Отговори
# 13 860
Без да искам да се конфронтирам с никой, но на мен това не ми изглежда на кланяне. Имам приложение на телефона за футнес йога -едно от упражненията е точно такова. Всички са в една посока, защото може да са обърнати на изток. Виждала съм йоги, които правят упражнения към слънцето конкретно.
Аз виждам няколко човека, които клякат и стават в една  посока, а дали е поклон и към кого не се вижда. Откъде дойде това, че се кланят?
П.п.
Не защитавам или обвинявам

# 13 861
  • София
Няма какво да го нищим тоя фенобарбитал - и с него и без него ламата и останалите са били чисто луди.
Да не говорим, че тези тестове за наркотици са неточни. Може да е приемал съвсем друго лекарство, което да се е отчело като фенобарбитал.
Ма, откъде ще е ясно, че са луди, моля ви, хората не вярват, искат майката на Ники да проведе нейно разследване. Grin
Сега, сериозно, във фейсбук е страшно, масово още повече са се окопали в конспирациите.
Положението е неспасяемо, просто да си работят МВР и Прокуратурата и да си пускат брифинги и това е. Прави каквото трябва, пък да става каквото ще. Невярващите няма как да бъдат убедени.
На подобно явление му се казва преяждане с информация. Толкова много неща излизат, че някои съзнания не могат да обработят това правилно и смятат, че се е случило нещо много скрито и колосално със замесени служби, агенти, общодържавен заговор и т.н., ала Джеймс Бонд.

# 13 862
Е, ако четвъртият е Калушев, голяма излагация... Защо ни го пуснаха изобщо този запис?

# 13 863
Авия,Така обявиха на брифинга
И видеото с поклоните,е от 21.12

# 13 864
Хора…на пресконференцията дадоха съвсем различен кадър от кланяне към Калушев… както се вижда това е от декември мин. година, където явно правят някакъв друг вид поклони.
Въпросното кланяне към ламата беше след пристигането им при хижата и всички бяха позиционирани в ляво.

# 13 865
Е, ако четвъртият е Калушев, голяма излагация... Защо ни го пуснаха изобщо този запис?

Ще има да го коментираме до следващия брифинг.

# 13 866
Започвам да се чувствам шизофренично след всичко около този случай. За мен изнесената версия убийство/самоубийство е най-логична и всички теории на конспирацията са ми налудни. Но защо, по дяволите, продължават с неадекватното комуникиране на информацията и явните внушения? Този брифинг отново беше в стил “тука ви показваме някаква откъслечна информация, сещайте се”. И какво беше това внушение с кланянето? Това е абсурдно, но ни е представено като някакъв необорим факт за “динамиката в групата”. Тези хора ОЧЕВИДНО не се кланят на никой, а правят някакви практики. Толкова ли са неадекватни разследващите или наистина нарочно ни правят на луди?

# 13 867
Нали и СА каза, че точно такава йерархия е имало, баш там на камъните упражнения ще правят. Колко записи изтекоха, ако някой отряд беше ги убил нали щеше все някъде да се види. Само те са си там, няма друг.

# 13 868
Фенобарбиталът е с рецепта, ако е нямал епилепсия е нелогично да го ползва като опиат, затова пък лесно се инжектира интрамускулно.
Фенобарбитал, Ривотрил, Диазепам, Лексотан, все дрога на българското поколение х. Друсаха се наборите с това и още как. Сега е със зелена рецепта и е добре да се проучи кой му я е изписал
Да, защото навремето лесно се намираха във всяка поликлиника и аптека. Но сега е със зелена рецепта, отделно си спомням, че беше изчезнал от аптеките.

# 13 869

А този Ивайло ще трябва да е бил "не човек , а желязо" , щом с половин отнесено лице,  е успял да се застреля още веднъж. Даже и без куршуми от мек полимер.
🤣

А тези робокопи, всичките!

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2589286/

Ама така става то, когато Чукча не е читател, а писател.

# 13 870
https://www.facebook.com/reel/1644224463257062  - ето как се кланят. Не се молят, точно на него се кланят. Изрод, заминаха 5 човека...

Гласове малко са изманипулирали, сори.

# 13 871
Ламата е бил толкоз куражлия, че се надрусал до смърт, преди да се самоубие и да убие останалите. Онези в Петрохан няма да се учудя да са решили първо да се запалят и точно от страх да са се отказали и да са пристъпили към разстрелване.

# 13 872
Записите не мога още да ги разгледам  разбираемо, дано ги направят по-видими. Не мога да преценя точно поздравите /поклон

Не дават нищо, което вече се коментира тук.
Няма отговори и интервюта от измъкналите се родители, какъв им е мотива да се обърнат точно към това затворено общество от мъже в гората и да си оставят децата.
Кой ги е препоръчал.
Как така са въоръжени от ръкава до крачола, на какво точно основание. Мен би ме било страх да срещна тия перковци из горските пътеки.
На какво основание развиват дейност с участието на деца.
Как са се финансирали и отчитали.
Защо никой орган не е възпрепятствал извеждането на деца в чужбина да ги мъкне по Непал, екскурзии в Европа.

Как пък никой контактувал с групата не изложи нищо подозрително, ходили им на гости, разхождали се из помещенията и нищо не видяли.
Сподвижниците на култа ще да са доста из елита с пари, че такова всеобщо одобрение се е ширело за целебната атмосфера на хижата и  духовните практики.

# 13 873
  • София
Скрит текст:
Записите не мога още да ги разгледам  разбираемо, дано ги направят по-видими. Не мога да преценя точно поздравите /поклон

Не дават нищо, което вече се коментира тук.
Няма отговори и интервюта от измъкналите се родители, какъв им е мотива да се обърнат точно към това затворено общество от мъже в гората и да си оставят децата.
Кой ги е препоръчал.
Как така са въоръжени от ръкава до крачола, на какво точно основание. Мен би ме било страх да срещна тия перковци из горските пътеки.
На какво основание развиват дейност с участието на деца.
Как са се финансирали и отчитали.
Защо никой орган не е възпрепятствал извеждането на деца в чужбина да ги мъкне по Непал, екскурзии в Европа.

Как пък никой контактувал с групата не изложи нищо подозрително, ходили им на гости, разхождали се из помещенията и нищо не видяли.

Сподвижниците на култа ще да са доста из елита с пари, че такова всеобщо одобрение се е ширело за целебната атмосфера на хижата и  духовните практики.
И на мен така ми се струва.
А вече имаме и служебен кабинет с министър на правосъдието от АКФ, който е бранел НПО-то на Калушев и е изпращал заплашителни писма на МВР.
Струва ми се, че тепърва ще разпъват чадър над замесени от политическите върхове.

# 13 874
Онези в Петрохан няма да се учудя да са решили първо да се запалят и точно от страх да са се отказали и да са пристъпили към разстрелване.
Това и на мен ми мина през ума, когато излезе информация, че имат следи от изгаряния. Уж и в будизма би се гледало по друг начин, ако изгорят. И затова да не са гръмнали и кучетата. Ама като са се поопърлили малко, да са минали на по-лесния вариант с куршума.

Общи условия

Активация на акаунт