Има ли все още мъже с нормална ценностна система?

• 3 230
  • 137
  •   7
Отговори
# 60
  • Обран бостан ;)
Да си дойдем на думата. 🙂 Ако всеки е искрен и честен, колко хора биха били в отношения или запазили сегашните си? 🙂

Да, да. Разбира се.

И един мормот завива шоколада. Wink

# 61
Авторката, опитай по-ретро канали за запознанства, ако не срещаш на живо мъже - обяви във вестници и пр.

# 62
Ами тогава ще си гадая.
Жена на 40 без нито една сериозна връзка и твърди, че до сега не е срещала любовта, а освен това не е правила секс от поне 5 г.
Питам публиката - в кого е грешката?

Охх, успокоявям се, че не ми се налага да общувам с хора като вас, които си измислят истории. 🙂
Авторката, опитай по-ретро канали за запознанства, ако не срещаш на живо мъже - обяви във вестници и пр.
Не бих си го причинила. Благодаря все пак за съвета. 🙂
Да си дойдем на думата. 🙂 Ако всеки е искрен и честен, колко хора биха били в отношения или запазили сегашните си? 🙂

Да, да. Разбира се.

И един мормот завива шоколада. Wink

Чувството ви за хумор е добро. 😁
Мили дами, четейки осъзнах, че не само аз избирам вечно грешен партньор. Считам се за нормално момиче, нямам проблемен характер, но някакси привличам само идиоти. Наай- лошото е, че накрая аз страдам супер много като не се получат нещата даже след последната си връзка се наложи да работя с психолог и вече 5 месеца се борим с травмата. Добре, че той ме изкара от черната дупка на депресията, в която лбях паднала. Та така де, казват споделеното нещастие е по- леко. Поолекна ми като чета вашите коментари

И аз се успокоявам, когато чета какво си причиняват хората във връзки с неподходящ партньор. Винаги да си сам е по-добхр избор, отколото зле придружен. 🙂

# 63
  • Между гори и планини
Еее, авторката най-после показа истинското си лице!
Мила женице, на средна възраст, търсеща мнение във форум с предимно женени жени, приеми, че повредата е в твоя телефон. Нито ще ставаш по- млада, нито по- привлекателна. Много вероятно последното и да не си била всъщност, нито привлекателна външно, нито по характер. Много е вероятно не ти да си подбирала с кого да не си, а отсрещния пол да е избирал да не е с теб. Показваш всички характеристики на застаряваща мома с големи претенции, но не даваща да се разбере какво всъщност предлага тя. Май е само голи претенции и празни приказки.
Ако щеш контактувай с хора които ти казват искрено истината, разбира се, тя не винаги приятна !

# 64
Мила женице, на средна възраст, търсеща мнение във форум с предимно женени жени, приеми, че повредата е в твоя телефон. Нито ще ставаш по- млада, нито по- привлекателна. Много вероятно последното и да не си била всъщност, нито привлекателна външно, нито по характер. Много е вероятно не ти да си подбирала с кого да не си, а отсрещния пол да е избирал да не е с теб. Показваш всички характеристики на застаряваща мома с големи претенции, но не даваща да се разбере какво всъщност предлага тя. Май е само голи претенции и празни приказки.
Ако щеш контактувай с хора които ти казват искрено истината, разбира се, тя не винаги приятна !

Доста злоба има във вас, не знам как се понасяте сама. 🙂
Не съм запозната с платформата, че имало омъжени и женени само. Смешно и жалко е това, което прочетох. Не говори добре. 🙂

# 65
  • София
Донята направо заби това, което се опитвах да кажа заобиколно...

# 66
  • Между гори и планини

Не съм запозната с платформата, че имало омъжени и женени само. Смешно и жалко е това, което прочетох. Не говори добре. 🙂
Ох... Ох! Направо ме улучи в сърцето! Не мога да преживея това което прочетох за себе си, ще си сипя!
П. П - това е форум бг - мама. Предполага се че жените са семейни и с деца.
Не е тийн форум, нито - стара мома.

