Отговори
# 50 610
Не знам, очевидно е, че версията на Тодоров противоречи на официално съобщените факти, пък защо ги приказва, мога само да предположа и съм предположила в предишен свой пост (мисля, че от вчера). Според баба Дали пък същите тези противоречия, видими и с просто око, потвърждавали официалната версия в цялост - не знам, добре е да се разберат помежду си потребителите, за които той е извор на достоверни и несъмнени факти и връх на професионализма. Аз няма да се повтарям относно вече изразеното мнение за изявите на двамата психолози - и при двамата има такива противоречия.
Таис, остава да разпитват "неофициално като свидетели" (нон сенс) и вещите лица (ако пък Тодоров не е вещо лице, не е ли редно да се запитаме откъде и как черпи информация от досъдебното производство и кои още правила се нарушават в него?) и я втасахме. То това нередно, онова нередно, ама се случва...но пък да се доверим, какво друго ни остава?! 

# 50 611
Аз на ТТ не му вярвам за Деян, чудя се защо го прави.

Колкото до селската ти къща, ако е в района на Костинброд, силно ти пожелавам да не опираш до Костинбродската РП. Ако не си позната в града , де. Софиянци нямат шанс пред местните велможи, лично съм им сърбала попарата и не искам и да се сещам.

# 50 612
Интересно..Възобновено е разследването за смъртта на Тодор Славков
https://www.facebook.com/share/p/1N31mWUfJb/

# 50 613
А според мен с версията си за телата Тодоров също като Бузов хвърля кукичка за папагалоговорящите журналя, които бързат презглава да изнасят непроверени и преписани факти и информация.
Днеска Ралица и проф. Майсторска влизат във владение, още са на оглед.

# 50 614
И аз не му вярвам на ТТ и мисля ,че е вреден за разследването,ако това за телата е вярно и не е било обявено по някаква причина не е негова работа да го обявява  сега.Но той май не го казва категорично като факт ,а по-скоро като предположение и въпрос който би задал на Деян.Хем било грешка да се обявяват факри  от разследването ,хем пльоска той някакви бомби по интернеДа.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 14:03 от No_frame bitch

# 50 615
Аз на ТТ не му вярвам за Деян, чудя се защо го прави.

Колкото до селската ти къща, ако е в района на Костинброд, силно ти пожелавам да не опираш до Костинбродската РП. Ако не си позната в града , де. Софиянци нямат шанс пред местните велможи, лично съм им сърбала попарата и не искам и да се сещам.
Не му се чудя - според мен изпълнява задачи - и преди, и сега. Предположението си го писах вчера, но в общи линии ще го повторя - най-вероятно е, че просто в движение се налага леко да се пипне официално съобщената информация и "елегантно" и на първо време неангажиращо официалните органи някои факти (дали са факти или тепърва ще се оформят и дали именно Деян за краткото време на пребиваването си в района на хижата ще е местил телата е отделен въпрос, ама който и да е, трябва да се обясни едновременно с това и преместването на оръжието) се прокарват през двете услужливи вещи лица психолози. Фактът, че и при двамата има такива противоречия, и не едно, е красноречив. Същите те бяха ползвани и в началото. 
Къщата ми не е в този район, благодаря, но пък съм имала работа в Костинброд, беше свършена безупречно и по правилата, макар и да не беше много скоро наистина. Въобще, повече забележки в практиката си имам (откъм почтеност, професионализъм и спазване на правилата и процеса) не към прокуратурите в провинцията, с изключение на една (просто там беше фрапиращо).

# 50 616
Интересува ме има ли официално изнесена информация, която да доказва продажбата на фирмата на Тодоров или това е поредният опит за внушение от страна на Анонимисс?

И не, Деян не е местил телата.

