Отговори
# 51 630
Това с хижата е гадно. Чак да сереш и да крадеш докато пазиш местопрестъпление е наистина отвратително.

Тоест котката също е била затворена, за да изгори?

# 51 631
  • у дома...
РА няма никакви правни отношения с хижата.
И с делата, които СМ би могла да води.
Вдига се пушилка.
За съжаление, наивници вярват.
А и понякога подозирам, че СМ се възползва от РА, и то с комерсиална цел. Едва ли я уважава
Как пък след интервюто на Тодоров Ралица се разписа. Що не писа веднага след като са били на хижата. Отвличане на вниманието от интервюто в Дневен ред?

# 51 632

Горката котка. 😔 Надявах се, че е избягала нанякъде, милата!
Надявам се да не е коткаТА.

Аризона, и МВР имат опитни юристи.
Просто това плюене по МВР премина границата и се надявам на адекватна реакция.
А ти какво ще кажеш за полицая, който се е изсрал в средата на стаята?
Той преминал ли е някаква граница? Морална поне?

# 51 633
Да, и на мен ми направи впечатление това за котката. Май на записите я търсеха, което навежда на мисълта, че са я намерили. И вече нямат оправдание за кучетата.
Нищо не е искал да остави след себе си ламата.

# 51 634

То и това трябва да се докаже 😃

# 51 635
  • Варна
Това с хижата е гадно. Чак да сереш и да крадеш докато пазиш местопрестъпление е наистина отвратително.

Тоест котката също е била затворена, за да изгори?
Да е специално затворена с тази цел едва ли, просто се е оказала там.
Наистина не мога да си обясня фекалиите на мястото, не се ли слага химическа тоалетна на такива места докато текат толкова време следствени дейности ако тоалетните на хижата не са били годни за употреба или пък да се ползва гората ли се вижда по-логично.

# 51 636
Липсващите вещи може да са иззети, като веществени доказателства. Би трябвало да са описани, ако е така!

# 51 637
Аз не мога да проумея за тези липси и си мисля, може ли всичко това - тежестите от фитнеса, китарите, скъпите машини, барабаните да са взети от криминалистите с цел да правят в подходящи условия лабораторни и кави още там изследвания и след това да ги върнат. Но не трябваше ли да уведомят близките в такъв случай?

Никого нищо не уведомяват. Би трябвало да има протокол за изземване. Там трябва да пише какво е иззето.

# 51 638

Ина Лулчева беше там при приемо предавателната процедура. Предполагам, че всичко е описано.
Кога се появиха тези екскременти?
Ако наистина са констатирани там, Демерджиев да започва проверка.
Какво да мисля за тези нови " разкрития", като аз на Ра не й вярвам. Още когато писахме, че освобождават хижата, казах, че е грешка преди приключването на разследването. Сега ще откриват жълтите разни неща, бях сигурна.

И пак, ако полицаите са осквернявали- дисциплинарни уволнения. Засега няма доказателства, че са те, нали така.
Иначе е клевета. Пак, нали така.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 19:22 от tays

# 51 639
Да, и на мен ми направи впечатление това за котката. Май на записите я търсеха, което навежда на мисълта, че са я намерили. И вече нямат оправдание за кучетата.
Нищо не е искал да остави след себе си ламата.

Абсолютно се заковава официалната версия , която за мен  отдавна е закована. Взели са си и котката на по- доброто място, жалко, че са я примамили и хванали. Тука Ралица си вкара автогол. Ато са пазили хижата, това означава ли , че нищой не може са припари там денонощно, изобщо се са спали ли тези полицаи и не са мърдали от там. Ами ако някой е вандалствал?

# 51 640
  • София
Аз не мога да проумея за тези липси и си мисля, може ли всичко това - тежестите от фитнеса, китарите, скъпите машини, барабаните да са взети от криминалистите с цел да правят в подходящи условия лабораторни и кави още там изследвания и след това да ги върнат. Но не трябваше ли да уведомят близките в такъв случай?

Никого нищо не уведомяват. Би трябвало да има протокол за изземване. Там трябва да пише какво е иззето.

А не трябва ли да уведомят близките или адвокатите им ?

Не ми се искаше, но ще постна тук част от коментар под публикацията на РА:
"Говори се в селото ,че от хижата всеки ден са излизали натоварени камиони .... "

# 51 641
  • у дома...
Липсващите вещи може да са иззети, като веществени доказателства. Би трябвало да са описани, ако е така!
то е близко до ума, че е така. Ама, нали, драма да има. За шест месеца, в сграда без покрив и с липсващи прозорци, дъжд и сняг, личните вещи щяха да са силно повредени. Или Ралица си мисли, че влизат, оглеждат, снимат и айде!

В постът си набляга отново на сейфа и касите. Завещанието ли още търси? И флашката? Щото, ако както твърдеше, има завещание едни 3М долара са нейни.

Но и лекинко споменава, че не иска да се връща в хижата. Демек, видя, че сейфът е празен и няма заветната и лелеяна хартийка и вече няма смисъл? Или няма да използва даренията за възстановяването на хижата?

# 51 642
Е то кой друг да е, медиите ли?
Някой клошар ли се е вмъкнал през охраната? Или някой наркоман, дето го е притиснал зорът.

Не съм очаквала да прочета такава гадост, честно.
А стените що са боядисвали?

# 51 643
Близките да подават жалба. Със сигурност е заснето първоначалното състояние при първото влизане на полицията в хижата, така че ще се разбере има ли разлики и какви са.
Иначе аз не очаквам неистерични постове от тяхна страна. Стремежът е да се търсят причини за дела срещу държавата за процедурни нарушения и пр. Да видим, ще е интересно дали ще заведат такива.
Как се очаква да бъде разкрито безпрецедентно престъпление (каквото и да е то конкретно) от хора, които един имот не могат да опазят? Не е ли поне малко въпрос на чест, на професионализъм и доверие в правораздаването?
Ако котката е изгоряла и лежи на пода, и кучетата ли лежат още? Нали имаше аутопсия?

# 51 644

А не трябва ли да уведомят близките или адвокатите им ?

За какво да ги уведомяват, нали Ви казвам, че има протокол. Той не е тайна. Адвокатите им във всеки един момент са могли да го изискат. Само в едно не съм сигурна - дали всички адвокати или само тези на Майсторова, защото реално имотът е нейн.

Tays? 🤔

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 17:12 от Florecita*

Общи условия

Активация на акаунт