Отговори
# 51 795
  • София
Много обичате да прехвърляте вина на тоя и на оня..сега пък Фидосова намесихте..
Еднофамилната вила е била отворена за туристи  и е изпълнявала функцията на това за което е създадена- на хижа.

# 51 796
  • София
Камера "бариера"...В 16:46 Ивей излиза гол и подвиква на голямото куче "спокойно, душа" .. Кучето лае и тръгва към пътя, лайки...Ивей се облича...и дотам...край...После имаме запис в 22
https://youtu.be/_21Na2m5GV4?is=JAEl5pEcOa2V__N_
     Странно е. Изведнъж свършва в 16:47  и започва от 22 до сутринта да ни се показва, дим или сняг...
В единият брифинг направо си признаха, че това не са пълните записи, които нямало как да дадат в цялост, и след това започнаха да обясняват какво са се опитвали да внушат с предоставените записи от 'мвр пикчърс'.
Без доказателства и експертизи, те вече знаят от втория ден какво трябва да се доказва с прожекция. Пълна пародия.

Тази сцена е почти веднага  след сцената със средните пръсти. Реакциите са свързани според мен.
Какъв е този мистериозен параван, за който пишат в
Дебати за Петрохан и Околчица. Хич не разбирам от подобни технологии. Но ми е интересно, че кучето Дурин лае,  но не настървено както бих си го представила след разказите на Ралица. Хем лае и съобщава за нещо/някой, че има там, хем не е точно така... Но пък Ивей реагира като на опастност.....

# 51 797
Много обичате да прехвърляте вина на тоя и на оня..сега пък Фидосова намесихте..
Еднофамилната вила е била отворена за туристи  и е изпълнявала функцията на това за което е създадена- на хижа.
Еднофамилната вила е 'придобита' след 10 години управление на предните собственици - фидосови.
Преди това е било хижа, след управлението на фидосови за период от 10 г. - хижата се е трансформирала 'законно' в еднофамилна вила и става частна.
Това са фактите. Нали обсъждаме хижата? Какво толкова подскачате. Приборите и снежинките не са ми интересни.

# 51 798
Горното в червено под прозореца - главната камера, долното вдясно - лепенката за видеонаблюдение.

# 51 799
Камера "бариера"...В 16:46 Ивей излиза гол и подвиква на голямото куче "спокойно, душа" .. Кучето лае и тръгва към пътя, лайки...Ивей се облича...и дотам...край...После имаме запис в 22
https://youtu.be/_21Na2m5GV4?is=JAEl5pEcOa2V__N_
     Странно е. Изведнъж свършва в 16:47  и започва от 22 до сутринта да ни се показва, дим или сняг...
В единият брифинг направо си признаха, че това не са пълните записи, които нямало как да дадат в цялост, и след това започнаха да обясняват какво са се опитвали да внушат с предоставените записи от 'мвр пикчърс'.
Без доказателства и експертизи, те вече знаят от втория ден какво трябва да се доказва с прожекция. Пълна пародия.

Тази сцена е почти веднага  след сцената със средните пръсти. Реакциите са свързани според мен.
Какъв е този мистериозен параван, за който пишат в
Дебати за Петрохан и Околчица. Хич не разбирам от подобни технологии. Но ми е интересно, че кучето Дурин лае,  но не настървено както бих си го представила след разказите на Ралица. Хем лае и съобщава за нещо/някой, че има там, хем не е точно така... Но пък Ивей реагира като на опастност.....
На камерата на веригата няма запис от този тези часове също...

# 51 800
  • София
Цитат: Кой каквото си е взел да го върне тихомълком.
Щото не ми се вярва взелия вещите да се изтъпани и да каже: аз бях...
И защо тихомълком?

Моля да корегирате поста  си. Не ми харесва начина, по който сте ме цитирала.

# 51 801
Горното в червено под прозореца - главната камера, долното вдясно - лепенката за видеонаблюдение.

За снимката, която качих аз, какво ще кажете?

# 51 802
  • София
Еднофамилната вила е била отворена за туристи  и е изпълнявала функцията на това за което е създадена- на хижа.
Еднофамилната вила е 'придобита' след 10 години управление на предните собственици - фидосови.
Преди това е било хижа, след управлението на фидосови за период от 10 г. - хижата се е трансформирала 'законно' в еднофамилна вила и става частна.
Това са фактите. Нали обсъждаме хижата? Какво толкова подскачате. Приборите и снежинките не са ми интересни.

