Отговори
# 48 420
Виждаме колко е лесно, доказването на разрушителния култ, да.
Затова прокуратурата се крие от всички.
Затова и още пазят хижата сигурно.
Може би още събират доказателства за култа, или куршумите по стените?
Какво пазят толкова строго вече половин година?

# 48 421
  • Варна
От преди 5 минути от ФБ на Яни Макулев:
До всички заинтересовани,
Във връзка с многобройните запитвания, които получавам относно това дали съм част от фондацията на Ралица Асенова и Стела Майсторова, както и относно инициативата за събиране на средства за външно разследване, бих искал да заявя следното:
Пълно доверие в институциите: Имам пълна вяра в работата на българското разследване, в екипите на ГДНП, МВР и Софийска окръжна прокуратура, които работят по случая.
Липса на обвързаност: Не съм част от фондацията на Асенова и Майсторова. Нито аз, нито семейството ми търсим или събираме дарения под каквато и да е форма.
Процедурен ред: Ако възникне необходимост от външно разследване или допълнителна експертна помощ, това ще бъде заявено от наша страна по официален и надлежен ред чрез българските институции. Към момента вече сме предприели стъпки за отправяне на молби за международна правна помощ.
Прозрачност при нужда: В случай че в бъдеще възникне необходимост от финансова подкрепа, това ще бъде обявено публично от мен или от името на семейството ми. В такива случаи ще бъдат посочени конкретна цел и необходима сума. Към настоящия момент такава нужда не съществува.
Уважение към чуждото мнение: Уважавам правото на всеки да търси истината по начин, който сам е избрал.
Оставам на разположение при допълнителни въпроси.
С уважение,
Яни Макулев”

# 48 422
Звучи като написано от ИИ, което не значи, че е лъжа де

# 48 423
Тц, писано е според мен от колега, не от ИИ.
Впрочем, без значение - каквото имал да каже човекът, казал го е от негово си име.   

# 48 424
Ами така се прави, излизаш и ясно заявяваш без шикалкавене и мълчанка. Това още повече ме убеждава в задните намерения на РА и СМ с тази фондация. Всичко е защото отказаха на РА да я впишат в УС  и те си създадоха нов начин да продължат делото на ИК. Между другото днес видях, че “жената” на ИК е написала, че било съвсем нормално да искат да продължат делото му с будизма, защото той бил меко казано  суперчовек, свръх сила. Ако това не е култ, не знам какво друго може да е

# 48 425
Цитат
Не е имало данни от gps на мерцедес, защото Калушев е използвал gps заглушител.
Notamama, тази информация откъде? Не помня да съм попадала на нея, но е възможно пропускът да е мой.

От Bird, в коментар под техен пост.

# 48 426
  • my own world....
Без ИК и будизъм ли няма... закъсахме го.
Тъй... ягодка? Какво ще кажете по отношение на написаното от Макулев?

# 48 427
Какво ще рече тази част от поста на Накулев:
"Процедурен ред: Ако възникне необходимост от външно разследване или допълнителна експертна помощ, това ще бъде заявено от наша страна по официален и надлежен ред чрез българските институции. Към момента вече сме предприели стъпки за отправяне на молби за международна правна помощ."

В какви случаи може да е нужна международна правна помощ?

И защо Макулеви биха се разграничили от фондацията?

# 48 428
Без ИК и будизъм ли няма... закъсахме го.
Тъй... ягодка? Какво ще кажете по отношение на написаното от Макулев?
Нещо се е случило там, защото в поста му някой го пита как може да има доверие и той казва, че не знаят (хората) какво се случва в момента и той не може да даде повече инфо за този момент.

# 48 429
Съвсем очаквано за мен е написаното от Макулев. Той е хитър. Неутралната позиция е най-печеливша за него. Най-много достъп до доказателства и международно съдействие - за максимално разплитане на казуса, ще получи като изразява доверие в прокуратурата.

# 48 430
  • my own world....
А на мен ми идва да кажа: той и в Калушев вярваше, още вярва... Та в какво вярва или не вярва... Е леко без значение.. но аз имах предвид фондацията и липсата на връзка с нея от негова страна
Що за щуротии хитър бил и затова най+много доказателства ще получи... Има права, които са без значение дали си хитър или пък нагъл...

# 48 431
А на мен ми идва да кажа: той и в Калушев вярваше, още вярва... Та в какво вярва или не вярва... Е леко без значение.. но аз имах предвид фондацията и липсата на връзка с нея от негова страна
Що за щуротии хитър бил и затова най+много доказателства ще получи... Има права, които са без значение дали си хитър или пък нагъл...
Нещо с Деян ми идва наум

# 48 432
Цитат
Не е имало данни от gps на мерцедес, защото Калушев е използвал gps заглушител.
Notamama, тази информация откъде? Не помня да съм попадала на нея, но е възможно пропускът да е мой.

От Bird, в коментар под техен пост.
Бърд и коментарите под текстовете в медията за официален източник ли да ги считаме вече, че с такава категоричност изнесеното от тях се представя като безспорен факт, а твърденията на други медии или коментари се отхвърлят на мига, че не били официален източник и не били потвърдени?
Пресен пример имаме отпреди часове, само няколко страници по-назад. Добре е да мерим с един аршин.
П.П. Аз също смятам, че с непотвърдени данни трябва да се борави внимателно и с едно наум, но нека имаме един аршин поне.
Благодаря все пак за отговора!

# 48 433
Заметено е всичко. Сега чета, че ЯМ казва, че иска да почисти тази помия без агресия. Сега се сещам какво каза и Росен Йорданов преди месец - без значение дали ще довърша експертизата или не, няма да позволя да заметат всичко. Това се е случило. Затова и Кандев може би напусна-замитане става… може би от новата власт

# 48 434
  • my own world....
А може би ЯМ се притеснява да не бъде подведен под отговорност?

Общи условия

Активация на акаунт