Отговори
# 13 455
Като дават информация - що дават.
Като не дават - що не дават.
Глупава история.

# 13 456
Мириел, аз доживях вчера да видя във фийда си кълнящите се в светостта на Калушев пепейци да обърнат плочата и съкрушени да признаят, че може и да не знаят.

Явно доказателства за педофилия има и са я видели и тези в парламента и всеки с чичо милиционер.

# 13 457
Дали ще излъчват по някоя телевизия, че в 12ч нов кабинет ще чакаме и там са фокусирани
Това потвърдено ли е последно? На няколко пъти чета за пресконференция вече.

# 13 458
Тези дни не съм толкова фокусирана в случая и сега си дадох сметка, че съм пропуснала нещо важно.

Прибират се на 30, не на 31 както мислехме и ни пробутваха в началото.  Това изкочи вчера от показанията.
Имаме един ден - 31, на който са били в хижата, а багажа Ники го връща на 1.

# 13 459
Разбира се, че ще има теч. Това са 240 човека, събрани от кол и въже. Всеки с различни пристрастия, различни цели, различен морал. Как си представяте, че няма да изтече информация. И тези, които им предоставиха материалите много добре знаят това.
Бащата на момичето е казал около 10 часа, а не в 10.

# 13 460
Значи, по ръцете на Ники има барут, но не означава, че е стрелял. По ръцете на починалите на Петрохан има барут, значи са се самоубили.
Защо му е на Калушев да кани момичето при тях ако е виждал заплаха в нейно лице? Която между другото не личи от съобщението към майка му?

Последна редакция: ср, 18 фев 2026, 10:03 от brumm

# 13 461
  • Пловдив
Извън всички ужасни ненормални неща, които са ставали вътре в групата, извън всички нередности свързани с държавни институции, за мен причината е в нещо трето. Това е работа на човек/хора, който убива не за първи път. Направено достатъчно добре за да обърка разследването и достатъчно ясно за да е знак към други проблемни. Но нямам никаква идея кой е, мисля и никога няма да се разбере. Щом успяха Алексей Петров да ликвидират без следа.... какъв е проблема за няколко рейнджъри.

# 13 462
И аз искам да чуя повече за лицето в ДАНС с производството.
А и вчера от доклада на МВР ми се стори, че наистина целенасочено са забатачвали всичко, свързано с тия 4 сигнала

# 13 463
  • София
Някъде дали има справката за имотите на Калушев?

И състоянието им- ипотекирани ли са и прочее.

Конкретното моментно състояние, а не сделките през годините.

# 13 464
Не са знаели, че като дадат материалите в парламента ще има теч. И това изобщо не е контролирано.

А кой настояваше за това?
"Скъпите" ни политици, които умираха да използват случая в политически си борби. Отвратителна история. И нали службите работят в тяхна угода, веднага им предоставиха информация, пък нас кучета ни яли... Дърпаме се тука за косите, обвиняваме се взаимно, мразим се. Както винаги...

# 13 465
  • Разпиляна във въображението
Значи, чо ръцете на Ники има барут, но не означава, че е стрелял. По ръцете на починалите на Петрохан има барут, значи са се самоубили.
Защо му е на Калушев да кани момичето при тях ако е виждал заплаха в нейно лице? Която между другото не личи от съобщението към майка му?

Може би зависи от концентрацията. Не знам. Все пак това са си мои разсъждения. Ще разберем.

# 13 466
Две седмици вече, а още липсва мотив за самоубийството.
Има си цяла група мотиви - заплаха от разкриване на “практиките”, липса на спонсори и средства, както и липса на свежи детски попълнения, поради изчерпване на доверчивите и наивни родители. Доста сериозни заплахи за ликвидиране на организацията на Ламата.

Е, чак пък в цял свят да са се свършили....трудна работа. Липсва мотив независимо дали е убийство или самоубийство. Това е факт.

# 13 467
Ами не знам - да те разобличат като педофил си е доста сериозна заплаха, напълно опозоряващо обстоятелство. На мен ми се струва разбираемо Ламата да не може да го понесе, изглеждал е като човек с огромно его и съответно градена репутация на индивид, разкрил тайната на всемира. И изведнъж - педофил, много голямо сгромолясване.

А другите защо?

# 13 468
Като видях снимката, веднага ми се яви картинка на ловна дружинка, която е подредила дивеча в редичка като трофеи на успешния лов. Тази подредба на телата не ми излиза от главата. Е, на снимката я няма дружинката. Случаят ще бъде приключен като самоубийство на религиозна секта. Още преди всякаква друга информация се даде насока какво да се очаква.

Точно. Имам ловци в семейството и казаха, че така си подреждат отстреляния дивеч всички от дружинката.
А като видяха официалните обяснения за гилзите и патроните, паднаха от смях.

# 13 469
Е стига с това ПП де.
Специална регистрация направил, за да ни го сервира

Общи условия

Активация на акаунт