Отговори
# 46 590
Нали ИК не е писал смс сите?
Как така убийците го предупреждават да изчезва, ако ще го гърмят и него?

# 46 591
  • у дома...
Нали ИК не е писал смс сите?
Как така убийците го предупреждават да изчезва, ако ще го гърмят и него?
Деян сам си е изпратил СМС-а.

# 46 592
Още няколко седмици и ще се разбере дали пък Деян не е потвърдил разказа на Валери.

# 46 593
Аз мисля, че Деян е бил наясно, че извършителите вместо да бъдат разкрити, ще бъдат покрити. Естествено, че ще се изнесе, иначе може да е следващият “самоубит”, ако тръгне да противоречи на единствената удобна версия.
Деян е знаел, че Калушев ще убие Николай и Александър. И се е омел набързо.

# 46 594

Защото си  има къща в Мексико и жена мексиканка.
За какво да стои в къщата в Гинци

Първо, Деян къща в Мексико няма.
Второ, Лола не му е законна съпруга.
Трето, къщата в Гинци поне е била негова собственост, ако не друго.

# 46 595
По отношение на свидетелите по подобни дела, каква е връзката между МВР и прокуратурата?
И за да ми е по-ясен въпросът.
Може ли прокуратурата да знае къде се намира Деян, а МВР в същото време не?
И какво по себе си представляват защитените свидетели?

ПС: трябва ли животът ти да е в непосредствена опасност, за да бъдеш защитен свидетел или има и други критерии? Например, ако се смята, че някой може да ти окаже психически натиск, за да не свидетелстваш, като в този случай приемаме, че няма опасност за живота и здравето на свидетеля?

# 46 596
Близкият приятел дето го цитират, че там "децата са техни и на техни приятели", очевидно не знае, че те техни деца нямат.
Ако Деян не е жив, това няма да остане в тайна до сега, както често се акцентира " ако въобще е жив". Никой не иска да го убива, споко.

# 46 597
Казах вече, че по време на разследването, което тече вече шести месец, излизат различни нови неща, които свидетелстват като най близък може да може да осветли....Нали не мислите, че един 360 градуса поглед би дал визия и отговор за извършено престъпление.В случая Деян е освен единствен свидетел , е и най-близък до групата...

Хващам се произволно за мнение. Защо всеки път Деян и Валери? За да се оправдае Гуруто? Групата съществува без тях отдавна. Ясно, че Деян е бил куче пазач в селото. Дотам му е стигал ранга в стройната йерархия. Майсторова знае за дейността им частично. Ралица и София също. Пак частично. Най-много знаят Терзиев, Безуханова, ВИП секюрити. И другите по трасето - Сандов, директорката, този с пушките. Това са хората с конкретни действия.

Да, политически не е коректно. Но тези са хората за разпит. Нека разпитат подробно тях, с възможност да са задържани, ще излязат и другите замесени.

# 46 598
Деян изобщо не е убит, няма и за какво. Колкото и Ралица да говори от първия ден, картинката е кристално ясна.
Деян НЕ й е приятел и не му дреме за нея. Деян НЕ е убит, отвлечен и т.н., просто НЕ иска да говори с нея. По същия начин явно НЕ иска да има нищо общо с останалите "външни" членове на сектата, затова си хваща мацката и си заминава някъде,  където ще има спокоен живот и ще е далеч от всички тези хора. Това е положението.

Последна редакция: пн, 29 юни 2026, 22:49 от Модератор Никол

# 46 599
  • София

За какво да стои в къщата в Гинци

Първо, Деян къща в Мексико няма.
Второ, Лола не му е законна съпруга.
Трето, къщата в Гинци поне е била негова собственост, ако не друго.

Четвърто, отново  режете част от  моят коментар, който беше в отговор  защо Деян не е останал в България.

Защото Деян не е Ралица, за да издържи месеци наред да го заливат със злоба и  словесна помия.
За какво да стои в къщата в Гинци,  за да му напомня какво е видял на двора в хижата?
Разбираемо е, че ще се махне от този кошмар и тази държава.

# 46 600
Добре де колко от вас, ягодките, ще пуснете непълнолетната си дъщеря в хижа с 4ма чичковци, един млад мъж и един 15 годишен младеж? И то за седмици с преспиване! Ама честно, щото аз не бих, ще ми се изправи косата от ужас, ако мъжът ми я изпрати на такова място.

# 46 601
Близкият приятел дето го цитират, че там "децата са техни и на техни приятели", очевидно не знае, че те техни деца нямат.
Ако Деян не е жив, това няма да остане в тайна до сега, както често се акцентира " ако въобще е жив". Никой не иска да го убива, споко.

То и никой не е искал и не е убивал ламската дружинка. Сами са си я свършили работата.

# 46 602
Добре де колко от вас, ягодките, ще пуснете непълнолетната си дъщеря в хижа с 4ма чичковци, един млад мъж и един 15 годишен младеж? И то за седмици с преспиване! Ама честно, щото аз не бих, ще ми се изправи косата от ужас, ако мъжът ми я изпрати на такова място.

Алтернативното мислене може. Има някакъв тренд да си модерно нестандартен и алтернативен. Щото държавата, комшията, ваксинационния календар, училищната система и проверяващите са "зло". От там "добрите" са спасители.

Бъгаво е всичко. Много бъгаво. Да не си виждал детето си, което не ходи на училище и живее с чичовци със сигнали срещу тях е... Престъпно?

# 46 603
20 годишен с 11 годишна. Чудно за какво са си говорили по телефона три години преди да ѝ направи оферта за хижата в Балкана...

# 46 604
11-годишна?

Общи условия

Активация на акаунт