Отговори
# 46 485
И защо да давам, както мигновено постовете изчезват. Вас не ви интересуват децата. Интересува ви Калушев да е невинен, което наистина е своего радя патология, която явно нямя как да бъде излекувана.
Сега пиша спокойно и го прочетете три пъти . НЕ МЕ интересува ИК да е невинен, аз не го познавам и не съм замесена. В случая за  съжаление има замесено дете, но аз не смятам, че ИК е отишъл един ден и е казал : “вижте Ивайло, Пламен, Дечо , утре ще се самоубивате… Аз заминавам с децата , първо ще убия тях, после себе си. Но това ще се случи около 5-ти на Околчица. Първо имаме да свършим малко работа в Българи. Вие боядисайте коридора”
И после знаем “за мен беше чест “, и тн.
Ако вие го вярвате -ваш избор.
Момента с патологията ще го пропусна, не се разпознавам - за мен е малко като крадеца вика -дръжте крадеца
Тогава "Властта" ли е казала.."Тия от хижата трябва всички да ги избием без да оставяме следи"
Отива най-малко една рота обучени килъри. Залавят ги. Пишат писма, спират тока, намират им оръжията, правят пожар и накрая ги "самоубиват".
Ламата го примамват на Околчица. Килърите ги търсят и намират. Сашко дори има гласови запис, че ги вижда.
Убиват ги с много куршуми, зашото правят около 13 дупки на кемпера.
След като Деян подава сигнал, първи влизат на оглед и заличават следи хората на Властта. Хубавичко заличават, ама не могат точно да преброят снежинките, които издават убийците.
Сега на всички им запушват устите да мълчат и убийците си спят спокойно.
Добрите, светли и най..най...ненадминати будисти, дето не могат да се самоубият ги очерни и умишлено насочи Властта да си мислим нещо лошо за тях.

# 46 486
  • Варна
То от него е нямало кой да ги опази.
Как да е нямало? Закрила на детето, Данс, Гдбоп, прокуратура? Бащите?
Въпросът е защо всички те са преценили, че няма причина да ги опазват от него?
А майките?
Какво майките ? Нали са невменяеми и не стават. Зарязали си децата. Не може да се разчита на тях, сектантки са.Предполага се тогава,че след толкова различни сигнали все  някой е трябвало да вземе мерки срещу нещо, ама не е. Защо?

# 46 487
То от него е нямало кой да ги опази.
Как да е нямало? Закрила на детето, Данс, Гдбоп, прокуратура? Бащите?
Въпросът е защо всички те са преценили, че няма причина да ги опазват от него?
А майките?
Какво майките ? Нали са невменяеми и не стават. Зарязали си децата. Не може да се разчита на тях, сектантки са.Предполага се тогава,че след толкова различни сигнали все  някой е трябвало да вземе мерки срещу нещо, ама не е. Защо?
Ама какво да прави държавата, като на собствените майки на децата не им пука за тях. Бащите, ако са били набеждавани от собствените си деца с промитите вече мозъци, че са ги изнасилвали като са били малки, какво да правят? А и с толкова алтави жени ги е свързвал живота тия мъже, и те не са за за виждане.

# 46 488
  • Варна
Е как какво? А сега тогава за какво настоявате за наказания на майките ? Не смятате ли, че ако държавата смята,че родителите не се грижат за децата или ги подлагат на опасност  е можела да вземе сериозни своевременни мерки ? Също ако са били разгледани сигналите от разни организации за това място Петрохан може би са щели да се установят обстоятелства ?

# 46 489
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Защо не допуснете, че Калушев е вярвал, че може да защити момчетата. Надценил се е. Приятелят му Йончев каза, че той е бил доста самоуверен. Може на нещо/ някого да е разчитал и да е бил подведен/предаден.

От самото начало си мисля, че са искали да се оттеглят, да приключат каквото е имало да приключат и да напуснат страната.
Според мен са считали, че хижата е по-опасното място, т.е. не опасно като смъртоносно, но мястото на вероятни проблеми.
Той е тръгнал с детето, имал е среща с някого преди излизането извън България, чувствал се е в безопасност.
Бащата е знаел за плановете, смятал е, че вече са извън страната, затова е повтарял "имам му доверие" и " до три дена ще се разбере".

Диванен детектив съм, не мога да отговоря на всички въпроси нАучно и юридически издържано.
Психиатрични оценки не мога да правя, даже ако лицата са живи пред мен, по снимка още по-малко.
Възхищавам се на някои съфорумки, които са и психиатри, и следователи, че и екстрасенси.

# 46 490
Всъщност еднин баща се е намесил, без да чака на държавата и сега детето му е живо.
И едни баба и дядо. И тяхното внуче е живо.

# 46 491
  • Варна
И защо да давам, както мигновено постовете изчезват. Вас не ви интересуват децата. Интересува ви Калушев да е невинен, което наистина е своего радя патология, която явно нямя как да бъде излекувана.
Сега пиша спокойно и го прочетете три пъти . НЕ МЕ интересува ИК да е невинен, аз не го познавам и не съм замесена. В случая за  съжаление има замесено дете, но аз не смятам, че ИК е отишъл един ден и е казал : “вижте Ивайло, Пламен, Дечо , утре ще се самоубивате… Аз заминавам с децата , първо ще убия тях, после себе си. Но това ще се случи около 5-ти на Околчица. Първо имаме да свършим малко работа в Българи. Вие боядисайте коридора”
И после знаем “за мен беше чест “, и тн.
Ако вие го вярвате -ваш избор.
Момента с патологията ще го пропусна, не се разпознавам - за мен е малко като крадеца вика -дръжте крадеца
Тогава "Властта" ли е казала.."Тия от хижата трябва всички да ги избием без да оставяме следи"
Отива най-малко една рота обучени килъри. Залавят ги. Пишат писма, спират тока, намират им оръжията, правят пожар и накрая ги "самоубиват".
Ламата го примамват на Околчица. Килърите ги търсят и намират. Сашко дори има гласови запис, че ги вижда.
Убиват ги с много куршуми, зашото правят около 13 дупки на кемпера.
След като Деян подава сигнал, първи влизат на оглед и заличават следи хората на Властта. Хубавичко заличават, ама не могат точно да преброят снежинките, които издават убийците.
Сега на всички им запушват устите да мълчат и убийците си спят спокойно.
Добрите, светли и най..най...ненадминати будисти, дето не могат да се самоубият ги очерни и умишлено насочи Властта да си мислим нещо лошо за тях.
Сега като казвате “властта “обяснете какво имате предвид. В дейността на групата има замесени парични пороци от властта ,да. Има ходили с години на хижата. Друго -вие кажете.
За орди килъри съм чела единствено и само от страна на Черешките и само в моментите на иронизиране като вашия, което е изключително несериозно. За “светли будисти” също.

# 46 492
Аз тъкмо да напиша отговор на кармата и постът й изтрит.
Децата в Гърция сами са влезли в колата, аз поне това прочетох. И да бяха забравени, щях да напиша, че светът е пълен с малоумници, които си забравят децата и кучетата в колите. Не виждам нищо общо с нашия случай.
Но в нашия случай виждам омаловажаване на грижите, които е полагал ИК за чуждите деца. Опазил ги е живи и здрави при много опасни ситуации, не като някакъв идиот да ги забрави в колата си.

Нищо подобно. Ако не е било секта, както много настоявате, значи се е занимавал с нещо изключително опасно. При това положение деца нямат място там. А той е положил значителни усилия да си осигури деца там. "Жив щит" изниква веднага в съзнанието. Щом не е педофилия.

# 46 493
Защо не допуснете, че Калушев е вярвал, че може да защити момчетата. Надценил се е. Приятелят му Йончев каза, че той е бил доста самоуверен. Може на нещо/ някого да е разчитал и да е бил подведен/предаден.

Той може самоуверено да вярва, че е Исус Христос. Даже според Бивол се е самоназовал Истински бог.
Това, че вярва, няма отношение към реалността.

Всъщност еднин баща се е намесил, без да чака на държавата и сега детето му е живо.

Даже повече от един - пастрокът на НЗ е взел детето си, бащата на момичето също. Бабата и дядото на Л. са го спасили.

# 46 494
  • Варна
С една поправка- откъде съдите, че “бащата на момичето го е взел”. Не личи така от показанията му.

# 46 495
Аз имам предвид бащата на малкото дете на РА. Жалко, че бащата на НЗ не е бил достатъчно настоятелен.

# 46 496
С една поправка- откъде съдите, че “бащата на момичето го е взел”. Не личи така от показанията му.

А не е ли?

# 46 497
Къде ги има тези показания? Всички се връщат спешно от морето, точно след обаждане до Калушев от бащата на момичето.

# 46 498
  • Варна

А не е ли?
Нали уж сте запознати да спорите ,а не може ли да си потърсите за 1 минута в Гугъл. Ами не е…

# 46 499

А не е ли?
Нали уж сте запознати да спорите ,а не може ли да си потърсите за 1 минута в Гугъл. Ами не е…

Т.е. детето е останало при Калушев? И е права съфорумката, която вярваше, че момичето е мъртво някъде по етажите?

Не става ясно какво точно твърдите.

Общи условия

Активация на акаунт