Отговори
# 48 915
От друга страна смс на Калушев е отговор на въпрос на майка му. Това също е важно.

# 48 916
Мда, руски или украински убийци ще пращат граматически правилни смс-и. При това текста е личен, т.е. човекът който го е писал си личи, че и преди е имал връзка с майката на ИК, говори се за минали неща и отношения.
Сега идва тезата, че го е писал, докато са го заплашвали, знам. Ама това има логика само, ако се търси как да се натамани версията за външни убийци.
И изобщо повечето спекулации и аргументи са логични само ако се търси как да се нагласи тази версия. Това ми е единият голям проблем на мен с нея,  затова ми е по-логична официалната.
П.С. Ален го следя, съдеха го доскоро, затова изчезна за известно време. Сега има книга, ще продължи да се занимава. Има мисля 2 осъдени след неговата намеса, но присъдите са смешни.
Тодоров говори за аяхуаска, не пейот, различни са. Иначе се изложи с последното интервю, ако е вещо лице, макар че не коментира в детайли психологическата страна, а той трябва да е привлечен като експерт по нея.

# 48 917
Мисля, че екзитът е обмислян много по-отдавна. Не дори два месеца по-рано, и дори не след започването на проблемите и проверките, а по-отдавна. Според мен отпътуването винаги се е въртяло в главата на Калушев - аналогиите с матрицата още от ранната му дейност. Намерил е и последователи, които да възприемат това за приемливо и дори желано развитие на техния духовен живот. Станало е желано и привлекателно в главите им - тайнството на смъртта и живота след нея. Измислили са план и е било въпрос на време да го задействат. Заради него дори не са проявявали особено старание да развиват дейността, за която са били официално спонсорирани. Имам подозрения, че са искали да включат и Теа в тази работа.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 07:09 от Кити Кет

# 48 918
Мисля, че екзитът е обмислян много по-отдавна. Не дори два месеца по-рано, и дори не след започването на проблемите и проверките, а по-отдавна. Според мен отпътуването винаги се е въртяло в главата на Калушев - аналогиите с матрицата още от ранната му дейност. Намерил е и последователи, които да възприемат това за приемливо и дори желано развитие на техния духовен живот. Станало е желано и привлекателно в главите им - тайнството на смъртта и живота след нея. Измислили са план и е било въпрос на време да го задействат. Заради него дори не са проявявали особено старание да развиват дейността, за която са били официално спонсорирани. Имам подозрения, че са искали да включат и Теа в тази работа.
Що се отнася до Тея, аз си мисля, че интересът към нея е бил по-прозаичен: поохарчили са се, поопапали са си парите и са търсели охотен благодетел за спонсорство. Баща и им е изглеждал състоятелен, охотен да я пуска при тях да ходи по хижи и селски къщи и са проверявали почвата. Затова Ники и се е обадил внезапно, не защото я е бил сънувал.

# 48 919
Сега се сетих, че в теорията за наркотиците не се обсъжда най-важното: наркотиците. Ок, откраднали ги - откраднали. Убили ги мафиотите - убили ги. Въпросът е: защо изобщо са ги откраднали? Едва ли за да се друсат на воля в гората. Щели са да ги продават ли? На кого. Кила наркотици наведнъж не се купуват от сульо и пульо, а никак не си представям Калушев и компания да обикалят дискотеките и да продават пликчета на разни богати лигльовци. Това, в случай, че става дума за кокаин. Ако е била трева, пак не вярвам нито сами да си я пушат, нито да продават на разни глезени тийнейджъри.
Остава другият вариант - на едро. Кой би купил толкова? И как изобщо Калушев би я предложил тая дрога? Отива, да речем, в Народното събрание и ги пита един по един или като викач в ресторант вика: дрогааа, моляяяя?!

В тази версия трябва да са били феноменално тъпи, за да направят такова нещо. Но човек, притиснат до стената от безпаричие, докато на врата му висят консорти и слуги, е логично да действа неразумно.

