Въпроса е ако имат записана версията, която твърдят защо не го потвърждават толкова дълго време?
Ако пък ги нямат точно тези моменти, защо ги нямат?
Кой е спрял записите, или изтрил, или каквото там, за да липсват?
Може ли някой от множеството, убедени, че на Петрохан не е имало външни хора, да ми обясни с прости думи, защо няма нито един запис, доказващ, че са били сами?
Подсказвам:
Камера Кръстопът - тук последният запис от 01.02 е от 17:56, след това от нощта на 02.02 и след това от 02.02 в 10:40. На записа в инфрачервена светлина от 01:26 аз виждам много по-дълбока бразда от гума вдясно, сякаш кола е поднесла в пресния сняг. А вие? Разбира се, след като е навалял още 20-30 см сняг, е трудно да се каже.
Камера Път - след 31.01 няма запис
Камера Горна верига: това е камерата, на която най-ясно щеше да се види, че няма нови следи от коли. Но след записа от 14 часа на 01.02 прескача на 10:40 на 02.02 и - каква изненада! - записът е ужасно замъглен, едва се разбира кой е и какво прави. Жалко!
Камера Бариера - няма смисъл, далеч от пътя, има прекалено много стари и нови следи.
Камера Задна порта - няма смисъл, гледа към гората
Камера Паркинг - няма смисъл, колите (ако има такива) биха останали отпред.
И така: може ли някой да ме убеди, защо за нещо толкова тривиално липсват доказателства? Още един път подсказвам: запис на 3 часа валящ сняг и пълна идилия с 4 изстрела и няколко думи (викове) на прощаване (например от Камера Задна порта) биха били достатъчни.