Отговори
# 51 705
Не всички могат. Защо да е преднамерено затворена? Зима е, сняг, студ. Има хижа с 80 стаи, защо да си няма местенце, където да я прибират на топло? Дали е стая, дали са 2, дали е хоридор - никой не знае. Чак пък преднамерено.
Защото ако си е влязла сама все отнякъде трябва да го е направила. Когато са запалили пожара оттам ще си и излезе.
Ако неволно са я затворили, щяха да я намерят докато я търсят. С кучетата са постъпили по същия начин. Като прибавите всички тези аргументи, вероятността просто да е останала затворена по погрешка става много по-малка.

# 51 706
Аз не мисля, че е затворена неволно или умишлено, а че животните вечер са прибирани просто. И всяко си е имало някакво местенце вътре.
Не знам по какво се съди, че само и специално тази вечер е хваната, пък затворена точно в 1 стая, че заключена, за да не си отвори сама вратата и т.н.

# 51 707
Съди се по философията на екзикта като колективно мероприятие.
Но още не вярвам разследващите да не са намерили котето.
Дано Йончев да обхожда и да не са го местили при откримането. Защото може и подхвърлено от жълтите животинче да е. А Тара е важна

# 51 708
Аз не разбрах всъщност Майсторова била ли е на хижата сега или само нейния адвокат и упълномощени близки?

# 51 709
Философията на екзита е само догадки за момента, с изключително противоречиви факти.

Както може животните да са умишлено затворени и запалени, така може и да е имало рутина да се прибират всяка вечер и за съжаление да са косвени жертви.

Както може да са самоубийства, така може и да не са.

Просто отвреме на време някой се включва с непоколебимо твърдение, че нещо е станало точно по определен начин и в течение на дискусията, се приема за част от фактологията, което е подвеждащо.

Иначе, честно казано, и за мен е странно след 6 месеца експертизи, никой от разследващите да не забележи котето. Но дори това не знаем вярно ли е, защото официална информация няма от месеци.

# 51 710
Котката я търсиха късно вечерта, даже май вече гореше мазето. Може би в студеното време е била вътре някъде и при разпалване на на пожара е останала затворена

# 51 711
Котката я търсиха късно вечерта, даже май вече гореше мазето. Може би в студеното време е била вътре някъде и при разпалване на на пожара е останала затворена

Е като са търсили котката, когато е горяло вече мазето, защо не пуснаха кучетата?
Значи виждат, че в хижата нещо гори, но едното жвотинче го търсят, а другите две ги държат затворени.

# 51 712
Когато хора умират в пожар обикновено първо умират от задушаване, а чак после обгарят. Та и котката може би първо се е задушила, а после обгоряла.

# 51 713
Камери на хижата

# 51 714
Моля те, това са снимки от човек, най-вероятно от колекцията на самата Ралица.
Оп, извинения, наистина се виждат по фасадата няколко камери.

# 51 715
Моля те, това са снимки от човек, най-вероятно от колекцията на самата Ралица.

Аз се загледах в тази част на колажа и даже не съм сигурна дали не са обработени или генерирани с AI.

Ножовете и вилиците ми изглеждат неестествени, но може и да греша.

# 51 716
Сега, може и да греша за вилиците и ножовете, но има такива френски и руски модели посребрени, даже едни немски посребрени имам точно със същия финиш. Отделно, че трудно се и снимат.
Не че има значение, за мен хич даже, ама понеже се повдигна въпросът за приборите, давам едно възможно обяснение.

# 51 717
Кой е мъжът зад дивана?

# 51 718
Статуя го виждам аз. Има още една такава май.

# 51 719
Кой е мъжът зад дивана?
Хаха, статуетката

Общи условия

Активация на акаунт