Отговори
# 41 145
Точно това интервю, чиято цел беше да влее още съмнение в действията на разследващите. Хайде, да не сме нечули и невидели.
И в крайна сметка не е и независима, нали?

Аз лично предпочитам да няма пропуски. И да не осъждат държавата. Защото всички ние ще плащаме обезщетението.

Аз защо не виждам никакви коментари в страницата на Бенатова? Има само един пост "Гледайте интервюто" и толкова. Иначе София е написала "Браво, Стела и Ралица".

# 41 146
Въпреки, че интервюто не блестеше с някаква журналистическа етика и при все всичките им опити да прекъсват, отклоняват и провокират събеседниците в студиото, евала на Майсторова, че се овладя, не подпали моторетката и не изхвърча от студиото. Ако целта им е била такава или да си спечелят време с глупави въпроси, не успяха, защото все пак, тя каза и някои съществени неща, ама това за който има уши да чуе и мозък да мисли, извън общия шум. Пък вие си ги изкарвайте луди колкото си искате.

Е, Боряна, ти какво искаш, да реват и да се тръшкат по земята в ли? Как изглежда един скърбящ/ почернен човек за теб в ефир?

# 41 147
Изгледах ги.
Не знам дали някога ще го разберат, но когато и да престанат да се изявяват и двете днешни "героини", все ще е късно.
Нямало да говорят с какво са си изкарвали прехраната, нямало да коментират даренията - който дал - дал, нямало да се говори за това какво казала София Андреева, не били там за това...Трябвало да си изчетат каквото са решили и толкова, а всички са длъжни да ги изслушат и да им съдействат.
Нагло и арогантно поведение на две жени /в случая особено на Майсторова/, които, според мен, много добре знаят какви ги е сътворил "уникалният" Иво, израстнал в по-по-най среда...
Аз не мога да разбера защо медиите дават трибуна на тези две объркани жени. Патологията не е за публичност.

И аз това попитах сутринта, но постът ми беше изтрит. Медиите просто задоволяват своите и тези на зрителската публика воайористични потребности. Така мисля аз. Воайорство по отношение на две жени, които имат нужда от психиатрична помощ. Това е просто кощунство!
О, не подценявайте Майсторова. Тя съвсем съзнателно се появи, за да каже колко е велик синът и, тя и цялото и семейство. И как останалият плебс (от кочината) не заслужаваме дори да говори с нас, камо ли да отговоря на някакви въпроси.  Тъй рече тя....,  толкоз:  Стела Майсторова, майка на Ивайло Калушев.

Има ли най-после вече линк към това “интервю”, че да го изгледам и аз? Любопитството ми се разпали безгранично!

# 41 148
120 минути започна. Светослав Иванов каза, че след малко ще видим и Демерджиев

# 41 149
  • София
Потресаващо "интервю", майките се показаха като доста арогантни. Иска ми се да видя майката на Калушев при Бенатова и Шикерова, наистина смятам, че те ще могат да я предразположат и да отговаря на въпроси.

# 41 150
Галина Якимова :
"Исках да чуя какво имат да кажат  майките.
Исках да чуя тях.
Не водещите и "зрителите искат да знаят", защото какво мисли и какво иска да знае кака Надка и чичо Пенчо с цялата си претенциозност на разбирачи, не ме интересува.
Интересуват ме майките.
Нелепо беше поведението на водещите спрямо Стела Димитрова-Майсторова, опитът да се накъса с безсмислени въпроси това, което тя иска и е готова да сподели, събирала сили ,за да извади паметта на сина си от клишето на безумец.
Има една книга "Не всичко започва от теб" - важно е от къде идваш, кои са родителите ти, как си живял, какво е миналото ти.
Внушенията за Иво Калушев са много.
Неговата майка разби повечето от тях ( за който искаше да чуе и разбере).
Радвам се, че водещите не успяха да помръднат и заглушат това, което майките бяха решили да кажат. Не е лесно да се устои на болката,  да я превъзмогнеш в името на това, да защитиш вече мъртвия си син. Да я надживееш в последствие...
Адмирации и за двете.
Ралица Асенова не позволи да бъде изместен фокуса от фактите, които нямат адекватно обяснение. Знам какво костват по-късно силата и упорството, които проявява сега.
Действията, позицията, състоянието и болката на тези майки могат да бъдат разбрани от хора с такава загуба или най-малкото, емпати.
Със сърцето си подкрепям близките на шестимата убити. Според мен е убийство.
Не разбирам арогантността на официозите и  част от медиите. Това не е печелившо поведение.
В живота винаги е имало хора-викала, сочещи с пръст и с умствен недоимък, но керванът си върви............"

# 41 151
Аз не разбирам, защо Ралица и Майсторова не заложат на YouTube или друга подобна платформа, за да могат да изложат своята гледна точка.
Аз лично бих следила подобен канал, вярвам и много други хора също.
Не съм сигурна каква им е идеята с ходенето по телевизиите. Лично в моята представа, в момента представянето в интернет е "по-вървежно".
Освен това, монологът там ще им се получава много по-добре.

# 41 152
А защо чете написан текст, толкова начетен човек, преподавател, не може да говори ли, един хубав монолог...

# 41 153

Има ли най-после вече линк към това “интервю”, че да го изгледам и аз? Любопитството ми се разпали безгранично!

https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/novi-razkri … l?shem=rimspwouoe,

# 41 154

https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/novi-razkri … l?shem=rimspwouoe,

Ейййй, благодаря Ви, Emma T!👍😊🌺

# 41 155
Участието на Майсторова и Ралица днес в БТВ.

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/majkata- … olata-na-8-i.html

# 41 156
  • Стара Загора
А защо чете написан текст, толкова начетен човек, преподавател, не може да говори ли, един хубав монолог...
  Има едно правдоподобно обяснение - тя не е автора на текста.

# 41 157

Защото не й се занимава с нескопосаните журналя, Майсторова е адекватна и човек на честта !

# 41 158
  • софия
Сериозно? Едно?
Вие презентации правите ли? Някога в училище проекти правили ли сте? Сега? Някога заставали ли сте пред аудитория?
А може просто да иска да може да каже всичко и не иска да забрави нещо.
Търсите теле под вола.

Доп. Не симпатизирам на поведението и на Майсторова, не разбирам причината за част от казаното от нея, но и не си позволявам да иронизирам или оценявам нещо, което не познавам.

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 17:29 от zvаnchе

# 41 159
М, да, простолюдието не разбира от елит. Затова елитът излиза с родословното дърво, което да покаже, че щом дядо е бил физик, Пенчо трябва да е астрофизик. А, не, чакайте, щом дядо е образован интелектуалец, автоматично и Пенчо е. Само че само до частта с интелектуалец и само до щракане на пипето за манипулации и далавери. А иначе елитът не счита за правилно, когато си се съгласил на интервю, да отговаряш адекватно на нормални въпроси, които отговори дори може да обърнат обществената нагласа. Но не, те такива отговори нямат, защото замесените хора не са имали нормални занимания и начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт