Отговори
# 51 000
Разбира се, че ще е избягват разговори за момичета. Доколкото знаем тя е непълнолетна.
Видяхме какво стана с Валери.
Barsa, даже ти беше потребителят, ако не се лъжа, който от яд ли, от безсилие ли или и аз не знам от какво, пусна пост с негови снимки и  написа нещо в стила на "Ето го Валери".

По-добре самоличността на момичето, както и естеството на учасието и да остане максимало в тайна, за да може поне малко от малко да и се гарантира нормален живот от тук нататък. Не след години, като стане пълнолетна, да не се знае кой може да и развява снимките насам-натам.
Никой не казва за снимки, имена и др  такива.   А за участието във вземането на решение в точно този момент да има екзит... Защото има връзка с престъплението....

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 18:13 от Barsa

# 51 001
Замислих се.. Тодор Тодоров защитава уж официалната версия, а толкоз я защити, че я направи още по-нелепа. То няма нужда даже да я оборва някой...Ако и разследващите се чудят пет месеца как да намерят кой да е подредил телата, нищо чудно от това забавяне на нещата...

Изобщо никой не се чуди, това са си ваши фантасмагории, той не е казал такова нещо

Не знам колко са мои фантасмагории, но до момента в медиите защитниците на официалната версия говорят с охота и изключително  по психологическата част и никой занимаващ се с криминалистика не коментира, защото ще звучи също толкова нелепо като Тодоров с местенето и нареждането на телата...

# 51 002
Добре, де. За цяло денонощие в огромната хижа само липси на вещи, които са видели по телевизора ли констатираха? Очаквах много повече.
В другите 80 стаи всичко на място ли е и какво въобще е имало там
Между другото, сега могат да поискат една частна експертиза за пироманстването на разследващите и да разберат всичко, което ги интересува. Да, и техническа експертиза от строителен инженер за възможността да падне , бъде избита/стената, заедно с  компроматите върху нея.
Да започват да действат.
А, и още една експертиза да платят- за биологичните отпадъци- кога, в какво количество, от колко хора и т.н..

# 51 003
Разбира се, че ще е избягват разговори за момичета. Доколкото знаем тя е непълнолетна.
Barsa, даже ти беше потребителят, ако не се лъжа, който от яд ли, от безсилие ли или и аз не знам от какво, пусна пост с негови снимки и  написа нещо в стила на "Ето го Валери".

По-добре самоличността на момичето, както и естеството на учасието и да остане максимало в тайна, за да може поне малко от малко да и се гарантира нормален живот от тук нататък. Не след години, като стане пълнолетна, да не се знае кой може да и развява снимките насам-натам.
Никой не казва за снимки, имена и др  такива.   А за участието във вземането на решение в точно този момент да има екзит... Защото има връзка с престъплението....
.... Извършено от Калушев.

# 51 004
Скрит текст:
Barsa, даже ти беше потребителят, ако не се лъжа, който от яд ли, от безсилие ли или и аз не знам от какво, пусна пост с негови снимки и  написа нещо в стила на "Ето го Валери".

Никой не казва за снимки, имена и др  такива.   А за участието във вземането на решение в точно този момент да има екзит... Защото има връзка с престъплението....

Има връзка с престъплението за разследващите и заетите със случая.
За нас няма значение.
За мен, нищо свързано с нея не бива да излиза. Причината е, че дори зрънце информация да пуснат, после е въпрос на време да се разбере кое е детето и да започне да и се развява името и историята.

# 51 005
Гледам интервюто при Бенатова и Шикерова с Тодор Тодоров. Виждам един искрен човек, който казва каквото смята, без да изпада в излишни емоции. Със сигурност не излъга за нищо, съдейки по реакциите му и езика на мимиките и тялото. Явно момичето не е чак толкова важно, и в предсмъртното писмо до майка си, Калушев е опитал да я манипулира. Прерожденците са си отишли заедно с него, защото не е искал да разкажат.

# 51 006
  • my own world....
Между другото помните ли Виктор Лилов, който правеше "паралелно гражданско разследване"? Някаква информация откъм него?

СА от коментари във фб:
пълни глупости. Това е новата опорка. Преди 6 месеца троловете от ДПС и гроб искаха да изядат Терзиев , че дарил дрон със собствени средства
. Сега извадиха Трактора в употреба.
И пак тя добавя: Никога Тракторът не и подарявал каквото и да е. Спрете да лъжете , вашата м... тролска ! (Говори в женски род, защото има предвид групата на ИК)

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 18:19 от Lady_A

# 51 007
Ако искате вижте този пост и кажете какво мислите, слагам и две снимки за кратка препратка :
https://www.facebook.com/share/p/1DJD993UNB/?mibextid=wwXIfr

На другите два кадъра от този пост човекът ми прилича много на този, който вечерта ходи до пънчето.

# 51 008
За днешния онлайн протест. Ами не беше протест, а онлайн седянка на хора без работа. Успях да чуя около 30 Мин, но то май не е било повече от това. В началото е имало около 200човека, но явно бързо са напуснали, защото аз като влязох бяха останали към 50. Говореше председателката на ангелите-общи приказки. После се включи една юристка, която е правила нейн си непрофесионален анализ на видеата. След това ги е дала на оторизирано вещо лице ( това е много стара и формация, не е от сега) задала е 4 задачи към вещото лице. На три-той не можел да даде точен отговор и на един дава категоричен отговор.  Този с категоричния е за светлините при гаража, когато Ивей с Пламен и Дечо вървят към гаража. Отговор на веещото ли е-категорично това е светлина от външен източник, светлини на автомобил. То пък ВЙо го опроверга вчера, като каза, че са светлини, но са стоповете на ремаркето до гаража. Въпреки това, юристката го отчита за външна намеса все още. Другите 3 с уклончив отговор: човека, който ходи на два пъти и взима нещо от дръвника дали има маска или брада. Отговора е може  да се приеме и за маска и за брада. Другият беше тя виждала 4 човека ( пак в същият момент, когато този с брадата отива до дръвника, до стълбите се виждали още 3. Вещото лице не може да каже със сигурност, защото има голяма вероятност да е отражението на челника или нещо такова. Отрича 4ти човек. За видеата-не били оригиналите, че то това е ясно и без вещо лице, те самите разследващи го казват, още повече правят клип от много други. И последния въпрос- за някакви светлини в частта, където показаха, че палят хижата. Вещото лице не може да потвърди, че това е кола, по-голяма вероятност е да е отражение. Другият говорещ беше някакъв “буден гражданин с критично мислене” . Та Рой каза, че ще заковават прокуратура и разследващи с писане на книги . РА да напише една и той една и всички бяха в екстаз. А аз си мислех за случая Маделин маккан. Този случай много ми напомня по всичко на онзи случай. Та ще вършат с книги за печелене на пари. Имаше въпроси за ЯМ, но не отговориха. Направиха се, че не виждат. Само РА е на дневен ред и ИК

# 51 009
Всичко случило се часовете преди извършване на престъпление е важно. Всеки човек, всеки разговор, всеки СМС, всяко движение...

# 51 010
Ако искате вижте този пост и кажете какво мислите, слагам и две снимки за кратка препратка :

И аз го забелязах в самото начало, но после казаха, че е Николай, макар че ми се стори доста едър и мъжествен за него. И повече не рових. Ще погледам днес пак записи.
На мен този дето слиза ми прилича на Деян.

# 51 011
Между другото помните ли Виктор Лилов, който правеше "паралелно гражданско разследване"? Някаква информация откъм него?

И аз преди много страници питах същото. Той беше най-заклетия активист, рамо до рамо с Ралица по протести и медийни изяви. Караше се с хора във фейсбук нон стоп.
И изведнъж супер рязко млъкна. Според мен някой негов близък е станал запознат с повече детайли от следствието и го е светнал, че жестоко се излага с тази истерична защита на педофил. Особено като активист на ЛГБТИ, хич не помага за стигмата към гей общността с това изпълнение...
На мен винаги ми е било и странно защо изобщо толкова сляпо се хвърли да брани жълтите, без да познава лично никого от тях. Конспиративното обяснение е да му плащат от демократичната общност някакви агенти. Или може да избива някакви комплекси, понеже в ограниченото мислене на хомофобите, педофил и гей са свързани понятия. И може да си е въобразявал, че Калушев е недоразбран гей, погрешно обвинен заради простия ганя.
Впрочем, Асен Асенов активен ли е още?

# 51 012
Според мене, нито Деян, нито Ралица са знаели, че Калушев и момчетата са се върнали изобщо от морето, затова казват на полицията да ги търси в Българи.
Майсторова е звъняла на Деян, а тя не е ли знаела, че се връщат? Според мен е знаела и е пратила Деян до хижата. Значи е странно РА да търчи до Българи...
Защо да е странно?. Майсторова се обажда на Деян вечерта. И двамата са получили странните съобщения..Той отива сутринта и намира труповете на 3мата.Другите 3ма ги няма. Знае се , че са били в селото, но не знаят дали са се върнали.Затова при разговора с Ралица Деян й казва  , че ги няма там и тя тръгва към Българи...Това е мястото, за което знаят, че са били последно. Никой няма връзка с тях вечерта и сутринта...Дефакто Майсторова и Деян не знаят откъде са изпратени съобщенията. Въпреки, че леко се съмнявам Калушев и Деян да не са се видяли, или поне чули на 30-31ви
    Самоцитирам се. Добре е да се поства всичко, а не извадено от контекст... Коментирала съм  обсъждане на момента с Делян, не като твърдение, а като предположение какво и как би могло да бъде....

Барса, не Ви отива подобно поведение. Какво е извадено от контекста?! Казали сте това, което сте казали. И не целия цитат, а всички мнения да си самоцитирате, няма да промените това, което сте казали и което съм цитирала. А дрън-дрън за "предположението" - естествено, че е предположение. Тя цялата тема е от предположения. Никой от нас не е бил там, за да види с очите си. Това обаче да не си стоите зад думите, а да опитвате да се измъкнете по тоя нелеп начин, не Ви прави чест. 😒

# 51 013

На другите два кадъра от този пост човекът ми прилича много на този, който вечерта ходи до пънчето.

Ами Ники си е. Просто косата му не е така къдрава, когато е на опашка изглежда бухнала, когато е на кок, ами не е кок, а кокче. И преди съм писала защо в нужно да правят промени по снимките

# 51 014
Тази Мария Ялдън определено не е нормална, има някаква болна фиксация върху това момче.

Общи условия

Активация на акаунт