# 48 920
Гледам, че дискусията задминава и абсурдната теория на г-н Тодоров, та реших да ви върна към него, че нали се приема за авторитет тук. Извинявайте, ама това неговото е такава безумна тъпотия, че само пълен лаик може да я изрече, камо ли професионалист. Нека вярващите в тази версия да ми обяснят няколко много прости неща, ако може, разбира се:
Първо, как така телата са били цяла нощ в опасна близост до пожара, но не са изгоряли през това време? По данни от разследването, когато Деян отива там на сутринта, активен пожар вече няма. От какво точно ги е пазил в този момент, че е хукнал да ги мести постфактум?
Второ, и по-важно – оръжията бяха намерени до и под телата. Излиза, че Деян не просто е влачил трупове, ами се е постарал много професионално да събере оръжията от земята, да ги премести и да ги подреди обратно точно както са си били (даже под хората), за да запази автентичността на сцената?
Въпросът е защо ни се хвърлят такива очевидни глупости и какво точно се опитват да постигнат с тях? Вместо да дадат смислени отговори, ни карат да вярваме на сценарии, които обиждат елементарната човешка логика.

# 48 921
Аз не разбирам защо наистина се пишат толкова глупости.
За хижата, има няколко ясни неща.
Тримата са запалили пожара с някакви запалителни средства.
Оттам обгорените им дрехи, лица и ръце.

Вероятно са имали план после да избягат.
Около хижата има няколко пешеходни пътеки, така че не е изключена външна намеса.
Не вярвам че планът им е включвал задушаването на кучетата.
За мен те са чакали хора, с които да избягат.

На Околчица също е имало опит за пожар.
По волана на кемпера било имало барутни следи, значи някой го е карал, след като е стрелял. Дали четвърти човек не е бил с тях ?
Данните от телематиката на кемпера доколкото знам съществуват, тоест ще бъдат дадени на близките.

По телата на НЗ и АМ няма данни за пасивни сексуални практики.
Няма начин да се докажат активни такива, блудство и т.н.

Липсват дронове, водолазни компютри, като досега не е станало ясно дали са изгорели, дали са прибрани като доказателства, дали някой просто не ги е откраднал.

Самото издирване, няма как камери на АПИ да не са засекли кемпера. Освен ако някой не е бъркал в самите сървъри на системата на камерите.

Полицията има  да отговаря за много неща, независимо от мнението ни за хората от групата.

# 48 922
  • при Arctic Monkeys
Освен това част от писанията били в стаята на Ивей. Майката викинг с такова задоволство го заяви пред камерите. Фалосите на Ивей, записките и те, почеркът не е на ламата… Калушев, чист като детска сълза.

Аз съм склонна да вярвам, че записките са на Ивайло Иванов. Логично е след като се споменават всички други. Може би е бил възпитател, обучител, просветител или квото са измислили като роля. Коментирахме го още като излязоха.
Ламата е говорил за себе си в трето лицe, за това споменава и себе си. По същия начин са написани дивотиите в сайта на сектата им. Навсякъде пише за себе си като за лама иво. Добре са нещата, дааа.

# 48 923
Аз не разбирам защо наистина се пишат толкова глупости.
За хижата, има няколко ясни неща.
Тримата са запалили пожара с някакви запалителни средства.
Оттам обгорените им дрехи, лица и ръце.

Вероятно са имали план после да избягат.
Около хижата има няколко пешеходни пътеки, така че не е изключена външна намеса.
Не вярвам че планът им е включвал задушаването на кучетата.
За мен те са чакали хора, с които да избягат.

На Околчица също е имало опит за пожар.
По волана на кемпера било имало барутни следи, значи някой го е карал, след като е стрелял. Дали четвърти човек не е бил с тях ?
Данните от телематиката на кемпера доколкото знам съществуват, тоест ще бъдат дадени на близките.

По телата на НЗ и АМ няма данни за пасивни сексуални практики.
Няма начин да се докажат активни такива, блудство и т.н.

