Отговори
# 51 570
  • Варна
Интересно е, защо хора, които заявяват че знаят истината (като бившият директор на ДАНС), не я казват?
Едва ли е от страх, защото тогава нямаше изобщо да се обясняват какво знаят и какво не.
Всеки майче си търси своите 5 минутки слава и те така.
Тогава на свой да попитам защо хора, които твърдят, че знаят истината и са се случвали “ужасяващи неща”, и има записи, снимки и прочие не излизат да я кажат тази истина?
В случая е силно казано да “вярвам” на този коментар, на нищо не вярвам докато не излязат доказателства, но при всички случаи коментара е доста любопитен и се надявам човекът да бъде  поканен и да приеме поканата за интервю.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 14:26 от Ivka_smile

# 51 571
Интересно е, защо хора, които заявяват че знаят истината (като бившият директор на ДАНС), не я казват?
Едва ли е от страх, защото тогава нямаше изобщо да се обясняват какво знаят и какво не.
Всеки майче си търси своите 5 минутки слава и те така.
Тогава на свой да попитам защо хора, които твърдят, че знаят истината и са се случвали “ужасяващи деца”, и има записи, снимки и прочие не излизат да я кажат тази истина?

Ами те всъщност я казват. Имало е проблем с децата, което явно е било катализаторът за случилото се. (понеже хората тук са много чувствителни, това да се разбира като моят прочит на ситуацията).
Не мисля, че някой нормален човек обаче ще излезне и ще каже какви точно са били отношенията между децата и Калишев, а и не е редно.

Виж, от другата страна, какъв е проблвмът да излезнеш и да кажеш за какви държавни тайни става дума (освен, ако не е пак нещо свързано с малолетни) и/или за какви ценни метали.

Ivka  надявам се правиш разлика между деликатността на различните твърдения.

# 51 572
Аз направо настоявам да го поканят и да се изкаже.

# 51 573
Много беше важно да ни съобщят в каква поза било намерено детето, а да не разберем досега с какво точно оръжие се е “самоубил” Ивей,от какво е бил първия изстрел, втория изстрел. А Златков той не е ли бил тулку, що така не е бил в молитвена поза? Ами хората Околчица защо така са зарязали ритуалността и са карали през просото? Пък и май са били с ръкавици, понеже никой не говори за отпечатъци, елегантно се изпуска тази дума, а се говори само за ДНК..
Ивка, Николай също е бил в молитвена поза, подобна на тази от снимката. Това обяснява барутните частици по ръцете му без да е стрелял той. В момента на изстрела в челото му ръцете са изключително близо до дулото и барабана на револвера, от които се бълва облак частици, който попада върху ръцете. Надявам се е илюстрирано добре, макар и грозно.

Тъй ли? Това твърдение от къде е? Ваше? От експерти? От прокуратура? От лично присъствие?
Лично мое, Барса, знаейки точно как е застрелян Николай според разследващите, знаейки за по-обилното отделяне на барутни частици от револверите в сравнение с пистолетите, навързвайки 2+2 къде може да са ръцете на заклет будист в последните му секунди...Според вас и някои други всичко това може да звучи абсурдно, но аз така ги виждам нещата. Една идея по-логично от плитка или кок, сабя и трудно разпознаваеми връзки на ботите.

# 51 574
Николай нали е бил на седалката до шофьорското място, каква молитвена поза пък сега.

Някакви нови данни ли има излезли?

# 51 575
  • София
Никаква редакция не са правили 24 часа в статията си.

Подобни статии в други издания нямат нищо общо със статията на 24 часа, която е авторска на базата на въпроси към Тодоров.
А не на спекулации, базирани върху неясно какви и откъде източници на някакви други издания.
Напротив - редакция със сигурност е правена и то доста очеизвадна.

Ха, ха ха , лелеее... ама тези от 24часа наистина са редактирали статията със задна дата  !!!
Намерих един скрийншот от  форума от тогава.
Ама нещо го е хванала липсата този абзац Smiley

Къде го сега това в статията ? А?
Уникална държава, уникални медии!

# 51 576
Ама да го поканят тоя човек, нали има някакъв, дето интервюира всички конспиратори - Гайдарова, Бузов. Сигурно го е канил и този, ама не се е получило.
Допълвам се, защото видях как се казва интервюиращият - Велизар Енчев.

# 51 577
Статията със сигурност е променяна и не мога да разбера какво е това упорито отричане. Ок, видял си статията няколко дни по-късно в променен вид, но когато много хора са я видели в първоначален вид и спорили по текста 50 страници, съгласи се.
Аз отчетливо помня как беше написано, че К. прекарал "300 или 3000 часа" под земята, което било много. И само от това си казах - колко последно е много, 300 или 3000, че има лека разлика. Мега несериозно е, сори. Затова и е коригирано.

# 51 578
  • София
Статия тг днес Т. Тодоров "Случаят Петрохан за мен е приключил - Калушев ги е вкарал в транс с билка от Мексико"
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/23218351
Най-много ме впечатли това:
Скрит текст:

Ето го скрийншота (в скрития текст) на съфорумка в деня, в който излиза статията.

Няма разлика в частта за телата и евентуална намеса на Деян с наличната и в момента статия.

