Отговори
# 47 640
А кой/кои сайтове бяха изтрити в края на 2025, защото помня, че имаше такива?
Дори и Ралица говори за "всичките сайтове" свалени месец преди събитията.

# 47 641
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Малко глупавичко звучи, но да попитам. Освен обявяването на "открити са вещи от интимен характер" по телевизията, на по-официално място има ли ги? Описи, протоколи...
Имам усещането, че е пуснато като партенка, в подкрепа на педофилската линия и за засилване реакциите в обществото.
Лично аз се надявам да не са много хората, които смятат, че да имаш епилатор е престъпление.

# 47 642
А кой/кои сайтове бяха изтрити в края на 2025, защото помня, че имаше такива?
Дори и Ралица говори за "всичките сайтове" свалени месец преди събитията.

Ето за скайдхарма, тук е същият текст от предишния линк, но без абонамент - https://darik.bg/lama-ivo-kalushev-bil-shaman-lekuval-s-hipnoza- … tenia~516104.html

Имаше и други свалени в края на 2025 г.
-------------

Аз бих се замислила върху мотивацията на хората, които потъпкват честта на живите жертви на ИК. За живите май няма презумпция за невинност, няма проява на етика, няма мисъл за това как ли живеят със случващото се през последните месеци, как ще живеят по-нататък.

# 47 643
За мен лично, подчертавам лично и още от първия ми пост тук Калушев е отделил децата и е виновен, независимо дали е дръпнал спусъка. Вариантите са три:
1. Той ги е застрелял.
2. Занимавал се е с нещо, което е застрашвало живота му:
А. Нещо добро срещу лоши и е бил застрашен живота му.
Б. Забъркал се е в тъмни неща и пак е застрашил живота си и този на близките му.
Във всеки от изброените е виновен за смъртта на Алекс Макулев. Няма вариант за невинност. Хич не замесва даже ПДФ.

Последна редакция: сб, 04 юли 2026, 22:30 от Модератор Никол

# 47 644
Щях да повярвам на всяка една дума в Бърд, ако Чобанов беше обявил, че са си близки с АР. Ако не се лъжа, кумове.
От кога журналистите са длъжни да обявяват публично роднините си до девето коляно?
А относно снимковия материал излезе публично информация, че такъв има, даже потребителки тук изразиха желание  да гледат от тези актови снимки с деца. Така, че с Русев и без Русев такива доказателства има.
Откъде/от кого излезе тази публична информация?
Не съм срещала, ще съм благодарна за линк.

# 47 645
  • Варна
Няма такава публична информация и линк.

# 47 646
Няма такава публична информация и линк.
Каквото не знам - не знам. Чакам.

# 47 647
  • my own world....
Кой пита за "кражбата"? Единствено СА и Мързеливка са тия дето го твърдят (както и някакви папагали във фб). Отново някакви истории и истерии...
Изолде, духовни сексуални практики с деца към кое отнасяме?
Както писа някой по-горе - невероятно е ламата да се е ограничил до Валери.

# 47 648
Скрит текст:
Тук се намекна за някаква по-особена връзка между Русев и Валери, за сексуална ли да разбираме? А дали пък Валери няма да се окаже ябълката на раздора между Калушев и Русев, нещо като хубавата Елена в Троянската война? И дали пък Русев е нервен и гневен, защото да речем наскоро Валери е скъсал с него?
Вече знам, че някои от вас са напълно способни да си помислят и това, откак ми се наложи да обяснявам как килърите доят семе от упоения Калушев. Развийте тази любовна линия моля ви, до голямата мръсна бомба ще мине още време, да има какво да четем дотогава.

Няма никака любовна история.
Доколкото излезна информация, Валери е във връзка с жена и работи в IT сферата.
"Връзката" между него и Русев най-вероятно е от Мексико, където са пребивавали заедно.
Моята лична теория е, че още там Русев може да е забелязал по-особени отношения между Валери и Калушев. След това вече, в България, е възможно да се е стигнало до разговор по въпроса и Валери да му е доверил какво реално се е случвало.
Русев от друга страна е имал свои користни причини, да даде кураж на Валери да подаде сигнал и да свидетелства. Изобщо не смятам, че той е някакъв ангел небесен.
Имали са някакви дразги с Калушев и това е явно.
Което не значи, че думите на Валери са лъжа.

# 47 649
  • при Arctic Monkeys
Според гугъл сайтът skydharma  е свален със съдебна заповед през февруари.
Архивите, разбира се, са налични.
Пропуснали са фейсбук групата.
Хм, каква е тая съдебна заповед? Кой съд е заповядал да се смъква сайт? Съдът като орган на този етап няма никакви правомощия по разследването? Сайта са си го махнали самите те, до колкото помня от едното предаване на Любо Жечев, от общо три. Недолюбвам то по принцип този, но по темата се справи блестящо.

# 47 650
Аз питах за кражбата и кой е източникът. Понеже станаха твърде много такива едни подхвърлени истории, които не получават потвърждение отникъде, но се превъртат стотици и хиляди пъти, докато накрая започват да се приемат като доказана истина с репликите "доказано е, че...", "вече всички разбраха, че...", "и слепите видяха...", "добре известен факт е..." и т.н.

# 47 651
Според гугъл сайтът skydharma  е свален със съдебна заповед през февруари.
Архивите, разбира се, са налични.
Пропуснали са фейсбук групата.
Хм, каква е тая съдебна заповед? Кой съд е заповядал да се смъква сайт? Съдът като орган на този етап няма никакви правомощия по разследването? Сайта са си го махнали самите те, до колкото помня от едното предаване на Любо Жечев, от общо три. Недолюбвам то по принцип този, но по темата се справи блестящо.

Тук също намерих информация от други потребители, че сайтът е изтрит Демември 2025г. Друг е въпросът дали има някаква разлила между "изтрит", "свален" и "със спрян достъп".
Архивът от линка не ми го отваря.

https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=47208

# 47 652
Да, имаше статии че си е закрил сайтовете при платени домейни за години напред. Само неговия си чатбот е оставил.

# 47 653
По-скоро Ване въпросът е ти защо със зъби и нокти защитаваш тези хора или по -скоро един човек за който се знае ,че е отглеждал деца в изолирана среда ,отделял ги е от семейстата им и по всяка вероятност ги е убил. Никой от техните приятели и познати освен София не скочи да ги защитава ,а са живели заедно 10 години и повече ...
Та не знам ...ти защо реши да посветиш толкова време  и енергия у тоя форум в бранене на Дон Кихот -ламата.

И аз това се питам. Може някой от 6-те загинали да й е роднина или да познава роднини на покойниците. Затова да не може да приеме “ужасната” официална версия.
Най-много скачат на пдф.
Иначе хипотези, при които К. да се окаже трафикант, изнудвач и т.н. не ги стряскат.
Само едно нещо ми хрумва като теория: децата им да са били "лагерници" на ламата и сега треперят да не излезе информация, която да повлияе на целия им живот. Не дай Боже пък клипове.

Много е възможно. Виж, за този вариант не бях се сетила. Но сега като Ви прочетох си помислих, че наистина е очебийно, колко форумки скачат като ужилени, щом се спомене сигналната дума “педофилия” за Калушев. Наистина може във форума да има хора, чиито деца да са били в лагерите/школите на Калушев.

# 47 654
Плюем Валери, иначе никой не може да обижда никого, разбирай не може да обижда Калушев.
Вече плюем и Русев.
Търсим ново дъно, на което евентуално да открием несъществуващата връзка между Валери и Русев.
И за капак, се върнахме 2 месеца назад, и отново "доим" упоения Калушев!
Класика в жанра. А сме на 3000 и кусур страници.

П.П. О, щях да забравя - жълтите клакьорки във фейса настояват жълтата да открие сметка, в която да й превеждат пари за "чуждестранно" разследване. Не мога да повярвам колко лесно манипулируеми са тези хора. 🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт