Отговори
# 49 935
На мен Пламен ми изглежда като удрян по главата с нещо. Има по челото следи.
Като те ударят по главата с нещо да припаднеш, после не е ли лесно да те гръмнат в слепоочието?
Примерно..
Ванне, нали е имало престрелка? Имали са достатъчно оръжия, за да може трима мъже да се защитят срещу четирима, от които една жена. Ако са го издебнали да го тряснат с нещо по главата, вероятно не е имало престрелка. Ако е имало престрелка и единият е смъртоносно ранен, как е станало убиствата от упор?
Аз май много съм изпуснала. И жена ли се появи от убийците?

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 17:47 от pandorina

# 49 936
Florecita, най-същественото тръгна от пост на PureLove - може би е добре да видиш него.
Другото е около Тодоров и употребата на аяуаска.
И разни версии на хора от форума.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 08:36 от anmasu

# 49 937
  • European Union
От последните страници лъха някакво безсилие. Обиди и ирония, които говорят много за авторите им, но разрушават дискусията.
Обидно е и за потребителите, които вярват в официалната версия и са склонни на нормален диалог, а се подвеждат по троловете, които ги карат да вярват, че са в някакъв общ отбор.

На мен ми е лесно, защото не членувам в никакви отбори. За мен лично сексуалната ориентация на Калушев няма никакво значение. Не вярвам, че е бил педофил. Мисля си, че е отглеждал момчетата като негови деца. И всичко останало ми напълно неясно. Не знам какво се е случило в тази група, не знам и дали са се самоубили или са ги убили.

# 49 938
И аз ще кажа, че клюкарски постове не коментирам, особено когато и самата авторка помоли за това.
Но все пак, тъй като явно съм виден апологет на Калушев в темата, ще напиша.
Постът намеква, че Калушев от край време е гей и потенциален педофил. Е, и?
Това пречи ли да бъде убит или е доказателство, че се е самоубил?
Кое от двете,  Баба Дали?

# 49 939
Килърите да ги ожалиш. Наложило се на няколко пъти да пресичат границата.
Бузов каза, че липсват вещи от хижата. Сигурно килърите са отнесли към Белград плячката и после са се върнали за другите в кемпера.
Срашно е. Да се  крие и замита истината.Партии и партийки и всички да се страхуват и не казват истината. Разбрах, че има анонимен канал за близките, та тези, които се страхуват да споделят там.
Една жена коментирала във фейса в подкрепа на близките и разобличавала мафиотската власт и забелязала да я следят на улицата.
Както тока спряли на хижата, така и на нея спряли тока на асансьора. Обадила се на дъщеря си и явно са чули и веднага го пуснали.
Страшни неща се случват. Трябва охрана да сложат на Бузов.Тя властта ще иска да му затвори устата и от дарените пари дано стигнат за жива охрана.
Тази жена не е добре психически. Измисля си разни неща, доста неща. Накараха я да пусне писмото отговор от ЕК и пусна нещо написано на бял лист, без дата, без изходящ номер, бе нищо

# 49 940
Отново Тодор Тодоров в подкрепа на официалната версия:

https://share.google/p8dNapzdBYYDetn8M
Както и отново Бузов в НЕподкрепа на официалната версия.Wink

Относно пожара, прилича повече на контролиран палеж - целия покрив и едната половина изцяло унищожена, а другата си стои с белите стени. Унищожената част даже не е "на шпакловка и замазка", както каза Савов, ами направо на гола тухла..

За мен Бузов не е от никакво значение, защото нито е криминален психолог, нито експерт, при това признат,  за разлика от Тодор Тодоров. Бузов си го следят последователите на конспиративните теории, които са за мен абсурдни.
Един път милиционер,цял живот милиционер-това е Тодоров
Напоследък ,толкова глупости наговори , имам чувството ,че е все подпийнал.
Нито е наясно с ауяската,нито как дайстват халюциногените!

Бихте ли ни обяснили Вие, как действат халюциногените?

