Отговори
# 13 500
  • софия
Няма тайни в тази държава, земя като една човешка длан...В профила на Цвета Кирилова  от Азбукари във фейса изтече интересна снимка, на която мисля, че е и едното момиче, но не го твърдя със сигурност,  публична е.
Тази от години петелът много я кълве. И тя подхвърля поредната димка. Като имаш да казваш нещо, кажи го.
На снимката разпознавам Сандов. От началото смятам, че трябва да си понесе последствията от институциализирането на измислената организация.

# 13 501
Публични ли са даренията за кампаниите на партиите в България? Знам, че в сАЩ излезнаха списъци с най-големите дарители на кампанията на Тръмп.

# 13 502
Писахте ли, че лубриканти са открити в къшата с. Българи и брахмачарята почва яко да издишва!  

Скрит текст:
Деян е бил първата жертва на Калушев. Деян е на 16, когато тръгва с Калушев. Калушев все повече е свалял възрастта с времето 16, 15, после 10-11, а с Леон директно 8. Каза се и за втори Алекс, братът на Ники, който също е бил на 12-13, когато Ралица го е дала в хижата, а баща му, Свилен, го е извадил след месеци престой,  
Деян, обаче е имал възможност да се депрограмира поне отчасти, защото има и жена, нищо, че им е тичал по г%за.

Та се надявам най-искрено всичко да си е казал! Деян сто про знае и за Валери, били са на яхта в тясно пространство.

В това, което са пуснали за момичето в пресата,  проблемът е намекнат -- родителите й си я искат обратно. Заради това Ники първо връща девойката, а после и багажа.

Девойката е върната на 30ти. Тоест, нещата са ескалирали междувременно, за да върне Ники багажа на 1ви.

Деян се е цепил от колектива и не се е поддал да се убие/да го убият и той е наистина свидетел, не само на събитията около 1ви фев, а на цялата мръсотия на тази група.

По телата, потвърдено от КАракачанов, който с името си застава и го потвъждава, са намерени следи от семенна течност по телата на децата (Ники и Алекс) и тя е от Калушев, точно както се и пусна в жълтата преса.

Та за мен това в кемпера е ясно дискартване от нарцисист на двете деца, които за него не са субекти, а му принадлежат. Получил е нарцистичен срив съблазнявал ги е и ги е убил. Може да не са искали да са вече с него, да е усещал, че губи контрол над сектата и тн.

За мен не е ясно, обаче, тримата ГОЛЕМИ мъже колко трябва да са изкукали, за да се вържат и самоубият. В няколко статии се спомена, че Пламен е бил около Калушев за пари, но мн неща в сектата не са му харесвали. Ивей пък е все пак адвокат.
Дечо, според София Андреева, си е работил до последно  онлайн а счетоводната си фирма. Тримата в Петрохан са по-странни, отколкото ужасът в кемпера.

Та за тримата в кемпера е напълно ясно -- две деца, подвластни на нарцисист педофил, отгледани от него, грумвани от него, насилвани сексуално от него и напълно промити, са убити, евентуално един се е самоубил. Но в Петрохан защо трима възрастни мъже са се връзвали на Лама Иво...
Много хора се чудят как може Лама Иво да се самоубие и да убие момчетата за едната педофилия, на тях не им е ясна психиката на нацисиста -- т. нар. "narcisistic injury" е много мощен гняв на нарцисиста, който е получил доза реалност и е видял собствената си нищожност. Това за нарцисиста може да е по-страшно и по-болезнено от смъртта.

п.с. доживяхме до пресконференция....

Нов акаунт, регистриран днес, за да си клюкарства в темата и това е първия коментар.
Нямате ли поне малко задръжки?
Темата е за убийство и самоубийство, а предимно се дискутират разни подробности и пикантерии от личния живот на жертвите и близките им. И ако може, съвсем да ги очерним. Българинът е казал, за починалите или добро, или нищо.  
Разбирам в някаква степен да се коментират и тези версии, но такъв интерес и коментари ми идват в повече. Много грозно стана в тази тема.
Пожалете поне близките им!

# 13 503
Няма тайни в тази държава, земя като една човешка длан...В профила на Цвета Кирилова  от Азбукари във фейса изтече интересна снимка, на която мисля, че е и едното момиче, но не го твърдя със сигурност,  публична е.

Аз нищо не откривам, може ли линк към публикацията?

