Отговори
# 15 060
Sundayyy
благодаря за линка от Youtube, че да не се мъча от сайта на Нова нюз.
Тази вечер няма да мога да продължа с останалите два часа.
Но мога да споделя нещо, което ми направи впечатление, докато снощи гледах първият час.

02.02.2026
01.26 мина животно
10.40 – лек автомобил цвят горчица минава
10.44 – опънато въже на което са закачени разноцветни кърпи. Мъжка фигура отива първо в онова мазе долу. Излиза бягайки и се чува че плаче.
10.49 – в далечината се вижда въже с цветни кърпи. Влиза някакъв мъж с брада и шапка и върви гледайки явно какво е станало. Деян е това сигурно. Тръгва си държейки нещо в лявата ръка – като две пръчки.
10.53 – същият явно се е върнал защото пак е там пред мястото където се събираха тримата. Този път върви.
10.59 същият автомобил се връща

Гледайки това ми направи впечатление емоционалното състояние на Деян. Как за кратко време се успокои.

# 15 061
И защо е разстроен излизайки от мазето, там не би трябвало да е видял труповете? Ясно, че хижата е обгоряла и сигурно не е лесно да влезеш на такова място, но не би ли трябвало да е в пъти по-разстроен, когато се връща от отпред, там са труповете все пак

# 15 062
  • Варна
Много, много благодаря на съфорумката, която даде линка за предаването на Велизар Енчев
с участието на Галина Гайдарова - експерт по национална сигурност.
Жената много логично и добре обясни нещата, така вече ми се навързват "самоубийствата".
В пъти по-голяма логика отколкото глупостите на МВР.
И аз идвам да благодаря за същото и който не е гледал нека гледа непременно, слагам линка пак:
https://youtu.be/YOuimINiqas?si=KiVqbEIW1dbuYFr4

# 15 063

Тук се вижда момичето в 16: 02 на 31.01! Чува се, че казва " няма ми дрехите" Това се вижда на подробните записи.

# 15 064
  • София
Това не е ли Алекс? Колко часа е това или кой час/минута от записите?

# 15 065
Стига с тези момичета, моля ви се, няма момичета, има момче с дълга коса.

# 15 066
Боже, хора това с дългата коса е Алекс Макулев. Сериозно ли? После се вижда как си кара моноколелото над един час. Даже е гласът е момчешки.

# 15 067
Не е Алекс. Това е момиче облечено с дънки и боти. Вижда се в 16 : 02 на дългата версия на записите.

# 15 068
Мили дами и господа.
Имам предложение. Както и темата подсказва, ако може да се намери някой ентусиаст да класифицира и систематизира цялата официална информация, която има до момента за случая-кой къде е застрелян, колко пъти, в коя област на тялото, как са разположени и намерени телата на всички убити, 3 – часовите кадри от камерите по часове и минути, които една любезна дама предостави, бележките на И.К., намерени в хижата, и т.н., и да се закачи от някой модератор като отговор в началната страница на темата с опция да се редактира, ако се появи нова информация.
Защото при толкова много и разнопосочни факти и информация този случай не само Туин Пийкс, но и Досиетата Х задмина.

# 15 069
  • София
Sundayyy, това е Алекс. На излизане изглежда по бельо и бърза, сигурно му е студено. Или влиза в кемпера, или го подминава и излиза от кадър, малко по-късно се връща обут с панталон и носи плик, вероятно багаж. Изглежда като да е изтичал да си вземе вещи от кемпера или от гаража, който се пада някъде вдясно и там се губи обхватът на камерата.

# 15 070
  • Разпиляна във въображението
Не е Алекс. Това е момиче облечено с дънки и боти. Вижда се в 16 : 02 на дългата версия на записите.

Това е Алекс. Косата му е до кръста.

# 15 071
Какво момиче има на записите? Леле, за един час да не изчезне човек. Никакво момиче не видях. Освен от туристите, които минават отвън. Има една двойка с тъмни дрехи и после цяло семейство с шарени дрешки, които се бяха упътили към хижата, но бързо се върнаха.

ПП. Diorela, знаменцата падат в 23:27 часа заедно с част от покрива на хижата. Вижда се на камерата.

Да, това е най-логично, да са паднали някъде отгоре. Но от къде падат и защо? Прегоряло въженце?  Да прегори от страната на покрива, разбирам, но и от двете страни, вкл. от към гората?
Направих си труда да запиша снимки на двата последователни кадъра - без и със знаменца. Няма кадър, на който се вижда как падат. Няма запис на камерата между 22:13:40, последният кадър без знаменца и  23:27:47ч. - първият кадър с появилите се знаменца. Тези два кадъра се сменят точно на 1:48:40 от записа - в една и съща секунда. Разликата във времената от камерата е повече от час.
А нали камерата записва, когато има движение, затова е записала горящия огън.

Не видях и кадър от дневните, на който се виждат знаменца да висят отгоре.

# 15 072
Много, много благодаря на съфорумката, която даде линка за предаването на Велизар Енчев
с участието на Галина Гайдарова - експерт по национална сигурност.
Жената много логично и добре обясни нещата, така вече ми се навързват "самоубийствата".
В пъти по-голяма логика отколкото глупостите на МВР.

Моля те, дай резюме, че това ще го гледам след 2 дни сигурно

# 15 073
А от телефоните на толкова хора нищо ли не решиха да ни изтекат? Разбрахме че се самоизтривали след известно време, но все пак, мисто празни ли са били?

# 15 074
Е,Андриоти като не живее в България - така е!
Нали разбрахте какъв бил законът при нас !? Щом е на 14г. и е по взаимно съгласие ,не е педофилия! А? Не е ли идиотско?!

Галина Гайдарова много ми хареса в подкаста. Трябва да я поканят в национален ефир!

Общи условия

Активация на акаунт