Липсват дронове, водолазни компютри, като досега не е станало ясно дали са изгорели, дали са прибрани като доказателства, дали някой просто не ги е откраднал.

Самото издирване, няма как камери на АПИ да не са засекли кемпера. Освен ако някой не е бъркал в самите сървъри на системата на камерите.

Полицията има  да отговаря за много неща, независимо от мнението ни за хората от групата.

От къде е тази информация, за волана и телата на НЗ и АМ?

# 48 924
“По телата на НЗ и АМ няма данни за пасивни сексуални практики.
Няма начин да се докажат активни такива, блудство и т.н.”

Isolde_17, защо тялото на Ники е оглеждано за такива? Той е бил пълнолетен вече.

# 48 925
Desi, хайде спокойно! И аз чакам отговор колко наркотик са откроднали и какво са правили с него та да ги убият така.
Или каква е тази информация дето се крие и е толкова важна?
Ама ме подминавате, уви!
Аз съм напълно спокойна, просто задавам конкретни въпроси по официалните данни, на които никой от вярващите в теорията на г-н Тодоров не може да даде логичен отговор. Разликата между нас е, че аз коментирам казаното от разследващите и от така наречените „професионалисти“, а вие ме карате да коментирам поредните нелепици и фантазии от интернет, съчинени от непрофесионалисти. Няма как да ти отговоря за откраднати наркотици или каква секретна информация се крие, защото това са сценарии от същия този интернет. Измислиците за картели не променят физическите факти на терен. Вместо да бягаме по допирателната, нека се върнем на земята: как точно се местят трупове, за да се спасят от приключил пожар, и как оръжията се озовават под тях след преместването? Точно защото разследващите не могат да обяснят тези базови неща, затова се пускат теории първо за секти, после за педофили, а сега и за наркотици. Целта е хората да си развихрят въображението и да спрат да виждат колко брутално издиша официалната версия.

# 48 926
Според близките на мъртвите имало барутни частици по волана и много кръв в хижата, която била от престрелката и съответно единият убит килър. Откъде е тази информация? Кой е този източник за тях, дал им тези данни? Някой от разследващите? Някой таен свидетел? Бузов каза, че те издирват флашката със 7мил, а РА каза, че те нямат пари. СМ също потвърждава това. Също тяхно е било разследването за източването на тези 7мил

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 08:53 от Ellgry

# 48 927
  • Варна
Изолде , този път ще се съглася с теб. Не съм чувала за тези барутни следи по волана досега.
Относно пожара. Ако  е запален от тримата на хижата това е доста нескопосано и се вижда. Тогава би трябвало да е станало без предварителен план, да кажем ИК разбира, че тези хора, които са на хижата не са дошли с добро / ако е имало от следобеда такива там/ или към хижата идват хора със съмнителни намерения. И най -бързият начин да се унищожи някаква следа или вещи и пожара. Затова и е станало толкова хаотично. Но планът не е  сработил съвсем и резултата се вижда. По това време вече  и ИК е привлечен ,подмамен или е бил с вързани ръце заради Сашо с него, не знам.

# 48 928
  • София
На морето са.  Получават обаждане, смс, среща с човек, друго, че на 01.02 в този и този час носите еди какво си - примерно нещото в тежките раници или друго, на еди кое си място Калушев,  Ники и Сашко.
И може би това действие не е за първи път.  Какво се обърква? Може би Калушев не изпълнява всички искания. Това в раниците не е достатъчно, иска се, примерно,  прословутата флашка, която пък Ники може да е укрил някъде при идването в София, какво друго може да не изпълнява групата от поставените им условия?...
След изпращането на кемпера един от тримата останали в хижата  в записите се чува да казва "да им напишем и ние смс". Това и като слушам записите винаги ми прави впечатление.
Сега ме пратете да се лекувам Laughing

# 48 929
Барутните частици може да ги е пренесъл и туристът, който се качи да кара кемпера след откриването

Общи условия

Активация на акаунт