Отговори
# 41 205
Е, не, за "Ангели на Петрохан" не бях чувала, човек да се чуди с коя ръка да се прекръсти и кое трето око да си завърти. Въпреки че има 3, даже 4 невинни същества, които са загинали, ако е имало такава инициатива и тя стартира от някоя от двете родителки, това е пореден абсурд.
Ама, доколкото разбирам, родителките не знаят към кой да си съотнесат исканията и изискванията - ама иначе ще съдели държавата, според някои. Даже не е лошо да съдят държавата, ако това ангажира и външна експертиза.

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 18:20 от anmasu

# 41 206
neuromancer, по-принцип ми е безразлично дали ще ми възприемете което и да е мнение, но все пак ви давам линк за писмо от прокуратурата за кучетата: https://caai.bg/pismo-prokuratura-petrohan/

# 41 207
  • # супернатурална #
Така, както някой е наредил да бъде пуснат Деян, по същия начин могат да са замазани и други доказателства.
Сега ще гонят Михаля.
Деян ще го върнат, но другите неща, за които и представа си нямаме, са необратими.

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 18:57 от Г. Краули

# 41 208
Демерджиев започна.
Слушам го, казва че засега няма данни, които ще преобърнат разследването и че ще търсят Деян. Демек, самоубийство си остава версията.

# 41 209
Оууу, ама какви ги говори Демерджиев.. Какво се оказа накрая? Ще направим всичко възможно да няма и други места в България, като Петрохан, където царят собствени закони. Няма данни, които да оборят официалната версия. И Деян ще намерят, за да се допълни информацията. И ще се провери защо са замитани сигналите за това, което се е случвало в хижата на Петрохан. Всички сме чели сигналите, нали? Изобщо що ги ручахте тия жабета?

# 41 210
Е, не, за "Ангели на Петрохан" не бях чувала, човек да се чуди с коя ръка да се прекръсти и кое трето око да си завърти. Въпреки че има 3, даже 4 невинни същества, които са загинали, ако е имало такава инициатива и тя стартира от някоя от двете родителки, това е пореден абсурд.
Ама, доколкото разбирам, родителките не знаят към кой да си съотнесат исканията и изискванията - ама иначе ще съдели държавата, според някои. Даже не е лошо да съдят държавата, ако това ангажира и външна експертиза.
За 24- ти май е било планирано онлайн, но почти не е имало присъстващи и е отложено за някой друг път. Не мога да дам линк, защото съм блокирана от организаторката. Видях го на скрийншот. Valitchy Ichy  го е оповестила във фб.

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 18:31 от Neli G.Neli

# 41 211
Ми по-добре да не беше се появявала. Както и онази с дупките от кемпера.  Макулев добре направи като се скри. Елит, боже, господи, сами не си вярвате. Такава злоба излъчва лицето и, че тръпки да го побият човек.
добре че и баща му (биологичния) не се появи.
Сега забелязах, че родителите на ИК са светлооки, а той май не е, та защо е издънката на знатната фамилия може да има съвсем тривиално обяснение.

# 41 212
"Обществото трябва да се събуди" е много добър призив. Има оставени 6+ деца при съмнителни, чужди мъже.

# 41 213
  • софия
Ми по-добре да не беше се появявала. Както и онази с дупките от кемпера.  Макулев добре направи като се скри. Елит, боже, господи, сами не си вярвате. Такава злоба излъчва лицето и, че тръпки да го побият човек.
добре че и баща му (биологичния) не се появи.
Сега забелязах, че родителите на ИК са светлооки, а той май не е, та защо е издънката на знатната фамилия може да има съвсем тривиално обяснение.
Биологичният баща е починал.
Дъщеря ми е със светли очи, ние с тъмни. Биология учили ли сте?

# 41 214
Оууу, ама какви ги говори Демерджиев.. Какво се оказа накрая? Ще направим всичко възможно да няма и други места в България, като Петрохан, където царят собствени закони. Няма данни, които да оборят официалната версия. И Деян ще намерят, за да се допълни информацията. И ще се провери защо са замитани сигналите за това, което се е случвало в хижата на Петрохан. Всички сме чели сигналите, нали? Изобщо що ги ручахте тия жабета?

Олелеее, сега тук ще има лавина от гняв народен срещу Демерджиев, който съсипа и последната илюзия на някои форумки за “показна екзекуция” от външни лица! 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Как смее да говори такива безотговорни неща?! Надеждите на толкова хора са разбити от този нов министър. Ужас някакъв!🙈🙈🙈🙈🙈

# 41 215
Демерджиев защо никой не го пита за откритата гилза на Петрохан? 4-а ли е, 5-а ли е?! Дечев ли излъга или Николова? Никой не задава неудобни въпроси. Говорят си каквото решат и това е.
Щял да пита защо били заметени сигналите? Да пита заради какво толкова важно са замитани, кое е това нещо, което са получавали от тях Данс и Гдбоп, че да замитат сигналите им и да не искат да спасят децата, ако толкова е страшно всичко там?
Щели да търсят Деян. За какво? Да им потвърди версията и да замаже батаците на разследването ли?

# 41 216
  • # супернатурална #
-странно е за него как са разпитани основни свидетели и са изпратени в друга държава(това го обсъждахме, не могло да го задържат Деян)
-има сериозни съмнения дали е събран пълен обем информация
-прокуратурата МИНИМУМ е неглижирала този случай

Как очакеате адекватно разследване точно от тези, които са замесени във всичко ставащо там?

Нали знаете, че Дерменджиев нито пусна записи със "самоубийството" нито каза че Калушев е убиец? Не знам защо гърмите шампанското, себе си ли искате да убедите?

# 41 217
Демерджиев започна.
Слушам го, казва че засега няма данни, които ще преобърнат разследването и че ще търсят Деян. Демек, самоубийство си остава версията.

Не съм очаквала нищо друго, освен три подстрекани и едно разширено самоубийство в рамките на един патологичен, деструктивен култ, воден от човек със злокачествена нарцистична проблематика до степен на психопатия. Не очаквам друго заключение.

# 41 218
  • София
Сигнали от институции се замитат заради власт/влияние или заради пари. Или заради двете. Както е и при Епстийн историята - много влияние и власт, и много пари.

# 41 219
  • # супернатурална #
Имам чувството, че няколко новорегистрирани потребителки не само използват основно ИИ, ами направо самите те са ИИ. Но повече първото И.

Общи условия

Активация на акаунт