Ее, защо пак заблуждавате...Действала си е като хижа и след 2020, вече става еднофамилна вила, след като я продава на Калушев..

Фидос (Искренов) Симеонов – Баща на Искра Фидосова (депутат от ГЕРБ) – Описван като „култова фигура“, „бай Фидос“ – „Изтъкнат алпинист с интерес към ракийката“ – Жител на Монтана.
 Дейност на Фидос (2005-2020):
– Работила като хижа по правилата на БТС
– Отглеждал петли (атракция на обекта)
– Сам приготвял храна и настанявал гости
– Приемал туристи от цялата страна

# 51 803

Да, благодаря, колебаех се дали е лампа или камера...

# 51 804
А ако една камера е изгоряла, защо ще се мъчат да я реставрират все едно данните са вътре в нея? Ние също имаме камери вкъщи и всички записи се съхраняват в приложение, не в самата камера като устройство. Или има и камери със запис вътре в тях?
Едит: макар, че със споменаваните финансови възможности, много е съмнително да ползват някакви евтинджок камери и да няма сървъри.

# 51 805
Флоресита, и аз мисля като Еликс и Барса - камера и лампа една до друга.
Добавка - вляво над диванчето има две такива обли, но не мисля, че са камери на няма и 2 метра една от друга. По-скоро са лампи.

# 51 806

Ее, защо пак заблуждавате...Действала си е като хижа и след 2020, вече става еднофамилна вила, след като я продава на Калушев..

Фидос (Искренов) Симеонов – Баща на Искра Фидосова (депутат от ГЕРБ) – Описван като „култова фигура“, „бай Фидос“ – „Изтъкнат алпинист с интерес към ракийката“ – Жител на Монтана.
Вие заблуждавате, не аз. Бай Фидос е 'назначен' от БТС да я управлява, колко успешно и колко не, не се знае.
Но явно я е управлявал именно той, за да я придобие след 10 години като 'частна вила' с вратичка в закона. Хайде да не се правим на неразбрали.

# 51 807
Флоресита, и аз мисля като Еликс и Барса - камера и лампа една до друга.
Добавка - вляво над диванчето има две такива обли, но не мисля, че са камери на няма и 2 метра една от друга. По-скоро са лампи.

Ок, мерси.

Бай Фидос е 'назначен' от БТС да я управлява, колко успешно и колко не, не се знае.

Със сигурност по-yспешно от Калушев!

# 51 808
Калушев купува частен имот. Не го назначават от БТС.
Целият цирк на БТС беше напълно излишен и не на място, след като те самите са допринесли за превръщането на хижата в частна еднофамилна вила.

# 51 809
  • София
Еднофамилната вила е била отворена за туристи  и е изпълнявала функцията на това за което е създадена- на хижа.

Вие заблуждавате, не аз. Бай Фидос е 'назначен' от БТС да я управлява, колко успешно и колко не, не се знае.
Но явно я е управлявал именно той, за да я придобие след 10 години като 'частна вила' с вратичка в закона. Хайде да не се правим на неразбрали.
Сградата е действала като хижа! Кой как я е управлявал, не ме интересува, но явно доста добре я е управлявал... Приемал е, гощавал е и е изпращал туристи.
Ето мнения от 2018г, от планинарски форум

Вчера качихме връх Тодорини кукли и се отбихме през хижата. Влезнахме, поздравихме го, поръчахме си чай. Запознахме се. Разговорлив и общителен човек. С особено чуство за хумор...самотен... Мисля, че има добро сърце, но трябва да направиш добро първо впечатление. Много ми хареса бай Фидос! Бих отишла да спя там.

И моите впечатления от него са изцяло положителни. Отзивчив, любезен, старае се да помогне всячески, без да е досаден. Само, че информацията ми не е много прясна. Последното ми посещение там е било през 2008г.

..Тръгнах с леката раница до върха към 12,50ч, като Фидос-хижаря се притесняваше да не замръкна (беше началото на септември) и ме съветваше на побързам. Прибрах се към 20,10ч, вечерях всичко беше наред
..Жената на хижаря каза че на следващата сутрин ще става по-късно от времето когато аз ще тръгвам, така че той (Фидос) да стане да ми направи закуска. Така и стана - към 6,30ч закуската беше готова, а към 6,50ч тръгнах. Даже човека ми отвори задния вход, да не заобикалям. Покани ме пак да отида.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 02:13 от elix

Общи условия

Активация на акаунт