Разширени зеници
Треперене, настръхване
Двигателни смущения, нарушено зрение
Изпотяване
Труден говор
Повишен пулс, кръвно налягане,загуба на концентрация
При такива симптоми не е възможно нито да шофираш ,нито да държиш пистолет?
Отделно,че е не възможно да си перманентно в халюцинации.

# 49 941
Баба Дали, как ще се докаже като главните герои са мъртви.
Ние това искаме от самото начало... видните посетители в хижата да кажат какво са правили там и какъв чай са пили. И защо са давали пари.
Да ама не.
Те дали ще си кажат?
Всичко живо мълчи като партизани или говори празни сладки приказки.
Все някаква причина за тази шесторна смърт трябва да има.
Официално обявената - ритуално самоубийство - според мен е нелепа.

# 49 942
Баба Дали, как ще се докаже като главните герои са мъртви.
Ние това искаме от самото начало... видните посетители в хижата да кажат какво са правили там и какъв чай са пили. И защо са давали пари.
Да ама не.
Те дали ще си кажат?
Всичко живо мълчи като партизани или говори празни сладки приказки.
Все някаква причина за тази шесторна смърт трябва да има.
Официално обявената - ритуално самоубийство - според мен е нелепа.
Ама как си го представяте видните посетители и родители да си признаят за чая, лъжат и мажат, за да спасят имиджа си. Не е ли ясно веч, та само вижте един дрон се оказва, че поне 3/4ма са го купували.

# 49 943
Аз не разбрах за звездите какво точно се има предвид.

# 49 944
Килърите да ги ожалиш. Наложило се на няколко пъти да пресичат границата.
Бузов каза, че липсват вещи от хижата. Сигурно килърите са отнесли към Белград плячката и после са се върнали за другите в кемпера.
Срашно е. Да се  крие и замита истината.Партии и партийки и всички да се страхуват и не казват истината. Разбрах, че има анонимен канал за близките, та тези, които се страхуват да споделят там.
Една жена коментирала във фейса в подкрепа на близките и разобличавала мафиотската власт и забелязала да я следят на улицата.
Както тока спряли на хижата, така и на нея спряли тока на асансьора. Обадила се на дъщеря си и явно са чули и веднага го пуснали.
Страшни неща се случват. Трябва охрана да сложат на Бузов.Тя властта ще иска да му затвори устата и от дарените пари дано стигнат за жива охрана.
Тази жена не е добре психически. Измисля си разни неща, доста неща. Накараха я да пусне писмото отговор от ЕК и пусна нещо написано на бял лист, без дата, без изходящ номер, бе нищо
Познавам жената лично- имахме общо работно място. Със сигурност не беше добре психически преди да се пенсионира, а сега се е влошила драстично!

# 49 945
  • София
Калушев е изолирал децата от външния свят и от семействата им. Защо.
Внушавал им е, че бащите им са злоупотребявали сексуално с тях. Защо.
Карал е всички деца, отглеждани от него, да поддържат точно определен външен вид. Защо.
Карал ги е да пишат, че светът е ужасно място, а защитниците са Иво. Защо.
Имал е нужда от нови деца на определена възраст, когато предишните пораснат. Защо.
Постоянно отглежданите деца са били винаги момчета.
Леон не се е гмуркал в никакви пещери.

# 49 946
Само да припомним, че Яни Макулев има пост, че вярва на разследващите. Всичко, което Magenta е изредила, са обществено достъпни факти от разследването. Каква е целта на хората в темата, които не искат да приемат фактите?

