Отговори
# 49 755
Ами още по-дръзко е значи и със сигурност никой не е получавал гласност в нац. медии за подобна проява.
Дори и само за критика не са канени събеседници, затова питам Сивия плъх къде е тая върволица.

# 49 756
Именно, не виждам как някой ще бъде допуснат чак пълни небивалици и измишльотини да говори в национален ефир. Има нещо зад излизането на Бузов.

# 49 757
Това сега не е просто критика на официалната версия, а направо нова версия със заявка, че ще се потвърди официално.
Новата версия ми изглежда скалъпена от същия ум, който измисли и първата официална. Сега вместо да се възмущаваме от сектанти, злоупотребяващи с деца, ще си представяме килъри, дошли от нищото и изчезнали пак в него.
А, и никой няма да понесе последствия за изтичане на информация от парламента, за епилаторите, за клеветите.

На това ако му викат разследване...

# 49 758
Е как ще се установи къде са се гмуркали, само ако не ги мият и поддържат евентуално...
Това за липсващото оборудване за мен са непотвърдени слухове, ако накрая излезе наистина че липсва и липсва в описите ще приема, че нещо се замита активно, ама засега това е думата на Ралица (като за камерата, оръжията,завещанието...)

Оборудване за гмуркане имаше в с.Българи. Бяха казали, че скоро не е ползвано при снимките от февруари. Та не е сигурно кога и къде са се гмуркали. В пещерите около Враца май няма вода. Там не знам дали изобщо.
[/qu

Има сифони във врачанските пещери, но не знам колко са интересували Калушев. Ето тая е една от най-дълбоките пещери в България, в първите 10 влиза, завършва със сифон. Между другото, за изследването на тоя сифон има принос и Атанас Чобанов. https://caves.speleo-bg.org/cave/barki-%E2%84%96-14/ote]

# 49 759
Въпросът е каква е версията на близките. Те в какво вярват. И дали са се съгласили Бузов да говори от тяхно име.

# 49 760
Буда е там, за бутилките не мога да преценя, не се вижда лявата част на покрива където е най-горяло. Но ми направи впечатление, че има пресни стъпки точно до сградата, в дясната горна част на снимката.
 Снимката е с телата:
Скрит текст:
Предварително моля за извинение близките на починалите затова, че обсъждаме снимка, която не е трябвало да става публично достояние.
Стъпките върху покрития със сажди сняг са най-ясни и са само от един човек. Трудно е да се каже, дали продължават по стъпалата към терасата.
Зад десния пилон под големите прозорци на втория етаж фасадата е замазана (с Фотошоп?).
Между Дечо и Ивей е паничката на кучето. Вижда се и на другата снимка, която е под друг ъгъл. Нямаше ли поне да я преместят нанякъде, ако всичко беше планирано и обмислено?
Това не е самоубийство. За ритуално и дума не може да става.
Прозорците на три стаи от първия етаж вдясно са покрити отвътре с непрозрачен материал.. дали е фолио върху стъклата или онези стиропори, за които пише в протокола от проверката в хижата. Но на мен ми е интересно, че мазето под два от тези прозореца е горяло и димът е опушил стената. А по-напред вляво стената е чиста. Тоест огънят е пален избирателно в някои стаи от мазето.

# 49 761
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.

Значи трябва да се провери какви статии са публикувани в сръбските медии по случая. Бузов ако знае нещо наистина, защо говори общи приказки? Би следвало българските власти да са в контакт със сръбските ако действително е открита външна намеса и има убиец (макар и починал)  от Сърбия. В противен случай Бузов е само един лъжец.

ако Бузов обслужва версията - разчистване на сметки в стил 90-те, всичко може да се докаже, независимо проверено ли е или - не.
Идеален мотив - чуждестрани лица- професионални убийци показно екзекутират килърите на Петров (и пишман атентатори на Волдемор )- абе мафиотска му работа
Поръчители в бг е- непозната дума и нея обществото може да я преглътне

Ако е версия обаче е на самия Бузов много бързо ще потъне в забвение, от където и самият той изпълзя за едната му моментна известност

последното не е към теб, но съм в движение
Владо Йончев не цитира, а отразява по възможно обективен начин всички страни в off
един от най-добрите представители на класическата гимназия като журналист
Като човек нямат място за сравнение двамата

Май не познавате Йончев Wink

# 49 762
Сивия Плъх, благодаря!
Странно ми е, че тя не реагира на такова сензационно интервю и то от нейно име, макар под общ знаменател с другите близки, а се занимава страстно с дрона на журналистите покрай хижата на Майсторова. Не знаех това как да го тълкувам: че е съгласна Бузов да говори и от нейно име или че не го е отразила.
Но да. Мълчаливо съгласие е опция.

Според мен има реално разделение между родителите на групата и не играят театър.
Ралица може и да не реагира, защото не знае от кой точно е информацията.

