Отговори
# 51 435
Ако беше Николай, разследващите няма причина да го крият. Помагал е за ритуалното самоубийство и е тръгнал към Околчица. С нищо особено не засяга водещата версия, даже я потвърждава – вътрешна история в групата, без въшно участие.

Разбира се, с това качество и с произволни стоп кадри, човек може да види и наподоби и Йети, ако иска. Пълни глупости. Това си е Пламен.

# 51 436
  • у дома...
В сигнала бабата В. и дядото Кр. описват как тяхната дъщеря през октомври 2023 г. ги уведомила, че Л. вече няма да ходи в държавното училище „защото при откриването на учебната година имало засилено полицейско присъствие заради събитията в Близкия Изток и детето се обляло в сълзи“.По тази причина майката на Л. преценила да го премести в частно училище и едва 8-годишното момче да живее с „рейднджъри“ в хижа „Петрохан“.

Преразказват ДОВОДИТЕ НА МАЙКАТА...кое ПАК не е ясно....
А рейнджърите хич не са били въоръжени. Самото дете говори за истински пушки. Стресира се на първия учебен ден, където има много хора и деца, от въоръжени полицаи (или по-скоро жандармеристи, щото обикновените полицаи има по един пистолет). И плаче. Но не се стресира от въоръжени рейнджъри. И "Светът е ужасно място" явно се отнася до Близкоизточния конфликт и Газа.

# 51 437
Има някаква странна нова вълна, че ИК е бил официално обявен за лама и имало доказателства в някакъв будистки сайт. Аз не съм срещала такава информация. А вие?

# 51 438
Има някаква странна нова вълна, че ИК е бил официално обявен за лама и имало доказателства в някакъв будистки сайт. Аз не съм срещала такава информация. А вие?

За пръв път чувам това…

# 51 439
Срещали сме я в Скайдарма, да - където пише Lama Ivo, хаха, доказаха го.

# 51 440
  • София
А, то ние снежинките преброихме и сравнихме, какво остава хората да не разпознаем. Simple Smile

За мен човекът, който ходи до дръвника вечерта и онзи, който се качва на пикапа сутринта (а там вече ясно се вижда и плитката му) е един и същ. И това мисля е Николай.

Сега като видях кадрите последователно и на мен така ми изглежда. Но ако това е бил Николай вечерта в хижата? Какво може да е станало?

Ако Николай е бил в хижата вечерта, цялата официална версия отива на кино.
Както и всички наши конспирации.
Да така е. Но ако това е Ники защо ще ни показват кадрите и сами ще се компромитират?

Не допускате ли, че е възможно преглеждащите (рано ги пуснаха тези записи) и пусналите записите, въобще да не са забелязали несъответствията, които коментираме?

# 51 441
Аз гледах конкретно видеото от 19:40  няколко пъти, , увеличено , не на стоп кадър...После се опитах да хвана кадъра, където се обръща към камерата на връщане от дръвника, но не успявам да спра...Увеличила съм екрана и на най светло...

# 51 442
  • у дома...
Скрит текст:
Ми майката на Леон не казва в показанията си, че е плакало заради хейт, а защото е имало полиция и се е уплашило.

Така, че това са си твои интерпретации.

П.П. Детето Леон е българин.
Не, ваши черешови  интерпретации са, че се е уплашило от полицаите, което е абсурдно. Може ли дете на 7 години да се уплаши от полицаи, нали такъв въпрос ми задаваха някои тук?
Няма нужда да си заравяте главите в пясъка и да се правите, че не схващате от какво се е уплашило.
А че е българин, можеш да го обясниш на тези, които ходят да пишат призив за смърт на всички български граждани от еврейски произход по синагогите.
Дано да не те изтрият. Да стои този твой пост - доста е илюстративен.
И аз се надявам да стои и дано да обяснявате на децата си, че е лошо да се мразят български граждани от друг етнос, а не да се правите на нечули и неразбрали!
Ей тука мина вече всякакви граници. Кого наричаш ксенофоб, мен ли? Доста груба клевета от твоя страна, но толкова си можеш.
[/spoiler]
А ти всъщност какво имаше предвид, че постът ми е илюстративен? Нещо ми прозвуча като да ме обвиняваш мен в ксенофобия! И ако не е така, защо ми обясняваш, че "детето Леон е българин", сякаш аз съм твърдяла друго?
Силно се надявам да няма ксенофоби тук, обаче това как се правите на неразбрали защо е плачело детето и си го обяснявате с нежелание да ходи на училище и страх от полицаи, никак не е ок.
Пак ще го напиша, дано този път да го разбереш. Леон не е евреин, защото не е роден от еврейка. Това, че баща му е евреин според Талмуда не е предпоставка Леон да е евреин. Според юдаизма принадлежността към този етнос се предава от майка на децата ѝ. Приелите юдаизъм, но не родени от майка еврейка, също не са евреи. И тук не става въпрос за ксенофобия или расова нетърпимост. Просто става въпрос за религиозни канони.

# 51 443
Lindt, не е невъзможно, но е малко вероятно.

# 51 444
На мен ми прилича страшно много на Николай, дрехите, походката.. лицето, брадата, ботушите, якето и стойката! При всички положения Пламен някой друг път.

# 51 445
  • my own world....
СА наистина е се разпенила до истерия... Обвинява Дневен ред, че не било на запис нейното участие...че някой би ли я да наприказва квото й дойде на ум...никой не я е карал, нито спирал...не разбирам защо беснее И за това..
Бенатова 18 пъти я пита кой застреля НЗ и ЯМ, ама София си плюе змии и гущери по ТТ...
Не ми се мисли какво ще стане, когато най-после се закрие случая.... Феновете на ламата ще призовават за безредици сигурно...

# 51 446
София Андреева защо бълва огън и жупел с такава страст? Когато гостуваше на Бенатова и Шикерова, те се държаха професионално и добре с нея, както между впрочем се държат по принцип. Интелигентни са и се стараят да бъдат обективни. Учудвам се как Андреева ги напада и обижда, мислих я за доста по-интелигентна. Продължава да напада и сина си, между другото. Клетото момче, дано да няма нищо общо и да не поддържа отношения с майка си.

# 51 447
Ново интервю ли има със СА ?

# 51 448
Имаше мнения, че Тодоров говори за  употреба на аяуаска не за нощта на събитията. На мен ми изглежда, че говори и за преди, но си обяснява и случилото си с тази употреба...Това как точно се очаква да е станало..

От 7,8 мин
https://m.youtube.com/watch?v=9grfTwvfGbk&t=504s&pp=ygUq0KLQvtC0 … P0YXRg9Cw0YHQutCw

# 51 449
София Андреева защо бълва огън и жупел с такава страст? Когато гостуваше на Бенатова и Шикерова, те се държаха професионално и добре с нея, както между впрочем се държат по принцип. Интелигентни са и се стараят да бъдат обективни. Учудвам се как Андреева ги напада и обижда, мислих я за доста по-интелигентна. Продължава да напада и сина си, между другото. Клетото момче, дано да няма нищо общо и да не поддържа отношения с майка си.

Така професионално Шикерова я гледаше отвратено от началото до края? Такива неестествени гримаси откога са професионални и добро държание за топ журналист?

Общи условия

Активация на акаунт