# 13 504
  • София
И аз я видях снимката, но само Белев разпознах. Има дете до Калушев. Някой е писал в коментарите, че Албена всяка година събирала хора за Трифон Зарезан. Това майката на Леон ли е?

# 13 505
Да, майката на Леон.

# 13 506
Личния живот на жертвите до голяма степен е причина за трагичния им край. Иначе никой нямаше да се занимава с подробности.  И не е вярно, че само се очернят, за повечето само добро се говори. Единият не виждам начин да бъде "избелен" само защото е загинал.

# 13 507
  • София
Искам да кажа, че това е огромен мотив.

Огромен.
Знам, че за ужасно много хора е непонятно как може да се самоубиеш, защото нямаш достатъчно пари да живееш като милионер с малко момче за любовница, но в живота това са фундаментални мотиви.

Шерше ла фам, в този случай не е фам, но пак е същото.

Не знам дали знаете, но в затвора и в живота педофилите са най-низшата каста и ако този човек беше попаднал там, дори и за пет години, какво щеше да му се случи.

Не знам дали знаете и за огромното, болно и уродливо его на подобни създания, но и там възприятието за света е различно от това на хората с нормална и близо до нормална психика.

Мисълта ми е, че това са огромни мотиви, ако мога да използвам думата огромни.
Този човек, роден и израсъл на пъпа на града в привилегировано семейство и живял като Симеончо, счита, че това му се полага по принцип, както и всичко останало, включително и малки, красиви момченца, макар да е неприемличо за обществото под никаква форма и друга форма на живот не съществува.

# 13 508
  • софия
И аз я видях снимката, но само Белев разпознах. Има дете до Калушев. Някой е писал в коментарите, че Албена всяка година събирала хора за Трифон Зарезан. Това майката на Леон ли е?
Хора от Зелено движение виждам и аз.
За цвета се говореше, че е близка до южната страна на краля слънце.

# 13 509

Нов акаунт, регистриран днес, за да си клюкарства в темата и това е първия коментар.

Нов акаунт, но стар потребител, много активен по темата преди да изчезне за няколко дена. Неподправим изказ Simple Smile

# 13 510
  • София
Според мен са готвели тази групичка като компромат срещу Терзиев основно, но и от там срещу ПП, заради изборите. Някой от ДАНС им е казал, паникьосали са се и са се възнесли. Защото една такава кампания, докато са живи, особено Калушев, щеше не просто да ги вкара по затворите, но да ги съсипе завинаги, както и близките им.

# 13 511
Е, защо да се избелва, когато човекът си е посветил живота на обучение и спасение на прерожденци-спецчасти, чат-пат лечение на различни патологии (без шизофрения)? Трябва само почест да му се отдава и името му с добро да се споменава.
Личния живот на жертвите до голяма степен е причина за трагичния им край. Иначе никой нямаше да се занимава с подробности.  И не е вярно, че само се очернят, за повечето само добро се говори. Единият не виждам начин да бъде "избелен" само защото е загинал.

# 13 512
Съгласна съм за политическия шантаж, може би са усетили опасността и за това са решили да се възнесат, но в Мексико вероятно.
Според мен са готвели тази групичка като компромат срещу Терзиев основно, но и от там срещу ПП, заради изборите. Някой от ДАНС им е казал, паникьосали са се и са се възнесли. Защото една такава кампания, докато са живи, особено Калушев, щеше не просто да ги вкара по затворите, но да ги съсипе завинаги, както и близките им.

# 13 513
Не е мотив масово да си сложат край на живота. Ще отидат в страна, с която нямаме споразумение, ще разпродадат имотите в Бг и Мексико, ще си купят там и ще си живеят необезпокоявани.

# 13 514
------
В 11 часа днес прокуратурата и МВР ще дадат нова информация по случая "Петрохан".

В пресконференцията ще участват заместник-апелативният прокурор на Апелативна прокуратура-София Наталия Николова, директорът на Генерална дирекция "Национална полиция" (ГНДП) главен комисар Захари Васков, заместник-директорът на ГДНП старши комисар Иван Маджаров и началникът на отдел „Криминална полиция" към Национална полиция комисар Ангел Папалезов.

-----
И по нова нюз сега чух това, но там не чух часа.
Явно познах. Излизат и дават отчет до момента на свършената работа. После идва служебно правителство. Според мен е правилно това.

Общи условия

Активация на акаунт