Отговори
# 51 165

Сигналът от бабата и дядото на 8-годишния Леон е изпратен до Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД)

С копие до ДАНС:

# 51 166
Хората са го пратили до навсякъде в отчаянието си, а и така ги е съветвал сигурно адвокат. Какъв ли стрес е да разбереш, че дъщеря ти не е добре психически и си е дала детето в ръцете на някакви "рейнджъри".

# 51 167
Опитах да накрая стоп кадър и малко да изсветля, това е този,който ходи до дръвника

На мен този не ми прилича на никой от шестимата в групата.

# 51 168
И Леон ли са го записали в Космос?

# 51 169
И Леон ли са го записали в Космос?

Естествено.

# 51 170
Опитах да накрая стоп кадър и малко да изсветля, това е този,който ходи до дръвника

Еее, нали се разбра, че това е килърът. Този, който го ранили нашите и той умрял в сръбска болница.

# 51 171

Еее, нали се разбра, че това е килърът. Този, който го ранили нашите и той умрял в сръбска болница.
На мен мисълта ми беше, че нали по принцип се говори, че там са пребивавали повече хора, а ние не ги знаем как са изглеждали другите, освен известните ни шестима. Плюс постоянно някакви гости. Първо да се изясни това, после сръбския килър. Не пречи и да си е пил чайчето там сутринта, де.

# 51 172

А не си ли помисли,че в хижата са живяли и други хора,за ,които нищо не се говори?
Иронията ви е не уместна.

# 51 173

А не си ли помисли,че в хижата са живяли и други хора,за ,които нищо не се говори?
Иронията ви е не уместна.

Не, не си го помислихме. Няма и причина да си го мислим, точно както няма причина да се говори за някакви други фантасмагорични и несъществуващи хора!

# 51 174
Мили ягодки и черешки, и мили всички останали, аз съм от хората, които не са гледали пълните записи. Не за друго, тежко ми е и тъжно като виждам хората и кучетата в последните им часове на света. Другата причина е, че не виждам и не чувам неща, които други виждат и чуват, но ми е интересно да чета кой какво вижда и чува и интерпретациите, както и тайминга, който си правите труда да засичате.

# 51 175
Е, ама нали кмета бил познал "двама-трима" от колко?

Този мъж от стоп кадъра до дръвника, както се вижда си съществува, не е някаква холограма, но не го знаем кой е.

# 51 176

А на мен ми прилича на Ботев, не знам вече какво да мисля, и с "Борба" в профила на Иво?
Заплита се още повече тази история.

# 51 177
Аз не разбирам защо са захапали ТТ за конфликт на интереси, заради оръжейната фирма. Та той там
 Е правил Психологическо консултиране относно надеждността при притежание и носене на огнестрелно оръжие.
Изготвяне на поведенчески критерии за безопасност и превенция на инциденти в стрелбищния сектор. Нещо не разбирам. Другото заяждане е бил обидил ИК, като казал, че мозъка му бил изпържен. Но това не са негови думи, той цитира друг спелеолог, на който ИК му казал това. И каква тая тирада от тях, че дългият престой под земя няма никакво застрашаващо влияние върху човешкия организъм. Само да припомня, че една известна спелеоложка точно след такъв дълъг престой под звмята се самоубива в колата си. Мъжът й тогава казва, че тя никога не се върнала към предишното си аз след това, изпаднала в депресия и сложила край на живота си. А ЯМ има дразнещо поведение сега. Сам в написал, че вярва в разследването, но намеква, че пресата изкривявала мислите и думите му. Егаси и циркаджийските номера, казвам аз

# 51 178
Сив плъх,
Аз мисля, че Теа е имала отношения с Ники, не с Алекс.

В началото и аз така мислех, но след анализ смятам, че е по-вероятно да е Алекс. Ако беше НЗ, Калушев нямаше да го прати сам в София да носи някакви неща на Теа. Освен това, обърнете внимание как се държи Алекс на записите, които са налични, особено на сцената когато Калушев ще тръгва с кемпера. Калушев тръгва да прегръща другите, Ивей е изненадан от това, а Алекс стои като наказан настрани.

Най-вероятно точно Алекс е имал някаква интимност с Теа и това е вбесило Калушев. Изиграло е ролята на "спусъка" за да реши той най-накрая да приведе в действие плана си за "екзит".

# 51 179
Проблемът на ЯМ с ТТ е още от първите дни, когато ТТ каза "дайте ми тези родители за малко, да ги питам кой на колко сеанса с чай е участвал", или нещо в този смисъл. Обаче точно ЯМ не е в позицията да се набира.
Отделно, че няма нищо компрометиращо в дейността на ТТ.

Общи условия

Активация на акаунт