# 49 947
  • София
Скрит текст:
Не съм следила последните 100 страници. Но докато си провеждате разследване тук, аз срещнах човек израснал с компанията и с Калушев. Няма да отговарям на този пост ,нито ще го дискутирам, заради анонимността. Та, Калушев си  е
бил странен и аутсайдер още от 90те. Тогава започват да правят и лагери. Между другото, всички по - близки знаят, че Калушев е гей. Също,че обича да се обгражда с 10-14 г. момчета. Предлагал е да ги отглежда и по- дълго, да ги обучава, де да знам аз какво, но те са близки приятели, нали разбирате. Моят познат е отказал,  странно му било ,  а е нямало защо ( също е с повече от 1 дете) Алекс е бил страхотно дете! Били са по почивки и тн. Че и в Мексико е бил. Оставен е от Макулеви заради алкохола им и че не могат да го гледат, и двамата , другите били по - големи и някак си явно са се самоотгледали.  Дотук с историята.
Разбира се,  Деян може да потвърди динамиката и отношенията за дълъг период, но както виждаме няма защо да излиза публично и да защитава действията на един луд ( добавката  е от мен), а и той се е оженил и си е взел живота встрани от групата.
Мисля, че който беше с човека оная нощ под звездното небе и чу историята си направи своите изводи какво се е случило на Петрохан. Но всъщност тъгата от разказа само остана ..за невинното погубено дете. Струва ми се,че лично аз не искам да знам повече за случая,  еле пък подробности.

За мен е много странно как Vanne и други апологети на Калушев просто небрежно пропуснаха покрай ушите си този пост на PureLove.

Помня, че и този пост на Paulina Ivanova бързо го пропуснахме. Май и в двата разказа става въпрос за един и същи период.:
"Сега гледах един по YouTube, от bird или нещо подобно, лъже ужасно! Каза че Иво е бил с деца сексуално още от 1993та насам! Невъзможно! Аз бях с него по същото време и нямаше никакви деца! Простак. Или той лъже, или него го лъжат, както и да е, няма грам доказателство и не е възможно, той беше с мен. Трябва да се спрат лъжите за да се разбере истината, каквато и да е тя! Дори и да е лоша. По добре лоша истина отколкото хубава лъжа… но техните лъжи са ужасни!!!  Ако властите искат да ме разпитат ще им дам информация която ще потвърди че бях с него. Мога да дам детайли къде е бил, какво се е случило, лесно може да се потвърди че не лъжа. След 1996та какво е правил не знам! Но ако някой лъже за 1993-1994-1995та сигурно лъже и за останалото време!
PS: нямам снимки. Аз съжалявам повече от вас, че нямам снимки! Нямам нито една снимка с Иво, но помня че той имаше хубав фотоапарат, може да е имало някаква снимка с нас, но неговата цяла екипировка беше открадната по същото време от апартамента в който я държеше! Скъпа качествена екипировка като спални чували, неща за катерене като карабини, въжета и тн. Всичко обраха от този апартамент заедно с неговия фотоапарат. Даже ходих до един битпазар да го търся, защото бях чувала че понякога продават крадени неща там, но нищо не намерих! Не знам дали Иво откри кой го обра тогава."

Какво общо има единия или другия разказ със смъртта на групата...

# 49 948
Аз не разбрах за звездите какво точно се има предвид.
И аз не разбрах последния абзац на коментирания пост.
А иначе, съмненията на доста хора в единствената версия е заради неубедителната хронология, липсващи вещи, техника, прикрити обстоятелства, механизма на прострелване, прикрити връзки на групата и до утре да ги изброяваме, пак няма да е изчерпателно. Не е нормално да са достигнали до определени изводи, а дори да не отговорят на брифинг за обосновка.
А в същото време Тодоров да говори за аякуски. Ами да кажат поне намерени са такива и онакива субстанции, а то и това няма.

# 49 949
  • my own world....
Няма значение дали е бил гей или хетеро, ако не си е падал по младежи, с които да практикува духовни нз кво...- тва към който питаше.
А имаше и някоя дето питаше защо е убит Калушев като е гей, каква е връзката... извинявам се, ама много малоумни въпроси... Че и отгоре на всичко не е убит, а убил и самоубил се... Което евентуално няма пак връзка дали е гей, а дали му е разрушен света и иска екзит...
За разказаното от Pure love и на мен ми е разказвано доста за ИК...без частта за гея (защото не е ставало дума за това, но пък жена/жени не са известни и на моят разказвач) нещата са така, както ги описва тя. Финансови и явно и др проблеми са довели до даването на детето... А че е бил странна и аутсайдерска птица го потвърждават.. както и за интелигентност се говори при него, както и за много силен интерес към будизъм и шаманизъм и тн.

Общи условия

Активация на акаунт