Отговори
# 51 900
Никъде не намерих информация за наличие на много кръв , камо ли в гората Единствено за ръцете на Ивей. Откъде дойде това?

# 51 901
  • София
Никъде не намерих информация за наличие на много кръв , камо ли в гората Единствено за ръцете на Ивей. Откъде дойде това?

Май от Бузов/близките , но пък много не .

# 51 902
Който гледа ИВ, познава Калин, чийто родители са същите- планинари, катерачи, пещерняци, скиори, сърфисти и т.н...Те са ходили навсякъде с децата си-Калин и брат му, обучили са ги и сега успешно ръководят клуб за ектстремни занимания, рафтинг, изкачвания, правят много тийм билдинги и още десетки подобни. Имат и инициативи за опазване на природата и възстановяване на Ботевата пътека.. Същата дейност, същите екстремисти, но коренно различен подход и мисия.

И Макулеви са ходили по пещерите и навсякъде с 3-те си деца, поне преди 10-на години е било е така. Ето стар пост, че са били на експедиция по пещерите в Албания през 2015 г: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10154005383748916&set=gm.1178610902156492

ЯМ е имал 2 фирми с приличен оборот, особено 2012-2015 г. (данните са публични и не давам линк). Няма да се учудя и той да е правил "приношения" за престоя си в Мескико.

След това оборотите му рязко спадат, през 2018-19 пак се вдигат без да стигнат предните добри години. И после следва колапс. По това време май е оставил АМ на ИК. Но от сухите числа се разбира само наличието на проблеми, но не и какви са те.

# 51 903
Абе, двоен аршин има. Христови правят откачени неща, обичат адреналина, върли пещерняци..  правят пари с обучения и тийм билдинги.
Калушев е същия тип човек на адреналина, върл пещерняк и обучава даже и тяхното дете... но той е един непрокопсаник и лентяй.
Една госпожа по-напред днес обясни как профукал апартаментите на лелите си.
А че е умрял собственик на голяма хижа и селска къща край Царево... за оборудването да не говорим. Коя от нас тук има толкова собственост?
Не знам с какъв акъл ги пишете тия генерални обобщения и заключения.
Аз ли нямам толкова самочувствие да правя квалификации за чуждия живот и притежания.. сигурно.

# 51 904
Писаха назад не един път, че подкрепящите официалната версия превъзхождат интелектуално намиращите противоречия в изнесените факти, както и били с по-високо образование от тях.

# 51 905
А откъде знаем, че проби не са взети? Егати категоричността Simple Smile

И те доста неща са шизофренни и официално съобщени, та за неофициалните ли да го правим на въпрос.
Иначе по принцип - да, може да се намери обяснение. Защо престрелка в гората да има? Ето гилзите не мога да преброят още, няколко пъти намират 4-тата. Може някой да е ранен в/около хижата и да е избягал през гората.
И да - може да ги шантажират с нещо, за да изпълняват нареждания и палят пожар (опрян пистолет в някой, лъжа, че са хванали някой и безброй други варианти).
Не казвам, че е така. Но много ме учудва категоричността и увереността на някои хора на фона на толкова противоречиви данни.

ако бяха дали щяха да тръбят, че са дали
ако не видим резултати, все едно не са дали и не са намерили нищо

# 51 906
Elix, ако не се лъжа големият син на Макулев е приятел с Калин и брат му. Попадали са ми техни общи клипчета. Което още повече ме озадачава. За големия син едно, а за малкия съвсем друго!
Да, в началото имаше подобно инфо, спомням си и аз... Нормално, те са в една среда и е логично да се познават.
Това е въпросът, защо се е отървал от малкото дете...в тежест ли му е бил, защо не е дал и на него, това което е дал на брат му..😔
Големият не се в увличал по духовната част. Затова не се е получило. Което доказва, че екстремната спортна част е на втори план. Първостепенното е псевдобудизмът.
Алекс му е бил обещан в невръстна възраст. Оттогава и е обработван според мен в тази насока. И затова не смятам, че пиянството и трудността да го гледат са първостепенната причина да го дадат. Другите две деца са ги изгледали, някак си са щели да избутат и с третото, видимо не са дотам пък изпаднали. Средностатистическо българско семейство. Но това дете изначално е било белязано да се даде на ламата. Щяха да го дадат и без да са имали никакви проблеми.

# 51 907
Писаха назад не един път, че подкрепящите официалната версия превъзхождат интелектуално намиращите противоречия в изнесените факти, както и били с по-високо образование от тях.

Това ме разсмя. Аз поне месец бях на 101%, че са убити. Тоест съм поумняла.

Може ли линк кой и къде го пише това в темата? Страааааашни измишльотина се пишат на моменти и от двата отбора.

# 51 908
Класика. Като самия Калушев, те са „най-най“ във всичко, с най-високото образование и с най-великия интелект, а ние останалите сме просто бедни, необразовани и заблудени хорица, които трябва да бъдат насочени в „правилния път“. Тази арогантност и претенция за монопол над истината удивително много напомня на поведението на самия гуру, когото уж анализират.

# 51 909
Чета със закъснение, та исках да се включа за Ралица, по отношение на това да съберем доказателства и да я осъдим...Тези деца си имат бащи, те трябва да я съдят, аз мога само да се дивя кое може да мотивира една майка да остави децата си на чужди хора, без да е изпаднала в ситуация на невъзможност и при живи, абсолютни нормални татковци.

# 51 910
Някой без нокти ще остане от чесане на его

# 51 911
# 51 912
Аз пък взех да си мисля, че по- голямо наказание от това майката на убиеца на детето ти да ти е упълномощител, за да го защитаваш публично и да се излагаш, няма.
ЯМ може да си има вините, но се разграничи. Сал една Ралица върши черната работа на една зла жена, която я използва безогледно.
Че се чувства и важна.
Накрая ще я осъдят нея за всичките клевети към участници в разследването и за фалшивите твърдения и лъжи.

# 51 913
Никой подкрепящ официалната версия, но получил образованието си в Матрицата, няма никакво основание да парадира с него и да го изтъква. Каквото и престижно и скъпо да е - то е илюзорно и без стойност, защото е плод на стабилния сън и на безсмислено състезание по хранене на високо его и постигане на синтетично интелектуално надмощие. Истината е в дълбоките хилядолетни устои на една духовна школа за живота, учение и философия, посветена на човека и силата на чистото му съзнание - будизма, и в стремежа към постигане на Нирвана, а не на дипломи, степени и титли.

# 51 914
  • my own world....
Само на статията метнах око, ни дума за котка...във видеото има ли?

Общи условия

Активация на акаунт