Отговори
# 49 815
Може, ако всички са били в хижата/ района в един момент,
Така, както и от два пъти самозастрелял се мъж би излязъл добър театър,
но по време на финала на световното едва ли ни се остава за размяна на излишни емоции Simple Smile

# 49 816
Не мисля, че Деян е местил нещо. В полицията е подписал, вероятно каквото са му дали.
Да ви обърна внимание, че го подценявате. Чивекът е гмуркач, катерач. Като нищо е доста по-силен физически и жилав от някой, който прекалява с фитнеса.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 06:56 от Spensa

# 49 817
Когато съобщаваха за открити барутни частици по ръцете, споменаха ли за капки кръв? Ако е нямало кръв, може да не е самоубийство. Също и лилавите петна. Ако тялото не е с петна при откриването според позицията, то също говори за външна намеса.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 01:14 от Barsa

# 49 818
Това, че Калушев се бил върнал през тунела.. нарочно ли го пишете ? Да принизите всички теории, в някаква хипер безумна? : ) Хубав опит. От два пъти застрелял се мъж би могло да излезне добър театър? Ха ха. Няма как да се получи театър, защото е невъзможно да се застрелял(и то на фона на хипер скандално "ритуално самоубийство" + случайно спрял ток) първо под брадичката и да си е отнес половината глава и после да е презаредил да се досамоубие. Голям театър е паднал.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 08:05 от Shockkk

# 49 819
Още няколко страници с подигравки и ирония и темата ще умре. Ако искате, да продължаваме в същия дух, с надпревара кой е най-остроумен и духовит
Прави ми впечатление, че пожарът е запален на входа. В такъв случай има два варианта.. хората вътре излизат преди да се задушат или отиват далеч от пожара в някоя от далечните стаи. И в двата случая са в капан.

# 49 820
  • София
Още няколко страници с подигравки и ирония и темата ще умре. Ако искате, да продължаваме в същия дух, с надпревара кой е най-остроумен и духовит
Прави ми впечатление, че пожарът е запален на входа. В такъв случай има два варианта.. хората вътре излизат преди да се задушат или отиват далеч от пожара в някоя от далечните стаи. И в двата случая са в капан.
Пожарът е нещото, което ме притеснява, когато го сравнявам стс записите. Пожар вече има, когато отиват в мазето и говорят, че няма ток. Очакваното е генераторът да се включи.

# 49 821
Аз тоя пожар много не го виждам. Едва при изстрелите.
Дроновете с какво гориво са?
Аз се чудя също за пожара. Според мен са разполагали с доста възможности за разгаряне на пожар. Защо така нескопосано.

# 49 822
Отново Тодор Тодоров в подкрепа на официалната версия:

https://share.google/p8dNapzdBYYDetn8M

# 49 823

Както и отново Бузов в НЕподкрепа на официалната версия.Wink

Относно пожара, прилича повече на контролиран палеж - целия покрив и едната половина изцяло унищожена, а другата си стои с белите стени. Унищожената част даже не е "на шпакловка и замазка", както каза Савов, ами направо на гола тухла..

# 49 824
Ако имаме в темата специалист по пожари, нека се включи. На някоя мъжът случайно да е пожарникар? Simple Smile
Ако гори достатъчно дълго един пожар, дали ще изгори и циментовата замазка? Всякакви покрития с боя ще изгорят, но циментът не гори мисля.
Генераторът може да е замръзнал от студа или повреден умишлено преди това.

# 49 825
Всичката хамалогия и риск по подпалването на пожара, за да изкарат тримата навън, килърите са можели да си ги спестят с една обикновена ръчна резачка за стъкло и една вакумна вендузка да отместят безшумно отрязаното парче. Режат тихо някое стъкло от вратите долу, влизат си и ги хващат по бели гащи в пълна изненада. Но, Калушев е искал да е сложно и героично, с пожар и въоръжена борба преди края, и така е и изпълнено от наемниците дори с цената на живота на един от тях.

# 49 826
При наличието на две кучета пазачи ще влязат в хижата тихо знайш кога?
Снощи към два-три часа някой шаваше из входа, доберманката веднага почна с гърлено ръмжене, после Баффф и я скастрих да мълчи, че ако се разлая ще събуди и умрелите.

# 49 827
Режат тихо някое стъкло от вратите долу, влизат си и ги хващат по бели гащи в пълна изненада. Но, Калушев е искал да е сложно и героично, с пожар и въоръжена борба преди края, и така е и изпълнено от наемниците дори с цената на живота на един от тях.
Защо винаги трябва да правите в постовете си манджа с грозде? За да Ви изтрият, както и смислените постове преди Вашия?
Последно, наемници или Калушев?

# 49 828

Стари жълтици, Баба Дали, стари.   Нито е отново, нито опровержение....Набират си цъкания

# 49 829
Опитвам се да разсъждавам по версия, различна от официалната, защо моето да е манджа с грозде, а на Ралица и Бузов не е?

Общи условия

Активация на акаунт