Има ли все още мъже с нормална ценностна система?

• 3 420
  • 137
  •   2
Отговори
# 105
Защо да не е край, след като има едно дете. Колко трябва да са? От всяка връзка ли да ражда?

# 106
  • Далечният изток
Мъжът поиска и айдеее раждаме. Така ли си ги представяш нещата?!

# 107
Тв не иска деца. И както казваше шеф Петров, ще си остане с котките 😂
Нищо, ро и без това скоро фертилната ѝ възраст ще приключи, поне нежеланието за деца ще спести на първата си среща 🤪

Моля ви, смешна ставате. Освен ако целта не е да се излагате публично, именно защото измисляте цял живот на друг човек, когото не познавате. И е повече от смешно.
Припадам с това пространство. 🤦🤦🤦

# 108
Е, че какво. Да се лъжем, че до 80 годишни раждаме?
Пък и тя не иска, така че едва ли ѝ е болна тема.
Никой не е казал да се лъжем,но от поста ти лъха злоба и арогантност.Да не кажа даже ,че е и подигравателен.
Не познавам авторката,но в случая бих я защитила ,защото ти прекали с нападките.

# 109
Мъжът поиска и айдеее раждаме. Така ли си ги представяш нещата?!

Подразбира се, че се обичат и разни такива работи.
Като се обичат и разбират хората защо не? Или някакви стигми и норми ще им обясняват кога и дали да имат деца?
Въпроса е от толкова мерене и теглене, накрая от великото "пазене" да не се нахедри на най-неподходящия защото от много "пазене" обикновено точно това става.

# 110
Авторката попита за мъже с ценностна система.
Има!
Прекали се с нападките, да.
Има нужда малко да се поочупи и отпусне, и всичко ще е наред.

# 111
  • София
Три часа не бях в тая тема и си е ... майката.

# 112
Авторката попита за мъже с ценностна система.
Има!
Прекали се с нападките, да.
Има нужда малко да се поочупи и отпусне, и всичко ще е наред.

Не се тревожете. Нали знаете за думите: "Всеки дава онова, което носи в себе си."
Така, че ако някой ще се чувства добре от фантазиите си за мен, че съм стара мома, фригидна, суха, философка, нефертилна, неугледна и каквато там се харесва на автора/ите, нека бъде така. Важно е радост да има за душата.
Живи и здрави! По никакъв начин не ме докосват тези думи. Само могат да ме забавляват.

# 113
Вербалната агресия на някои потребители е потресаваща. Ако сте толкова щастливи и всичко ви е наред,защо не умеете да дадете  съвет,без да се подигравате и да изливате помия?

# 114
На мен ми направи впечатление едно от по-задните мнения. Ти стъпваш на пръсти и внимаваш, защото си била измамена, но съветваш мъжете да не носят травмите си в нови отношения, правилно ли разбирам? За мен, на 40 човек трябва да е разбрал, че има всякакви хора, все някой ще те измами, все някой ще те излъже в тоя живот, не може лошото да е това, което ще ти определя бъдещето.

# 115
Вербалната агресия на някои потребители е потресаваща. Ако сте толкова щастливи и всичко ви е наред,защо не умеете да дадете  съвет,без да се подигравате и да изливате помия?
Защото на някои капацитета им стига само до там ,че да изливат помия.
И аз бях пуснала две теми ,за съвет от хора които не ме познават ,за житейската ситуация в която се намирах и върху мен се изля негативизъм.

# 116
Темата ме подсети за бивша колежка, на възраст долу горе като на авторката, която изобщо не търсеше връзка и беше много доволна от живота си и от статуса си на необвързани.Не излизаше по срещи защото не желаеше, не знам дали е в резултат на предишни разочарования, неуспешни връзки и пр.Работихме заедно около 3 години и през това време не знам да е търсила запознанства, даже споделяше, че сестра и опитвала да и урежда срещи но тя въобще не ходеше и казваше,че и е добре така.Жената изглежда наистина щастлива и удовлетворена въпреки,че по общоприетите критерии си е стара мома.

# 117
Три часа не бях в тая тема и си е ... майката.

Сефте! Laughing

# 118
  • София
В интерес на истината и аз съм попадала на мъже със "неясно семейно положение" в моя свободен период. Обаче един хубав ден ми светна, че всичко зависи от мен и няма какво да ги обвинявам тях.
Когато най-после си изясних моето положение и какво точно търся аз, сравнително бързо го намерих.

# 119
Това не е пък кой знае колко лошо, щом за няколко срещи или още в чата успяваме да разберем, че мъжът е женен, с неизяснено семейно положение, търси само секс или някакви фетиши. Лошо би било да имаш семейство с този мъж, две деца, и да се окаже, че той има и друго семейство в съседния град или в друга държава. Или че е сериен убиец. И че вместо на командировки, ходил да си види жената и децата. Ето това е измама/лоша житейска ситуация.
Да съдим ценностната система на десетина ч**иджии, намерени в социалките, не е много продуктивно.

Общи условия

Активация на акаунт