Има ли все още мъже с нормална ценностна система?

• 3 417
  • 137
  •   3
Отговори
# 75
Тълпата е метафора, госпожа. Simple Smile
За хора – мъже.
Няма нужда да се защитавате, ако се чувствате добре в кожата си.
Нормално е хората да реагират и дават мнение според себе си. Обективност даже и чатджипити не може да осигури.

Не е написано  в защита, защото няма от какво да се защитавам. 🙂
Чета и недоумявам какви коментари чета. 🙂

# 76
  • Между гори и планини
Ох, имала обкръжение... Милата! Вероятно някоя и друга колежка в обедната почивка, защото на твоята възраст всички са омъжени. Ако имаше обкръжение, в събота нямаше да пишеш по форумите и да питаш - има ли свестни мъже , а щеше да си някъде вън и да се забавляваш.
Голямото ти самочувствие и високопарни изрази не те правят харесвана. И не си по- малко злобна. Ама при жените липсата на секс и любов така се отразява.
Иначе си говори, аз отивам да се приготвя за вечеря и кино с мъжа ми.

# 77
  • Melmak
Имам приятел, който е на 33 и в последно време се занимава с по-големи жени. Две връзки вече има с по-големи жени с деца. Читав човек е, с професия, с дом, от нормално семейство. Даже ако трябва да съм честна на последната много й търпи капризите. Та, права е Рокстар, че след една възраст бостана е яко обран. Но винаги има шанс за по-млад мъж. Моя приятелка на 40 се омъжи за 34 годишен.

# 78
Което си е право, свестни мъже, сингъл, на 38-39-40-41-42-43 почти няма. Да, и аз го казвам - няма.
Бостанът е много обран. Това е положението.
Именно затова, трябва да си много поддържана, интересна, тактична, приятна за разговор, готова за връзка, осъзната и да си отваряш очите на 8, за да намериш подходящ мъж за теб.

А, има, има. Даже търсим жена, която не иска деца.

# 79

Провокирана от разговори с мъже в годините, искам да ви попитам вие бихте ли се съгласили на несериозна връзка (тип срещи ориентирани само към интимност), като ясно е заявено, че отсрещната страна иска да е свободна през другото време, но има някакви очаквания вие да сте сериозни и отдадени?
А бихте ли били в отношения, в които обичате човека, но той е споделил, че обича друг/а, но въпреки това иска да се срещате?
За мен по всичко личи и ясно се заявява, че всичко е за безплатното ползване на плътски удоволствия, докато се накани обекта на любовта да се съберат. Отказах се от този вид отношения поради самоуважение. Нямам намерение да запълвам нечии липси докато бъда заменена, и то да ми е ясно, че е така.

То всяка сериозна връзка е започнала като несериозна. Аз съм заедно с половинката от 37 години, но започнахме на шега, да видим какво ще стане и първите планове са били за секс и приятно прекарване. За брак и бъдеще не сме мислили изобщо.
Също така секса го правехме защото и аз съм искала, а не съм правила компромис да наградя някого за добро поведение. Ако мен са ме ползвали, то и аз съм ползвала, не мисля, че а съм нещо по-долно, че за мен да има други стандарти. И двамата сме си запълвали липсите на секс и това хич не ми е пречело на самоуважението.

Иначе аз да обичам, а той да обича друга - не. Виж ако и двамата не се обичаме, но ми се прави секс, що пък не.

# 80
  • София
И аз със сегашния ми започнах на шега, правихме секс на втората среща, че на мен ми беше любопитно как е и след около месец даже много се изненадах като ми купи пръстен...

# 81
  • По света и у нас
Прочетох само първия пост и отговарям:

1. Не бих се навила да съм с някой само за интимност или поне не ако е регламентирано като такава връзка. Има различни нюанси. Имам нужда поне да се преструваме че сме нещо.

2. Има си добри мъже и след развода с деца. Но играта е друга, не е като когато си напълно свободна или той е напълно свободен.

# 82
Ама какво значи "обвинена в самохвалство"?
Ти сама си го написала, че не си първа красавица.
Ако умишлено се целиш в мъже, с които реално нямаш никакъв шанс никой не ти е виновен.
И между другото знам какво е мъжете да не те поглеждат или да те отбягват защото не си "класическа красавица".
Цял живот съм се борила срещу тази "стигма".
Аз съм канила, аз съм преследвала защото и аз като теб не съм "класическа красивица".
И все пак се омъжих. Да, прехвърлила 40. Само дето трябваше да направя доста компромиси, нещо за което гледам ти още не си готова.
И докато тропаш инато с краче още дълго ще си поседиш сама.
Само дето с годинките още повече пък и с наличието на дете ще ти става още по-трудно.

