Отговори
# 33 375
Аз откровено казано, не мисля, че са ползвали каквито и да било тежки наркотици.
По-скоро трева, разни гъбки и чайчета, както казвате.
Не знам до колко тези неща могат да се открият в кръв/коса/урина и за какъв срок.

# 33 376
  • София
Хрумна ми една идея във връзка със споделеното от съфорумка. Ами ако преди или през декември''25 е имало друго дете момче, оставено в хижата при ламата и Николай и Алекс са му направили нещо? И родителите да са разбрали и оттам да се е задействала цялата история с екзита.

# 33 377
Моментът с шепненето “Миши дай да те цункам”  това не са ли Алекс и Ники? И двамата имат леко женски глас и ако шепнат си звучи точно така.
Това до Ники е момиче с вързана светла коса нагоре. Мишик и Мишинка.

# 33 378
Може ли линк към клипа с момичето, че сега не мога да го намеря

# 33 379
сега ще отрежа кадрите.

# 33 380
  • София
сега ще отрежа кадрите.

ако може и звука да отрежеш, защото нищо от това, което описваш, не се чува.

чува се само едно "Миши/е".
никакви мишинки, никакви дай да те цункам

# 33 381

Дали чувате или не чувате не е мой проблем. 😕Ето видеото.

# 33 382
  • София

да, видеото го видяхме и чухме много старателно няколко пъти.
говоренето си го измисляш или ти се причува.

# 33 383
  • София
Аз откровено казано, не мисля, че са ползвали каквито и да било тежки наркотици.
По-скоро трева, разни гъбки и чайчета, както казвате.
Не знам до колко тези неща могат да се открият в кръв/коса/урина и за какъв срок.
Еми беше пояснено, че със седмици и месеци се откриват.

# 33 384

да, видеото го видяхме и чухме много старателно няколко пъти.
говоренето си го измисляш или ти се причува.

Пълни глупости, нито се чува нещо подобно,  нито пък има момиче, ами то на какво ли не се начетох и нагледах - конспирациите изкопаха и дъното.

# 33 385
Моментът с шепненето “Миши дай да те цункам”  това не са ли Алекс и Ники? И двамата имат леко женски глас и ако шепнат си звучи точно така.
Това до Ники е момиче с вързана светла коса нагоре. Мишик и Мишинка.

Аз не го виждам. Чувам го. Къде се вижда момичето. Иначе, нали обясниха, че цветове, когато е тъмно не се хващат от камерата

# 33 386
Както казах, ваш проблем.
Там, където е жълтата отметка, е момичето.

Последна редакция: пт, 10 апр 2026, 15:07 от Scilo

# 33 387
Scilo, благодаря за клипчето!
Сега, аз чувам едно Мише, но нищо друго. Не мисля обаче, че го казва някой в клипа, а по-скоро някой "зад кадър". Също като онова прокашляне на конференцията в началото.
Не знам дали забелязате, че сякаш кучето лае в един момент, а почити не се чува звукът. Вятърът също е много силен. Не мисля, че в този момент камерата би уловила шепот до колата.
Втората фигура до колата всд още се опитвам да различа каква е. Ако успея, после ще кажа.

Reunion, не мисля, че са използвали редовно-редовно, защото предполагам ефектът намалява при постоянна консумация.

# 33 388
Scilo, благодарности за клипчето! И аз го чувам "Миши!" И няколко секунди по-късно "Миши, дай да те цункам!".
Предвид, че го гледам на обикновен телефон и не съм с толкова остър слух, направо се чудя как някои го чуват, а други, не.

# 33 389
Всъщност основните кадри, които се обсъждаха, са от камерата, за която майката много убедено (както за всичко друго) каза, че "там камера няма".

Общи условия

Активация на акаунт