Има ли все още мъже с нормална ценностна система?

• 2 908
  • 137
  •   8
Отговори
# 90
  • Между гори и планини
На кривата ракета, космоса ѝ пречи 😂

# 91
Ако се наложи да си търся мъж, няма изобщо и да отварям разни сайтове. Освен ако не търся само секс, но дори тогава пак ще действам старомодно. На тази възраст, вече е по-добре  да се ориентираш към разведен.
Аз съм практична, винаги  съм търсила първо интимност и ако там всичко е наред,.вече може да се продължи.
Разчитам на инстинктите си.
Ако съм на 70, вече може и да ми пука първо за ценностната система, но не вярвам. Grinning

По повод възрастта 70г. Скоро попаднах случайно в ситуация, в която възрастна жена на 82г, споделяше на млада жена как си има "любовник, на 75г. Питала го защо не търси по-млада, а той казал: Знаеш ли какви са младите и колко неща искат". Стоях и недоумявах какво чувам.🤦😁
Та нещата до стари години са голяма забава с отношенията мъж-жена.😁
На кривата ракета, космоса ѝ пречи 😂

Добре е да се отдадете на киното с мъжа си, а не да надничате тук, но поне ви създадох поле за изява. 🙂 За съжаление не в положителен аспект.
Смешно е много вече, но явно сте си такъв тип човек.

# 92
Преди няколко часа симпатизирах на авторката.
След включването й на последните страници мога да кажа само, че проявената пасивна агресивност явно е стил на поведение, а това не допада на мъжете, които среща през последните 20+ години.
Дефицити или диагноза, решете си проблемите преди да ги прехвърлите/натрапите на друг човек.
Ако пък е проста "особеност в характера" знайте, че не сте нито първата, нито последната, за която "гроздето е кисело".

Явно не успявате да разберете същината на проблема. Тъжно, много тъжно...

Разбрахме го проблема. Искате гаранции, че няма да бъдете прелъстена и изоставена. Никой не може да ви го гарантира. Колкото и да сте прелестна в собствените си очи, винаги има една жена с малко по-хубав задник от вашия и с по-чаровно чувство за хумор, която да ви отнеме момъка (примерно) С времето се научаваш да свиваш рамене и да продължаваш напред. Плюсът е в това, че трупаш опит и знаеш по-добре какво искаш/не искаш. Тва е положението.

# 93
Повечето хора и мъже и жени, имат нереално очакване и наложени  от обществото изисквания.
Това трябвало, онова. Никога не ми е пукало, кой какво мисли.
Аз съм "гледала" винаги други неща. Къде подсъзнателно, къде целенасочено.
Пари и обществено положение никога не ме е интересувало, външен вид- чистоътност, да спортува, да е издържлив, да не е любител на чашката. И разни други такива. И винаги съм имала доста избор.К огато съм търсила, последната ми мисъл е била да зарадвам семейството си.
И друг път съм.писала майка ми все казваше,.че все на добри момчета съм.попадала. Ами не съм точно попадала. Joy
Тя беше "харесала" гаджето на една моя приятелка, много лоша преценка. Joy
Така са хората.

# 94
  • София
Според мен темата е създадена с цел провокация и нищо друго.

# 95
Преди няколко часа симпатизирах на авторката.
След включването й на последните страници мога да кажа само, че проявената пасивна агресивност явно е стил на поведение, а това не допада на мъжете, които среща през последните 20+ години.
Дефицити или диагноза, решете си проблемите преди да ги прехвърлите/натрапите на друг човек.
Ако пък е проста "особеност в характера" знайте, че не сте нито първата, нито последната, за която "гроздето е кисело".

Явно не успявате да разберете същината на проблема. Тъжно, много тъжно...

Разбрахме го проблема. Искате гаранции, че няма да бъдете прелъстена и изоставена. Никой не може да ви го гарантира. Колкото и да сте прелестна в собствените си очи, винаги има една жена с малко по-хубав задник от вашия и с по-чаровно чувство за хумор, която да ви отнеме момъка (примерно) С времето се научаваш да свиваш рамене и да продължаваш напред. Плюсът е в това, че трупаш опит и знаеш по-добре какво искаш/не искаш. Тва е положението.

Ако такава гаранция можеха да си дават хората, всички щяха да са доволни. Не витая из облаците и да живея в приказките. 🙂Никой от никого не може да бъде отнет ако той сам не желае. Това са истории на държанки мъже и жени, докато намерят това, което наистина търсят или се влюбят наистина в някого, а не го играят влюбени.🙂

За съжаление, често се случва да има теми провокации навсякъде, но още повече за съжаление е, когато някой публикува нещо да търси съвет или да си "свери часовника", да определят публикацията му за такава. В моя случай темата не е от крайна нужда, за да е толкова от значение. Има къде по-сериозни неща, с които се сблъскват хората в отношения и не само.

Това създава объркване в хората кой реално търси отговори или в някои публикации съвети, подкрепа, помощ и т.н. и кои теми са  чиста провокация на база измислица за подкрепа на алгоритъма.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 18:14 от WithLove7

# 96

Аз не мисля, че е провокация.
Познавам такива жени като авторката в реала.
От голямо "подбиране" накрая се обзаведоха с по едно бебе и си останаха с бебето защото осеменителя така и не ги изтърпя.

# 97
  • Между гори и планини
Тв не иска деца. И както казваше шеф Петров, ще си остане с котките 😂
Нищо, ро и без това скоро фертилната ѝ възраст ще приключи, поне нежеланието за деца ще спести на първата си среща 🤪

# 98
  • По света и у нас
Жесток клип.

# 99
Разбира се, вие сте принцеса. Над всички останали, със златна 🍑 която ако мъжът не се докаже, не се показва на дневна светлина!
Това, че не ви харесва истината за вас самата - суха, скучна застаряваща философка, не ме прави злобна. А искрена!
Пък вие си чакайте принца на бял кон, най-накрая ще се задоволите и с коняря 😂

Оф, хайде, хайде. Наистина прекаляваш. Пуснала жената тема, форумът отдавна не е само за омъжени с деца, че нещо ѝ липсва, ти отиваш и ѝ обясняваш колко е зле, а пък ти колко си добре, защото си била искрена.

# 100
Тв не иска деца. И както казваше шеф Петров, ще си остане с котките 😂
Нищо, ро и без това скоро фертилната ѝ възраст ще приключи, поне нежеланието за деца ще спести на първата си среща 🤪
Чета темата с интерес и мислех да не коментирам ,но смятам ,че с този си пост прекали.
Ти си жена и да настъпваш друга жена на тема фертилност ,минава всякакви граници.

# 101
  • Между гори и планини
Е, че какво. Да се лъжем, че до 80 годишни раждаме?
Пък и тя не иска, така че едва ли ѝ е болна тема.

# 102
Чак и прочела на мъжа си как злобее и колко е остроумна тази щастлива семейна жена.

# 103
  • Далечният изток
Ама тя нали писа, че има дете?!

# 104
Ама тя нали писа, че има дете?!

И какво като има?
Като дойде сляпата неделя и мъжът поиска защо да не му роди?
Или като вече тя си има и край?

Общи условия

Активация на акаунт