Кубратова, ще цитирам какво твърдеше днес ти в твой пост в 7:47:
"Не казвам, че я няма статията, а че нито съдържанието, включително в частта за преместването на телата,  нито заглавието са същите. Изобщо, в частта за случая е преработена.
Ако забелязваш, в сегашния вариант ни в клин, ни в ръкав от журналиста се задава въпрос за Деян "Той защо ги е изнесъл навън?", което хронологично и логически предполага първо да е изложено такова твърдение,  а освен неговите твърдения във въпросната статия, други такива не съм срещала, в сегашния вариант първо е въпросът на журналиста, после отговорът на Тодоров.
Дори и в сегашния вариант по този въпрос е една каша - "Като част от грижата за тях той ги изнася навън и ги нарежда един до друг". В следващото изречение вече се казва друго - "Просто ги е дръпнал по-далеч от горящата хижа, едва ли има определено подреждане на труповете".  Нерде изнасяне навън от хижата, нерде дръпване (което не предполага да са били вътре), нерде нареждане един до друг, нерде липса на такова.
В предишния вариант Тодоров казва, че Деян е обяснил пред разследващите, че ги е изнесъл заради пожара, което предполага да е виждал най-малкото показанията му и те да са с такова съдържание. Сега такъв текст липсва.  
Изобщо, този човек, колкото повече говори, толкова повече се оплита. Защо?  
Аз имам някакво вероятностно обяснение и съм го писала преди, сегашните промени в статията и заглавието бих казала, че го потвърждават".

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 14:31 от Magenta2022

# 51 579
Скрит текст:
Никаква редакция не са правили 24 часа в статията си.

Подобни статии в други издания нямат нищо общо със статията на 24 часа, която е авторска на базата на въпроси към Тодоров.
А не на спекулации, базирани върху неясно какви и откъде източници на някакви други издания.
Напротив - редакция със сигурност е правена и то доста очеизвадна.

Ха, ха ха , лелеее... ама тези от 24часа наистина са редактирали статията със задна дата  !!!
Намерих един скрийншот от  форума от тогава.
Ама нещо го е хванала липсата този абзац Smiley

Къде го сега това в статията ? А?
Уникална държава, уникални медии!
Ето го, отпреди 1 минута:

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 13:32 от чудовище

# 51 580
Николай нали е бил на седалката до шофьорското място, каква молитвена поза пък сега.

Някакви нови данни ли има излезли?
Какво значение има прав или седнал? Участват ръцете - вдигаш събрани шепи към брадичката и това е. Става лесно дори и от шофьорска седалка, воланът не пречи, и от фотьойла у дома.

# 51 581
Много беше важно да ни съобщят в каква поза било намерено детето, а да не разберем досега с какво точно оръжие се е “самоубил” Ивей,от какво е бил първия изстрел, втория изстрел. А Златков той не е ли бил тулку, що така не е бил в молитвена поза? Ами хората Околчица защо така са зарязали ритуалността и са карали през просото? Пък и май са били с ръкавици, понеже никой не говори за отпечатъци, елегантно се изпуска тази дума, а се говори само за ДНК..
Ивка, Николай също е бил в молитвена поза, подобна на тази от снимката. Това обяснява барутните частици по ръцете му без да е стрелял той. В момента на изстрела в челото му ръцете са изключително близо до дулото и барабана на револвера, от които се бълва облак частици, който попада върху ръцете. Надявам се е илюстрирано добре, макар и грозно.

Тъй ли? Това твърдение от къде е? Ваше? От експерти? От прокуратура? От лично присъствие?
Лично мое, Барса, знаейки точно как е застрелян Николай според разследващите, знаейки за по-обилното отделяне на барутни частици от револверите в сравнение с пистолетите, навързвайки 2+2 къде може да са ръцете на заклет будист в последните му секунди...Според вас и някои други всичко това може да звучи абсурдно, но аз така ги виждам нещата. Една идея по-логично от плитка или кок, сабя и трудно разпознаваеми връзки на ботите.
    Щяха да съобщят това на брифинга, както беше за Алекс...Така че вашето лично мнение не е меродавно, а граничи с егоцентризъм

# 51 582

Щяха да съобщят това на брифинга, както беше за Алекс...Така че вашето лично мнение не е меродавно, а граничи с егоцентризъм

И аз си мислех, че щяха да съобщят, че петимата нямат упойващи вещества в кръвта по същото време, когато съобщиха за Калушев и фенобарбитала, ама те го съобщиха 3 месеца по-късно. Значи ли, че не е вярно?

# 51 583
ОК, Барса, няма проблем, не държа изобщо това ми мнение да влиза в официалните експертизи и доклади Simple Smile

# 51 584

И аз си мислех, че щяха да съобщят, че петимата нямат упойващи вещества в кръвта по същото време, когато съобщиха за Калушев и фенобарбитала, ама те го съобщиха 3 месеца по-късно. Значи ли, че не е вярно?
Искаш да кажеш , че 6 месеца по късно разследването ще установи тялото е как е било? Не знаех, че са нужни допълнителни 6 месечни експертизи за нещо толкова елементарно и видимо...Или са излъгали за позата на Алекс?

Общи условия

Активация на акаунт