Отговори
# 51 720
Сега, може и да греша за вилиците и ножовете

Кубратова, не знам дали коментарът е насочен към моето изказване.
Посочвам, какво на мен ми се струва странно и добавям, че може и да греша.

ПС: На мен просто подредбата им ми стои неестествено. Не самите прибори

# 51 721
Статуя го виждам аз. Има още една такава май.

Благодаря! Ето защо не се взирам по стоп кадрите от записите, а на другите потребители чакам🙂

# 51 722
Сега, може и да греша за вилиците и ножовете

Кубратова, не знам дали коментарът е насочен към моето изказване.
Посочвам, какво на мен ми се струва странно и добавям, че може и да греша.

ПС: На мен просто подредбата им ми стои неестествено. Не самите прибори
А, не знаех кое точно ти стои неестествено, ръководих се от поста ти - 
Цитат
Ножовете и вилиците ми изглеждат неестествени, но може и да греша
- затова предположих, че самият вид и дадох възможно обяснение.
Аз и в подредбата не намирам нищо неестествено, какво точно имаш предвид?

# 51 723
Като гледам броят и разположението на камерите по сградата, бих казала, че имат доста повече записи, от това, което пуснаха за разсейване на аудиторията.
Изтъкваха една стопена, но то има още доста от тази страна на хижата. Дори за стопената казаха, че са помолили за съдействие чужди служби в опит да възстановят записите.
Според мен има записи и от Петрохан и от Околчица на всичко, което изяснява обстоятелствата в моментите на настъпване на смъртта.
Ако мислят да се измъкнат с теологична, психологична и не знам си каква измислена експертиза, за да закрият тихомълком случаят без да изяснят всички важни и съществени доказателства и експертизи, данни и видеа, значи прикриват нещо много сериозно.

# 51 724
Ами ножовете са ми като във въздуха, а вилиците са ми като едно цяло.

# 51 725
Не съм специалист по снимки и обработката им, но ножовете просто ми се струват подпрени на ръба на подноса и над вилиците, които са плътно разположени една до друга - при снимка (зависи от разстояние и качество) могат и да се сливат някои детайли, особено от блясъка и при плътно подреждане, но пък да са добавяни - защо и с каква цел?

# 51 726
Не съм специалист по снимки и обработката им, но ножовете просто ми се струват подпрени на ръба на подноса и над вилиците, които са плътно разположени една до друга - при снимка (зависи от разстояние и качество) могат и да се сливат някои детайли, особено от блясъка и при плътно подреждане, но пък да са добавяни - защо и с каква цел?

Бих казала, че често такива детайли се добавят, за да "доукрасят" снимките и да създадат определена атмосфера и идея.

Пак казвам, че за мен това са реални снимки, които са дообработени с AI, за да покажат и докарат усещането за планина, уют, семейство, поддържано място.
Като от рекламна брошура са ми.

# 51 727
Сега разбирам защо Тодоров потвърди, че от Мвр може да са видяли “местенето на телата” от архивите, които имат.
А на нас пуснаха “сбогуване”, “поклони” и други измислени внушения, защото вероятно макар да имат записи от тази част на хижата, на тях няма запис как тримата излизат и се самоубиват. Защото вероятно са били преместени след убийството им там и не се вижда на камерите момента на смъртта им. Иначе отдавна щяха да го оповестят.
Телата обаче, вероятно не са местени от Деян, макар да се опитват да го обвинят за това в момента чрез поставени и шумни  ‘калинки’.
Затова и са го пуснали да замине - за да го ползват за удобен бушон, ако стане напечено и са принудени да си ‘признаят’ че нещата не са така, както ни разказваха, че трябва да ги видим.

Само че ако стане ясно, че са местени, и то не от Деян, нито от Калушев, то цялата им версия отива на боклука.
Теорията за липса на външна намеса се изпарява.
Теорията за самоубийство също.

Също така би се разкрила скандална и мащабна манипулация, която определено би поставила сигурността на ‘държавата’ под заплаха.
Само че, прикриването на фактите и замазването с глупави експертизи може да постигне същият ефект.
Затова сега се потят и се чудят как да приключат всичко, така че да не изглежда скандално.
Затова опипват почвата, какво ще ‘нахрани’ , задоволи и укроти общественото любопитство като пускат медийни фишеци и разни ‘калинки’ да ръсят творчество насам натам.

# 51 728
Да не се окаже накрая, че Николай има общо с убийствата на Петрохан. Тогава не знам какво ще пишеш вече.

# 51 729
Като гледам броят и разположението на камерите по сградата, бих казала, че имат доста повече записи, от това, което пуснаха за разсейване на аудиторията.
Изтъкваха една стопена, но то има още доста от тази страна на хижата. Дори за стопената казаха, че са помолили за съдействие чужди служби в опит да възстановят записите.
Според мен има записи и от Петрохан и от Околчица на всичко, което изяснява обстоятелствата в моментите на настъпване на смъртта.
Ако мислят да се измъкнат с теологична, психологична и не знам си каква измислена експертиза, за да закрият тихомълком случаят без да изяснят всички важни и съществени доказателства и експертизи, данни и видеа, значи прикриват нещо много сериозно.
Ами аз виждам общо 3 камери, обозначени с червените лепенки за видеозаснемане някъде под тях. Най-дясната над стълбата е където видяхме Ивей гол да говори на кучето и Сашо като кара колелото. От лявата на ъгъла не знам да сме видели нещо и дали мята до главния вход. И третата близо под десния от трите прозореца над главния вход, стопената. Над диванчето има две неща, но прекалено близо са едно до друго, за да са камери, предполагам само. И да са, точно там е най-изгоряло.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 21:01 от sunseto3

# 51 730
Моля те, това са снимки от човек, най-вероятно от колекцията на самата Ралица.

Аз се загледах в тази част на колажа и даже не съм сигурна дали не са обработени или генерирани с AI.

Ножовете и вилиците ми изглеждат неестествени, но може и да греша.
Ами на тази маса кое се яде с тия прибори или стоят там така подредени по принцип...

# 51 731

Това са толкова обработени снимки, че чак дървения плот на масата е изкочил над купата. Така са обработени всички снимки на лицата им с усмивки, коси и т.н. Не знам защо го прави

# 51 732

Тук неестественото е сякаш ома две чинии една върху друга, но само в единия край. В другия си е една чиния.

# 51 733
Да не се окаже накрая, че Николай има общо с убийствата на Петрохан. Тогава не знам какво ще пишеш вече.

Никакъв коментар по снощните догадки Ники или Деян е на запис от фаталната вечер на Петрохан, но инвентаризацията е по-важна.

# 51 734
И самите ножове стоят все едно единия им край е във въздуха и левитират.

Общи условия

Активация на акаунт