Отговори
# 21 630
Има есхумация.

Много нагли искания, не става така. Резюмета, експертизи. Това да не е дневник, или стенограма от народно събрание. Има НПК. И процесуалното действие е  предявяване на разследването. Цялото. Тогава засегнатите имат право да правят искания, бележки и възражения. Единствено тогава и в нито един по- ранен момент. НПК. И нищо по- различно от подобен фолклор.

Последна редакция: сб, 07 мар 2026, 14:36 от tays

# 21 631
  • София
Нищо подобно! Постът няма редакция и зпочва с това, че го правии във връзка с новото разяитие около освобождаването на телата. Има опция да видите редакциите, ако има такива.

# 21 632
Нищо подобно! Постът няма редакция и зпочва с това, че го правии във връзка с новото разяитие около освобождаването на телата. Има опция да видите редакциите, ако има такива.

Искате ли да помислите, вместо само да си пишете? Горе пише: "искат телата". След P.S. пише, че телата вече са освободени. Какво ли значи това? Мистерия!

P.S. Я и аз да лепна едно P.S.
зпочва с това, че го правии във връзка с новото разяитие около освобождаването на телата.

Тоест? Телата СА освободени. Дори Вие самата го казвате. Не разбирам за какво спорите.

# 21 633
  • София

Никъде не пише, че искат телата.
Вие цитирате описанието на събитието. Аз ви цитирам съвсем нов пост на Ралица в страницата на самото събитие.

# 21 634
Да протестира Ралица, как ще и дадат докладите от досъдебното производство, то не е приключило. Оставила си е детето на гуруто педофил и сега не иска да приеме истината. Да по-лесно е да прехвърлиш вината от собствените ти постъпки на  следствието и да повярваш в теориите на конспирациите отколкото да признаеш собствените си погрешни решения.

# 21 635
https://www.facebook.com/share/1Qv7SyBTBB/
Никъде не пише, че искат телата.
Вие цитирате описанието на събитието. Аз ви цитирам съвсем нов пост на Ралица в страницата на самото събитие.

Не знам какво ми цитирате Вие, аз Ви цитирах описанието на събитието, което НЕ е създадено преди 3 часа. Преди 4 часа го е редактирала и е добавила P.S.  И да, точно там е писало, че искат телата. Явно не ме четете, а само си пишете. Е, няма да Ви преча, дерзайте.
Скрит текст:

# 21 636
  • в страната на чудесата
Ами те могат да ги държат в камера и да не ги погребват.
Просто е доста скъпо.
Може ли някой юрист ако има тук да каже доколко пострадалите (в каквито вероятно са конституирани близките) имат право на всички тези искания преди да е приключило досъдебното.

# 21 637
  • София
Florecita, редактирах си поста със скрийншотове. Личи си, че не боравите добре със СМ.

# 21 638
  • София
Допускане до разпознаване на телата преди самото освобождаване, което всъщност оборва твърдението ви, че вече са видели телата!
И след това искат задържане на освобождаването, докато не им се връчат СМЕ... тоест, те искат само да видят телата. Все още не искат да ги прибират за погребение.

# 21 639
Ами те могат да ги държат в камера и да не ги погребват.
Просто е доста скъпо.
Може ли някой юрист ако има тук да каже доколко пострадалите (в каквито вероятно са конституирани близките) имат право на всички тези искания преди да е приключило досъдебното.
Нямат право. По- горе съм описала
Има момент за запознаване с материалите по разследването, след приключването му
Някой адвокат в момента се гаври с дипломага си, ако има такава.

# 21 640
Това не е концерт по желание, не искат да ги вземат. Телата са освободени и трябва да ги приемат, никой не им пречи да ги съхраняват срещу заплащане и да предприемат каквото решат. Никой не е длъжен да ги държи докато им скимне. И на разследващите не им е лесно, да имаш работа с такива хора...

# 21 641
Преди 4 часа Ралица е посочила условията, които да бъдат изпълнени при освобождаването на телата, което значи че дотогава не са видени.

Слушах по Нова, че района около хижата още е под полицейска блокада - 33 дни вече и че няма никаква нова информация по случая. Какво ли толкова я обследват тая хижа, че и района около нея? Нали поне за там всичко е ясно и няма да се правят други експертизи.

# 21 642
  • София
Как така условия ще поставя Ралица при освобождаване на телата? Няма да вземе тялото ли, нали това искаше?
Безумна история, че и поддръжници има 😨
Наистина не им е лесно на МВР ..
Обяснителния текст е отпреди 3 часа. Колко да е стар?

Преди3 часа е редакцията. Хайде да четем:

След P.S. какво пише?

Скрит текст:

Между другото, в същия обяснителен пост искат помощ за наем за озвучаване! Моля?! Само остава и DMS номер да открият!🤦♀
Освен пари за озвучаване, събират пари и при подписване на петицията за сваляне на песента на Слави. Без думи съм!🤐

# 21 643
И трите семейства ли не искат да си ги вземат или само Ралица?

# 21 644
Ралица сама ли организира протестите ? Или има и роднини на другите загинали?
За Дечо и Ивей никой нищо не каза...

Общи условия

Активация на акаунт