 1 или макс двама, хем нормален, хем с привличане, хем с деца...

# 39
Да имаш ценности, ценностна система, критерии, подбор не означава да се държиш като глътнал бастуна.
Аз бяха такава на 20. Морализатор, силен контрол над поведението и анализи на хората. Знанието носи тъга.
В един момент осъзнах колко съм сериозна и стегната, как всъщност трябва да се науча да се радвам на живота и ако мога да ползвам метафора – не постоянно да се гмуркам на дълбокото, а да ходя по водата (или поне да карам сърф).
Нито един от сериозните мъже до мен не го е интересувало колко много книги съм изчела, колко съм морална или претенциозна.
Те са ме приемали като краен "продукт" – женския образ, който олицетворявам на база на всичко, което знам, мога, съм – но! без да го натрапвам специално.
Една усмихната, забавна жена, умееща да комуникира, води приятни разговори, да е мила, емпат, да има мнение и индивидуалност без да ги КРЕЩИ, винаги ще има кандидати. Защото външността е важна – да (като особено суетна жена го казвам), но тя няма да привлече за дълго стойностен мъж.

# 40
  • София
Какво? Какво?
До сега, на 40 не сте имала споделена любов?
Нито в една връзка?
Колко време ви е най-дългата връзка?
Доколко разбирам нямате деца и не желаете да раждате деца?

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 13:42 от Rockstar

# 41
  • София
Със стиснати кълки, бебе се нѐ ражда.

Авторке, ако не се отвориш към света и мъжете, няма да намериш своя човек.

На мен фразите - не допускам лесно човек, нямам доверие, страх ме е, предпазлива съм, кофти типажи, всички sucks и прочие обобщения са ми нях.
И понеже съм ги чувала и виждала нагледно в друга представителка - ами, кука си сама.

# 42
  • Между гори и планини
Както необвързаните мъже след една възраст имат бъг в системата, така и жените.
На 40 години, прекалено анализираща, прекалено суха, мислеща че има чувство за хумор, но вероятно другите не го усещат, не желаеща да флиртува ( не говорим да се сваля на мъжете, а да се отпусне малко тая душица), избираща такива вече с деца и откровено заявяваща че не иска деца, вероятно с доста изисквания и напълно самодостатъчна ( защото след една определена възраст хората свикват да живеят сами и трудно допускат компромиси) и кой знае още какво... Ами , честно - звучи отблъскващо. Звучи дори фригидно. Съжалявам, че съм толкова пряма. Но ако съм мъж, вероятно няма да си губя времето да ви поканя дори и на кафе

# 43
Има свестни мъже както има и свестни жени.
Пълно е с нормални хора, които искат семейство, гледат си децата, изплащат си жилището и вървят напред.
Ама не принцове нали? Нормални хора.
Аз съм от малкото хора с положителен опит с приложенията за запознанства в тоя форум. Ползвах преди няколко години, но срещах свестни, разумни, готини мъже.
Според мен хората в приложенията са същите, които и извън тях. Има много нормални и много откачалки.

Доколкото разбрах не желаеш да имаш деца и не искаш мъж без деца?
Това е малко деликатно. Първо остават по-малко мъже - само разведени с деца.
Второ ако не искаш деца тооо искаш ли неговите? Да живеят с вас, да ги отглеждате, постоянно или споделено с майката?
То е много сложно действително някакси да се срещаш само с мъже с деца, има ли такава отметка в приложенията?

При всички случаи моят съвет е винаги един - излизане с мъже и ходене по срещи. Ако ччовек иска да срещне това е начина. Не се чувствай длънжа на никого, че очаквал нещо, че се озлобявал. До сега никой не ми е казал/показал, че очаква секс от мен след среща/и. И никой не съм усетила озлобен, понякога са били тъжни, объркани, но това е нормално.
Ако все пак има гадна реакция - блокираш го и продължаваш, неговите емоции са си негова работа.
Отсяваш откачалките по чат и те остават 3-4, излизате на срещи и ще остане 1 или макс двама, хем нормален, хем с привличане, хем с деца...

Не става въпрос за принцове и принцеси. Добре сте го написали, нормални хора, които могат да се радват на истинските неща в живота.
Разбира се, че бих приела детето/децата на мъж, когото обичам. Това е в реда на нещата. Не бих влязла в ролята на мразеща бившата жена, защото тази жена е майка на децата. Децата нямат вина за нищо и трябва да се гледа тяхното щастие докато пораснат и поемат своя път. А и не само. Това не са лесни отношения, макар да не съм участвала реално в такива, но не са и невъзможни при толкова такива случаи.

Относно озлобяването, нямам предвид да се държат злобно с мен. За такива е ясно, че не допускам. Имам предвид, че такива опити на мъжете, водят до натрупване на пасивна агресия и тя си личи в общуването макар да не е директно поднесена.
Не съм излизала на толкова много срещи от сайт. Както не съм го правила от много време. Права сте, че хората каквито са там, са същите от реалния живот, но ние се разминаваме с тях без да знаем. Има такива, за които никой не подозира истинската им същност, защото не смеят да я показват на света.

*Някои дами се присмиват, че чета морал, когато харесам някого. Не се тревожете дами, когато харесвам някого, не е за споделяне какво правим. 🙂

# 44
  • София
Всъщност всичко е много просто.
"Мъжете с нормална ценностна система" търсят нормална жена за семейство и създаване на деца.
Явно авторката не предлага това, а после се цупи, че пазарът бил кофти и попадала на извратеняци. Ами, то е логично - като търсиш нещо такова, по-особено, попадаш на нещо такова, по-особено.

Общи условия

Активация на акаунт