# 50 617
Не знам, очевидно е, че версията на Тодоров противоречи на официално съобщените факти, пък защо ги приказва, мога само да предположа и съм предположила в предишен свой пост (мисля, че от вчера). Според баба Дали пък същите тези противоречия, видими и с просто око, потвърждавали официалната версия в цялост - не знам, добре е да се разберат помежду си потребителите, за които той е извор на достоверни и несъмнени факти и връх на професионализма. Аз няма да се повтарям относно вече изразеното мнение за изявите на двамата психолози - и при двамата има такива противоречия.
Таис, остава да разпитват "неофициално като свидетели" (нон сенс) и вещите лица (ако пък Тодоров не е вещо лице, не е ли редно да се запитаме откъде и как черпи информация от досъдебното производство и кои още правила се нарушават в него?) и я втасахме. То това нередно, онова нередно, ама се случва...но пък да се доверим, какво друго ни остава?! 
Според Бузов родителите черпят данни от ДАНС и някакви други служители от разследването, които им били симпатизанти. Дори ДАНС в момента помагали на новия министър в новото разследване. Ами Сарафов верно ще излезе прав за Туин Пийкс

# 50 618
  • София
Може ли да ми помогнете - имаше ли изнесени записи от камерите от през нощта след предполагаемия час на изстрелите - около 21 часа беше. Тази камера, гледаща към колибката на кучето и предния вход е изгоряла. Има ли външен подстъп към хижата, който се вижда само от тази  камера? Или всички подстъпи се виждат от оцелелите камери.

# 50 619
Не разбирам защо се намеква, че Костинбродската прокуратура има пропуски и се използва като аргумент това, че е провинциална, което е неотносимо. Първо - пропуски явно от доклада не са установени, и второ - по жалбите е имало работа и на прокурори от СРП.

# 50 620
  • София
Самоцитирам си предишния пост за сигнала с Леон:
"Родителите, тоест заинтересованите в случая, са участвали в потулването на сигнала за злоупотреба с деца - с фалшивите си показания (родителите на Леон) и с безусловната си подкрепа към гуруто.
Прокуратурата в Костинброд е приключила случая. Как е разпитван и за какво Алекс Макулев, дали е имало психолог при разпита, ако има такъв разпит, не сме в течение.
Но знаем как са били обработвани децата от Калушев и как е имало неща, които те не трябва да споделят за религиозните практики на никого - справка показанията на бащата на Николай
."

Добавям, че имаме показанията на родителите на Леон по сигнала, в които пише, че Леон не е пребивавал в хижа Петрохан. Не е влизал вътре в хижата.

# 50 621
  • София
Може ли да ми помогнете - имаше ли изнесени записи от камерите от през нощта след предполагаемия час на изстрелите - около 21 часа беше. Тази камера, гледаща към колибката на кучето и предния вход е изгоряла. Има ли външен подстъп към хижата, който се вижда само от тази  камера? Или всички подстъпи се виждат от оцелелите камери.

Ако това ти помогне: https://www.facebook.com/reel/1408551580733421
или https://offnews.bg/112/kravta-ne-savpada-s-polozhenieto-na-trupo … rohan-861505.html

# 50 622
# 50 623
  • София
Може ли да ми помогнете - имаше ли изнесени записи от камерите от през нощта след предполагаемия час на изстрелите - около 21 часа беше. Тази камера, гледаща към колибката на кучето и предния вход е изгоряла. Има ли външен подстъп към хижата, който се вижда само от тази  камера? Или всички подстъпи се виждат от оцелелите камери.

Ако това ти помогне: https://www.facebook.com/reel/1408551580733421
Не ми го отваря, нямам фейсбук.

пуснах още един линк

# 50 624
Стори ми се, че видях Лулчева и Владо Йончев на предстоящето официалното предаване, както и други хора. Изглежда като да са се подготвили юридически за официалното предаване от страна на пострадалите, както и разследващите след като са пратили съдебен изпълнител.
И какво се правят на много охраняващи от полицията, със запушване на пътя до паметната плоча, сякаш до ония ден не пускаха свободно всякакви журналисти да снимат хижата?
Много циркаджийски номера.

Общи условия

Активация на акаунт