# 67
Това за по-добре сам, отколкото зле придружен, е вярно. Хората трябва по-бързо да отсяват плявата, за да срещнат правилния партньор. Когато това ти е оправдание да стоиш сам до края на живота си обаче, означава, че нещо грешиш в това, което предлагаш или това, което търсиш. Защото не може всички мъже по целия свят да са лоши придружители за теб.
Получава се един когнитивен дисонанс. В крайна сметка очевидно търсиш мъж. Пишеш теми “има ли нормални мъже”, ходиш по срещи, мъжете ти обясняват колко харесват други жени… Значи не си добре сама. Аз познавам хора на 50, които са добре сами, те не говорят за ценностната система на другия пол, нямат претенции за партньори и гаджета, имат големи деца, имат приятели и хобита и другият пол слабо ги интересува.
Трябва да решиш искаш ли мъж или не искаш.

# 68

Ох... Ох! Направо ме улучи в сърцето! Не мога да преживея това което прочетох за себе си, ще си сипя!
П. П - това е форум бг - мама. Предполага се че жените са семейни и с деца.
Не е тийн форум, нито - стара мома.

Съжалявам ако е обидно, но макар да се отнасям винаги с уважение, си го търсите. Доста ниско ниво сте с възпитанието, за да си хабя от времето да ви отговоря още веднъж. 🙂
Слава Богу, че нямам такива хора в обкръжението си.🙏

Донята направо заби това, което се опитвах да кажа заобиколно...

Ние сме на различни нива с вас двете особи в това пространство. Два различни свята. За радост не съм от вашия.
Злобата и ненависта ви е пропита в клетките ви. Дори не знам как мъж ви търпи.

# 69
  • Между гори и планини
Е, такива сме ужасни, но пък имаме мъже които ни носят на ръце!
А вие ди бъдете все така прекрасна и сама!

# 70
То ние оставаме с впечатление, че нямате никакво обкръжение. Wink
//
Извън шегите и закачките – звучите оправдателно.
Важно е човек да отсява и има критерий, но докато не пробва и не се смеси с тълпата" малко, няма как да прецени, избере, да се научи.
Ако в живота не си играч, а наблюдател, винаги си извън играта.

# 71
  • Melmak
Авторке, голям анализ, голямо чудо. Разбирам, че да си на 40 не е като да си на 20. Като сме по-млади не го мислим толкова, а се хвърляме, ако не стане, преживяваме го и продължаваме напред.

Около мен все са нормални семейства с мъже, които се грижат за жените и децата си. Е, има изключения, една приятелка се развежда, ама не свършва живота.
Хора има всякакви, въпросът е какви привличаш. На 35-40 свестните мъже си седят у тях със семействата си.
Изглеждаш като човек, който дебне сакън да не се прецака ако прави секс с някой и после нещата не провървят.

# 72
То ние оставаме с впечатление, че нямате никакво обкръжение. Wink
//
Извън шегите и закачките – звучите оправдателно.
Важно е човек да отсява и има критерий, но докато не пробва и не се смеси с тълпата" малко, няма как да прецени, избере, да се научи.
Ако в живота не си играч, а наблюдател, винаги си извън играта.

Имам своето прекрасно обкръжение от смислени хора, за радост.
С тълпата не се смесвам, защото ми е излишно. 🙂
Дамите , /ако мога така да ги нарека изобщо/с ясно изразената злоба в коменатрите, мога да им пожелая да бъдат щастливи.
Ако се чувствате добре с определението за мен "стара мома", радвам се за вас. Със сигурност растение има по-смислен живот от вашето поведение, но е така, хората сме различни.

# 73
Тълпата е метафора, госпожа. Simple Smile
За хора – мъже.
Няма нужда да се защитавате, ако се чувствате добре в кожата си.
Нормално е хората да реагират и дават мнение според себе си. Обективност даже и чатджипити не може да осигури.

# 74
  • София
Което си е право, свестни мъже, сингъл, на 38-39-40-41-42-43 почти няма. Бостанът е доста обран. Това е положението.
Именно затова, трябва да си поддържана, интересна, тактична, приятна за разговор, готова за връзка, осъзната и да си отваряш очите на 8, за да намериш подходящ мъж за теб.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 19:57 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт