Отговори
# 47 595
Припомнете ни какво е наложило изолацията на 7 годишния Леон в планината, от какво "се е оправил"?

# 47 596
Само да не забравяме,че Валери е шантажирал и учители и съученици, че и родния си баща. Тоест ако вярваме на София, че Валери е написал писма до пастрока на Ники трябва да повярваме и за това.
Също така тя е водила и болната си от шизофрения дъщеря при ИК,но той е казал ,че не може да помогне. А преди да бъде заведен при ИК Валери е бил лекуван в център в София без успех, също тя е имала доброто желание да го прати  в бординг училище в чужбина с подобна програма с цел да го отдели от средата с наркотиците ,но бащата не е дал. По думите на София Леон се оправя при ИК, Валери също. Тоест ако й вярваме за тулкувци и медитации и я цитираме  би следвало да повярваме и на това.
Да не забравяме, че Валери е шантажирал и пастрока на НЗ и благодарение на този шантаж момчето е живо и здраво в САЩ!

# 47 597
Като стана дума, моите спомени са, че вторият мъж на РА инициира контакт с Валери. След като е разбрал, че биологичното му дете е записано в Космос, но не посещава училището, а е дадено на Калушев.

# 47 598
  • Варна
Рокет , това което каза СА беше лаконично с 1 изречение,но тя за децата видимо не искаше както е и правилно да изпада в подробности. Помня ,обобщи “невротичен”, което може да означава много неща. За напикаване не знам ,не помня, може. От всички изброени деца не разбрах, някое да е “взето”, а всички са отивали доброволно. Леон е заведен и от двамата родители по думите на СА.
И общо взето информацията някак винаги се е завъртала по един много общ начин след като роднини”са разбирали” за децата давани при ИК и какво “се е случвало там” от показанията  нейде на Валери и така.

# 47 599
Не е по темата, но да кажа, че 6 годишният ми син е с нощни напишквания, които рязко намаляват до пълно спиране когато нощува при баба си и дядо си. Тогава си се буди вечер, ходи си до тоалетна и проблем няма. В къщи спи като пън и ако не го вдигнем ние, има инциденти.
Когато тръгнахме по лекари за проблема и след всички изследвания, урологът ни каза, че това не е толкова рядък феномен.
Просто в къщи детето е по-спокойно, спи по-дълбоко и не усеща, че му се пишка.
Извън дома е по-неспокоен, сънят е по-лек и усеща сигналите по-лесно, съответно се и буди.

# 47 600
Рокет , това което каза СА беше лаконично с 1 изречение,но тя за децата видимо не искаше както е и правилно да изпада в подробности. Помня ,обобщи “невротичен”, което може да означава много неща. За напикаване не знам ,не помня, може. От всички изброени деца не разбрах, някое да е “взето”, а всички са отивали доброволно. Леон е заведен и от двамата родители по думите на СА.

Кое от изброените оправдава това 7 годишно дете да бъде изолирано в планината сред непознати възрастни мъже?

# 47 601
  • Варна
Баба Дали, тогава не трябва да й вярваме за нито една дума ,а не избирателно. Съгласна ли сте?Тук във форума през страница се цитират тулкувци и фонтанели. С ирония.
Емма, изложила съм това, което е казала София. Не знам кое оправдава от това което знаем , потърсете контакт с родителите ,как мога да говоря от тяхно име?
Рокет, не разбрах, да, не е по темата и каква връзка имат нощните напикавания на вашият син и с какво? Има много причини за нощни напикавания.

Последна редакция: сб, 04 юли 2026, 16:55 от Ivka_smile

# 47 602
Баба Дали, а какъв е психопрофила на Русев, според вас и как оценявате поведението, реакциите му не само в частта от интервюто за Петрохан, а цялостното му представяне? Като професионалист как ще го коментирате, ако желаете, разбира се?

# 47 603
Баба Дали, тогава не трябва да й вярваме за нито една дума ,а не избирателно. Съгласна ли сте?Тук във форума през страница се цитират тулкувци и фонтанели.
Емма, изложила съм това, което е казала София. Не знам кое оправдава от това което знаем , потърсете контакт с родителите ,как мога да говоря от тяхно име?

А какво всъщност знаем? Оправданията на София, която кълне и се мъчи да очерни сина си и да изпере Калушев. И обяснява за напикаващи се второкласници, еякулация през фонтанелата, тулкувци, медитации за защита на планетата земя, как АМ на 15 години вече би трябвало да прави 24 часови медитации...

# 47 604
Скрит текст:
Баба Дали, тогава не трябва да й вярваме за нито една дума ,а не избирателно. Съгласна ли сте?Тук във форума през страница се цитират тулкувци и фонтанели.
Рокет, не разбрах, да, не е по темата и каква връзка имат нощните напикавания на вашият син и с какво? Има много причини за нощни напикавания.

Ivka, давам една възможна причина, защо дете може да се "излекува" от нощните инциденти, когато спи на чуждо място.

# 47 605
  • Варна
Рокет. Зависи. Следва дето да е трижди пъти по - притеснено на хижа  с “чичаци”. Вашето е било при баба и дядо, не на непознато място.
В случая всички доста спекулираме ,имаме 1 изречение от една София. Леон може да е имал много повече проблеми, може да е нямал. Това само родителите могат да кажат.
Но нека не вземаме избирателно каквото искаме и да го размятаме ,а за другото да казваме, че не е вярно. Двоен е малко аршина ,някак…

# 47 606
Баба Дали, а какъв е психопрофила на Русев, според вас и как оценявате поведението, реакциите му не само в частта от интервюто за Петрохан, а цялостното му представяне? Като професионалист как ще го коментирате, ако желаете, разбира се?

Почти нищо не знам за този човек, съжалявам, нямам преценка засега за него. Аз психопрофили не правя, не знам какво разбирате под “психопрофил”? Може би такива правят психолозите?

# 47 607
За да направите картината цялостна, посочете защо и по чие внушение Валери е шантажирал баща си, че така малко едностранно седи пак.
Тулкувците са споменати и от самия К във форумите и сайта му, казва, че при него има тулку на отглеждане, според датата това трябва да е Ники.
Без да съм съдия, (тоест не твърдя, че доказателствата са неоспорими) всичко показва, че тези проблеми на децата са част от легендата на Калушев пред света, за да изглежда всичко почтено. Даже може и да си е вярвал.

# 47 608
  • Варна
Не знам, кажете вие по чие внушение ? Аз говоря по спомени каквото каза в интервюто София.
Лама от тибетски означава “учител” а тулку пак от там “съзнателно прероден духовен учител”. И? Будизма е религия както и християнството. И да го е писал и да го е вярвал ИК какво ? Престъпление ли е? Християните пък вярваме за Иисус и непорочното зачатие. И? Как звучи така написано.
Последно  вярваме ли на София или не ?

# 47 609
Не знам, кажете вие по чие внушение ? Аз говоря по спомени каквото каза в интервюто София.
Лама от тибетски означава “учител” а тулку пак от там “съзнателно прероден духовен учител”. И? Будизма е религия както и християнството. И да го е писал и да го е вярвал ИК какво ? Престъпление ли е? Християните пък вярваме за Иисус и непорочното зачатие. И? Как звучи така написано.
Последно  вярваме ли на София или не ?

Аз не. А криминалният психолог Тодор Тодоров в долното интервю просто се прекръсти пред камерата като стана дума за тази майка:

https://www.youtube.com/live/VKBa-eg-k4k?si=1AjR8-APfRmO2Sr2

Общи условия

Активация на акаунт