Отговори
# 51 420
А, то ние снежинките преброихме и сравнихме, какво остава хората да не разпознаем. Simple Smile

За мен човекът, който ходи до дръвника вечерта и онзи, който се качва на пикапа сутринта (а там вече ясно се вижда и плитката му) е един и същ. И това мисля е Николай.

Сега като видях кадрите последователно и на мен така ми изглежда. Но ако това е бил Николай вечерта в хижата? Какво може да е станало?

# 51 421
Да се върна на Яни Макулев. Ако ТТ е говорил с него, докато издирваха ИК за профил, евентуално за преговори, е възможно ЯМ да е изпуснал някои детайли в стремежа си да защити ИЛама и да го похвали, че стои с дни под земята. И ако ТТ го е питал как е изглеждал после, пак да е изпуснал " изпържен". ЯМ не е от най- дарсловните, всички го чухме.
И сега, като ТТ говори, да се е уплашил, че ще го нарочат за клеветник и затова да препечатва някакви компромати.
Само си разсъждавам.

# 51 422
А, то ние снежинките преброихме и сравнихме, какво остава хората да не разпознаем. Simple Smile

За мен човекът, който ходи до дръвника вечерта и онзи, който се качва на пикапа сутринта (а там вече ясно се вижда и плитката му) е един и същ. И това мисля е Николай.

Сега като видях кадрите последователно и на мен така ми изглежда. Но ако това е бил Николай вечерта в хижата? Какво може да е станало?

Ако Николай е бил в хижата вечерта, цялата официална версия отива на кино.
Както и всички наши конспирации.

# 51 423

Ако Николай е бил в хижата вечерта, цялата официална версия отива на кино.
Както и всички наши конспирации.
Да така е. Но ако това е Ники защо ще ни показват кадрите и сами ще се компромитират?

# 51 424

Може да е бил нещо като ОТК. Да следи дали качествено ще извършат поставената задача от Ламата.

# 51 425
Ралица дали би го познала?

# 51 426
Кемпера тръгва на 1.02. Открит е с телата на 8.02. Двадесет и четири часа преди откриването, колко дни са? Не седмица,да 6 дни...
    Ако е Николай, да не е бил в кемпера ли, той да се е върнал тойотата ли? Защо ходила да го посрещат тогава? И защо не се появи нито веднъж в часовете през деня? За мен по скоро е Деян

# 51 427

Познахте, очаровано е.
" 8-годишното момче също е разпитано: " в Петрохан има едни рейнджъри, които се грижат за природата, ако някой направи нещо лошо. Имат и истински пушки и моторни шейни. Ако някой направи нещо лошо, рейнджърите викат полицията на гората, за да го глобят, защото рейнджърите не могат да глобяват.Рейнджърите са добри хора, като са ме учили на карате и айкидо. В гората са ми показвали следи от дива свиня, заек и други животни, правили сме дървени къщи и колиби. Ако може да се ремонтира хижата, отново бих се върнал там“, разказва детето.

На 8-годишното момче мама и татко са му казали какво да говори на разпита. Иначе нямаше да говори какво му показвали, на какво го учили и какво са правили.
Щеше да каже, ако в действителност е така, как ме учиха, показваха, правихме и т.н.
Явно и родителите са се притеснили, че могат да ги подведат под отговорност.
Всички лъжат и мажат, за да прикрият собствената си глупост.

# 51 428
При разпита на дете в полицията  родител е с него. И психолог също.
Леон е обработван предварително какво да говори. Нека го оставим на мира как е било чудесно в хижата.
Пазят се родителите от преследване, а са за такова.

# 51 429
  • my own world....
Не ви трябва бузов, за да ви влязат бръмбари в главите ей...ако НЗ беше в хижата вечерта на 1ви,РА досега да е опищяла ефира...

Я, някой от ягода да иде да каже на РА какво виждате по видеата. Може да има интересен и неочакван обрат.

# 51 430
РА казва че никой не разпознава онези двамата и този, вие чак твърдите, че е Ники. Нали знаете, че разследващите казаха, че имат и качествени записи и ще бъдат предоставени на журналистите. Също, ако си спомняте имаше една партида пускана от медиите с много добро качество. Затова мисля, че е хабене на енергия да се разпознава този и онзи на толкова лош запис. Като гледам масова атака срещу ТТ се провежда. ЯМ: “ има
достатьно интелигентни
инструменти да му се затвори устата на този "психолог" публично не смятам са излизам
За сега защото и една дума ga кажа журналистите я преиначават по техен си начин и В тяхна полза. За това леко, и с факти, хората ще разберат.” онази председателка и една активистка също цял ден с брутални обиди и закани, че ще бъдат осъдени, а всички ние троловете ще бъдем щателно “отследени” и с право осъдени, защото сме правили внушения. А СА е яхнала яко метлата, просто не се владее. Обижда брутално Генка и Миролюба, което за мен е недопустимо. Но Миролюба много хубаво и го написа “ Sofia Andreeva, ga не би, като ни
обиждате с епитети, да
onumame ga ce xapecame на
групата, която ви отльчи след интервюто ви В Дневен Peg,
кодето повдигнахте
покривалото над сьщността на
npakmukume в групата на
Калушев, която сте познавали добре?”

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 23:28 от Модератор Никол

# 51 431
На мен ми е интересно как съфорумките, които виждат Ники или Деян, биха интерпретирали събитията в такъв случай. Не питам защо раследващите биха се изцепили така, но да кажем, че са. Какво да се е случило в онази вечер на Петрохан. И как Ники да се е озовал после на Околчица. Или ако пък е Деян - да изиграва шок на сутринта.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 21:50 от Mama xxl

# 51 432
За мен е Деян

# 51 433
Много въпроси му задаваха на ТТ и очакваха отговори, като че ли е бил на местопрестъплението. Какво да им отговори, криминален психолог е не е ясновидец.

# 51 434
Пак гледах записите. Не, абсурд е да се разпознава човек на тези записи. Но слушах пак какво си говорят при "сбогуването". Ясно се чува как Дечо казва "..трепаме...па не"..всички се хилят. После " няма да остана тука"..май Ивей го казва. И после застават с лице към камерата и тримата като за фотосесия. Мистерия ми е какво може да рови човекът зад дръвника. И по-скоро към стената, която се видя на клипа на Йончев. Всички мислехме че камерата е на дърво, я тя е на стена, коята е съвсем близо до дръвника.

Общи условия

Активация на акаунт