Не мисля, че тук е място да се описвам, както не е и необходимо в случая. Писах, че съм харесвана и желана жена. Не ми липсва мъжко внимание, но това нищо не означава. Не държа да ме харесват всички, защото по-важно е да се харесвам аз.

Това дали ще остана без сериозен партньор ако не се случи, не е проблем. Не може всичко да е цветя и рози.

По притеснителното е, че има много обвързани мъже, които са причина да не вярвам в стойностните връзки, именно защото в годините много са правили и правят опити за отношения. Първо не го намирам за нормално, както и не бих причинила умишлена вреда на създадено семейство, защото имам своите принципи в живота. Само, че някои господа си позволяват да скриват такива важни подробности около себе си. Изключително недостойно.
За това въпросът ми бе "Дали има мъже с нормална ценностна система".
Просто, защото съм имала куп възможности да съм поредната към която отправят клетви. А на някои мъже повярвайте ми, наистина не им дреме какво причиняват или биха причинили. Това е отвращаващо.

Тук една камара коментари кое не ми било наред. Всичко си ми е на мястото. Със сигурност не е в мен причината, защото мога да вляза в отношения, ако искам, но не бих го направила просто така.

Радвайте се ако си имате наистина сериозни партньори в живота си и се ценете взаимно.

# 83
  • София
Взимай БигСитито, мята ти нишани от три страници.
Струва си Wink
И защо искаш да му причиниш това?

# 84
Преди няколко часа симпатизирах на авторката.
След включването й на последните страници мога да кажа само, че проявената пасивна агресивност явно е стил на поведение, а това не допада на мъжете, които среща през последните 20+ години.
Дефицити или диагноза, решете си проблемите преди да ги прехвърлите/натрапите на друг човек.
Ако пък е проста "особеност в характера" знайте, че не сте нито първата, нито последната, за която "гроздето е кисело".

# 85
  • София
Колежки, щастието ви ескалира публично, стига се ядохте.

Взимай БигСитито, мята ти нишани от три страници.
Струва си Wink
И защо искаш да му причиниш това?
Това за нас, под чула знаеш….

# 86
Хубава вметка е това за обвързаните господа.
Мъжете са ловци по природа и никога не се отказват. Дори и да имат най-яката жена до себе си, все ще ги влече инстинкта. Това е разбираемо. Донякъде. Започнат ли да преминават определени граници, рязко си правиш изводите и така естествено се отсяват @икиджиите от читавите.
Така че – ако имаш сито, не го мисли, ще се появи и твоя човек. Но това не пречи да се наслаждаваш на живота и да не си постоянно в отбрана и отхвърляне.

# 87
Преди няколко часа симпатизирах на авторката.
След включването й на последните страници мога да кажа само, че проявената пасивна агресивност явно е стил на поведение, а това не допада на мъжете, които среща през последните 20+ години.
Дефицити или диагноза, решете си проблемите преди да ги прехвърлите/натрапите на друг човек.
Ако пък е проста "особеност в характера" знайте, че не сте нито първата, нито последната, за която "гроздето е кисело".

Явно не успявате да разберете същината на проблема. Тъжно, много тъжно...

# 88
Ако се наложи да си търся мъж, няма изобщо и да отварям разни сайтове. Освен ако не търся само секс, но дори тогава пак ще действам старомодно. На тази възраст, вече е по-добре  да се ориентираш към разведен.
Аз съм практична, винаги  съм търсила първо интимност и ако там всичко е наред,.вече може да се продължи.
Разчитам на инстинктите си.
Ако съм на 70, вече може и да ми пука първо за ценностната система, но не вярвам. Grinning

# 89
Авторке след една сюрия срещи един да не става - баш в тебе си е проблема.
Целият форум ти го каза.
Не може всички да са женени, в паралелни връзки, идиоти и т.н.
Няма как - съжалявам.
Все един е ставал ама на теб не ти е харесвало как си дъвче салатата на първа среща, че му е крив носа или пък е разведен с дете.

Общи условия

Активация на акаунт