# 49 763
Буда е там, за бутилките не мога да преценя, не се вижда лявата част на покрива където е най-горяло. Но ми направи впечатление, че има пресни стъпки точно до сградата, в дясната горна част на снимката.
 Снимката е с телата:
Скрит текст:
Предварително моля за извинение близките на починалите затова, че обсъждаме снимка, която не е трябвало да става публично достояние.
Стъпките върху покрития със сажди сняг са най-ясни и са само от един човек. Трудно е да се каже, дали продължават по стъпалата към терасата.
Зад десния пилон под големите прозорци на втория етаж фасадата е замазана (с Фотошоп?).
Между Дечо и Ивей е паничката на кучето. Вижда се и на другата снимка, която е под друг ъгъл. Нямаше ли поне да я преместят нанякъде, ако всичко беше планирано и обмислено?
Това не е самоубийство. За ритуално и дума не може да става.
Прозорците на три стаи от първия етаж вдясно са покрити отвътре с непрозрачен материал.. дали е фолио върху стъклата или онези стиропори, за които пише в протокола от проверката в хижата. Но на мен ми е интересно, че мазето под два от тези прозореца е горяло и димът е опушил стената. А по-напред вляво стената е чиста. Тоест огънят е пален избирателно в някои стаи от мазето.

Да, странно е. Както и напълно изпортения покрив и запазена фасада при пожар от мазето.

Не му обърнахме внимание на този огън. Може би повечето кадри в началото не показваха мащаба на изгорялото.

# 49 764
Благодаря, Rocket! Т.е. тя да мисли, че може да е от Макулев, той пък да мисли, че е от Майсторова и т.н.

# 49 765
  • София
Покривът на хижата е дървена конструкция, а фасадата би трябвало да е от тухли, надали има изолация (но и каменна вата не гори също). Гори само дограмата, а покривът целият, заради дървото, ако е стигнал до него огън.

# 49 766
Благодаря, Rocket! Т.е. тя да мисли, че може да е от Макулев, той пък да мисли, че е от Майсторова и т.н.

Да не забравяме и родителите и близките на Дечо и Пламен. Те досега запазват сериозна мълчание и аз лично се съмнявам да имат контакт с Бузов, но не е изключено.
Аз лично предполагам, че Бузов може да има контакт с Яни Макулев.
Пак казвам, че за мен, за да го поканят в национален ефир да говори по случая, някой близък е гарантирал за него и за това, което ще каже.

# 49 767

Да не забравяме и родителите и близките на Дечо и Пламен. Те досега запазват сериозна мълчание и аз лично се съмнявам да имат контакт с Бузов, но не е изключено.
Аз лично предполагам, че Бузов може да има контакт с Яни Макулев.
Пак казвам, че за мен, за да го поканят в национален ефир да говори по случая, някой близък е гарантирал за него и за това, което ще каже.

Аз лично нищо не съм чула и прочела от близките на Дечо и Пламен. Ако майката на Дечо е селска женица с телефон с копчета, какво да каже и за какво? И на кого? Нима някой я приласка и попита?

# 49 768
За Петрохан: най-малкото с пожарната е имало и медицински лица, които са установили и констатирали смъртта на жертвите, преди да пуснат полицията на оглед.
Как тези медици са отишли до загиналите без да оставят следи?
От разстояние ли са преценяли дали са мъртви хората?
Имаме стъпки от пожарникари, от медици, от полицаи, от свидетел и кой ли не.
Обаче те още преди да са направили експертиза казват 'няма данни за външна намеса', което няма как да установят за това време.
После и 'насоката' на Сарафов, и до там с търсенето на следи от външна намеса и разглеждане на 'всевъзможни' версии.

# 49 769
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.

Значи трябва да се провери какви статии са публикувани в сръбските медии по случая. Бузов ако знае нещо наистина, защо говори общи приказки? Би следвало българските власти да са в контакт със сръбските ако действително е открита външна намеса и има убиец (макар и починал)  от Сърбия. В противен случай Бузов е само един лъжец.

ако Бузов обслужва версията - разчистване на сметки в стил 90-те, всичко може да се докаже, независимо проверено ли е или - не.
Идеален мотив - чуждестрани лица- професионални убийци показно екзекутират килърите на Петров (и пишман атентатори на Волдемор )- абе мафиотска му работа
Поръчители в бг е- непозната дума и нея обществото може да я преглътне

Ако е версия обаче е на самия Бузов много бързо ще потъне в забвение, от където и самият той изпълзя за едната му моментна известност

последното не е към теб, но съм в движение
Владо Йончев не цитира, а отразява по възможно обективен начин всички страни в off
един от най-добрите представители на класическата гимназия като журналист
Като човек нямат място за сравнение двамата

Май не познавате Йончев Wink

Изолде, беше интересна в началото с "аз знам". 50 пъти си смени мнението и версията.

Ще си позволя да не те приемам сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт