Отговори
# 51 930
За мен най- големият хит от видеото на ВЙ беше , че са въртели бизнес с печати върху тениски. И стелажите показа.
От видяното направих асоциации с Етъра. Музикална стая, кабинет, стая за печатане върху тениски, доколкото разбирам , фитнес , явно и стая по грънчарство и други тайни стички, които няма да ни бъдат показани.
Кипяла е бурна и трескава трудова дейност.
Къде е кухнята, да видим къде са правили палачинките и сармите.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 21:07 от tays

# 51 931
Каквото и да е ...хора ...това няма никакво значение ...Децата  ми ако са убити ,последния ми дерт ще е изпражненията на кой са ...
А Владо Йончев ....за него нямам думи как съм се заблуждавала -това интелектуално "нещо" с претенции за сложни  политически и международни анализи сега ходи след Ралица като куче ,нито я познава ,нито е бил близък с групата ,бил в обкръжението на Иво преди 20 години ,виждал веднъж Дечо и снима  изпражненията  и  говори глупости как  не били те в нощта на убийството и смъртта им се е превърнала в бизнес без да и  зададе един  смислен въпрос .
Шляпа по сандали като льольо и даже осветление като хората няма за камерата .
Всички що годе свестни разследващи журналисти се ориентираха в ситуацията ,намериха хора ,направиха интервюта той само монолозите на Ралица и каквото му каже това публикува +Бузов като придворен журналя.

# 51 932
Много интересно, всичко явно е по "протокол" и се следват най-добрите практики...

Скрит текст:

# 51 933
За мен най- големият хит от видеото на ВЙ беше , че са въртели бизнес с печати върху тениски. И стелажите показа.
От видяното направих асоциации с Етъра. Музикална стая, кабинет, стая за печатане върху тениски, доколкото разбирам , фитнес , явно и стая по грънчарство и други тайни стички, които няма да ни бъдат показани.
А къде са продавали тези тениски?

# 51 934
  • София
Големият не се в увличал по духовната част. Затова не се е получило. Което доказва, че екстремната спортна част е на втори план. Първостепенното е псевдобудизмът.
Алекс му е бил обещан в невръстна възраст. Оттогава и е обработван според мен в тази насока. И затова не смятам, че пиянството и трудността да го гледат са първостепенната причина да го дадат. Другите две деца са ги изгледали, някак си са щели да избутат и с третото, видимо не са дотам пък изпаднали. Средностатистическо българско семейство. Но това дете изначално е било белязано да се даде на ламата. Щяха да го дадат и без да са имали никакви проблеми.
И тези твърдения ги знаем от .... ?
Християн е бил при ИК в Мексико  на годините на Николай . Как по ягодите на тези години децата имат духовни търсения и т.п. ?
Питай Макулев за духовните търсения на деца на такава възраст. Той лично оправда присъствието на Алекс точно с това.
Почернените неща също бяха споменавани от участници в цялата тази лудница, не помня вече от кои точно. Но не съм си ги измислил.
Май Християн сам беше казал някъде, че се интересувал от спортната част, но не и от духовната и затова не е останал.
Че Алекс, още в невръстна възраст е бил обещан на ламата, може би да го каза София. Някой да ме поправи, ако греша.
Аз си спомням и други оправдания на Макулев - безпаричие , време , ковид ...
Не казвам ,че си ги измислил ти ,но тук в темата се изписаха толкова небивалици ,че да се приемат като истини е лековерно .Писа се  ,че момичето може би е бременно и това преляло чашата ... Дали ?

# 51 935
Питай Йончев, той ги изкара бизнесмени от голям калибър. Аз видях разни щампи, нищо интересно. Няколко тениски.
Но на щендерите били другите 🤣
Изгорели, естествено, без остатък.

# 51 936
Писаха назад не един път, че подкрепящите официалната версия превъзхождат интелектуално намиращите противоречия в изнесените факти, както и били с по-високо образование от тях.

Това ме разсмя. Аз поне месец бях на 101%, че са убити. Тоест съм поумняла.

Може ли линк кой и къде го пише това в темата? Страааааашни измишльотина се пишат на моменти и от двата отбора.
Имаше няколко потребителки назад... Сори, темата расте с часове, а аз не пазя.

Аз чета всичко, нищо че не пиша много. Не е имало такива неща.
Да, диалози "ти луда ли си да твърдиш това" и "вие, подкрепящите таз/онази версия не мислите критично" има постоянно. Но твоето твърдение е мега украсено.

Ти или Барса писахте, че в панелките сме аха-аха с некачествено детство или майчинство, не помня. Това са смешни неща.
Моляяя... за пореден път клевети.....Докладвам те ...С чиста съвест.. И теб, и Краля...Неговото пък мина всякакви граници .  То цинизъм, то вулгарност....

# 51 937
Питай Йончев, той ги изкара бизнесмени от голям калибър. Аз видях разни щампи, нищо интересно. Няколко тениски.
Но на щендерите били другите 🤣
Изгорели, естествено, без остатък.
Така си изкарвали парите..ето откъде е кемпера и джиповете.

# 51 938
Докато са дрънкали на петте китари.

# 51 939
  • София
Писаха назад не един път, че подкрепящите официалната версия превъзхождат интелектуално намиращите противоречия в изнесените факти, както и били с по-високо образование от тях.
Може ли линк кой и къде го пише това в темата? Страааааашни измишльотина се пишат на моменти и от двата отбора.
Да, диалози "ти луда ли си да твърдиш това" и "вие, подкрепящите таз/онази версия не мислите критично" има постоянно. Но твоето твърдение е мега украсено.

Имаше засегнати от този пост

Проблемът на тази тема е, че тук пишат хора с коренно различно възпитание, образование, когнитивни способности, начин на изразяване и способности за комуникация.

Без да се мисли, казва се "бузов така каза" и край, следва само агресия и истерия, всяка конспирация е хвалена като "критично мислене", логиката е зачеркната като назадничаво мислене, изборът за отглеждане на дете е само между Калушев (с дрогата) и чалготеката (с дрогата) и т.н.
И тези хора се сърдят, че другите обсъждат случая, а не губят време в обиди и междулечностни дрязги.

# 51 940

Ти или Барса писахте, че в панелките сме аха-аха с некачествено детство или майчинство, не помня. Това са смешни неща.
Моляяя... за пореден път клевети.....Докладвам те ...С чиста съвест.. И теб, и Краля...Неговото пък мина всякакви граници .  То цинизъм, то вулгарност....

Какъв цинизъм???? Дано някой модератор попита

# 51 941
Нищо не казахте за червената стая и приликата с любимият ви Туин Пийкс и откачената червена стая там. Но пък...
"Монашески одежди: Червеният цвят и неговият нюанс бордо са отличителен белег на монасите от тибетската традиция (Ваджраяна). Според Reddit, в тази традиция червеното представлява състраданието, а жълтото – мъдростта."

# 51 942
Пак намерихте за какво да се издразните от клипа на Йончев.
Въобще... някаква нездрава пристрастеност към всички детайли около живота на тези хора.
Аз нищо кой знае какво шокиращо не видях, живеели са си нормален живот. Забавлявали са се, ама то това се знаеше.
Единствено и мен яркочервените стени ме стреснаха. Кой и защо, по дяволите, ще боядисва стая в яркочервено. За нещо са я подготвяли, пак някой нов проект може би.
В лайното не се вгледах много, само видях че не е много прясно.
Покрай кучето съм се нагледала на лайна, ща не ща... че тя си е виден лайнояд и много внимавам. Но човешко си беше де.

# 51 943
Не разбирах защо ме докладва въпросният господин, включва се само, за да защити ИК и РА и да насъсква. Както и да е.
Постовете на Амона Ра, която наричаш "господин" и я обвиняваш, че е някой си Мартин, са от 2013 г. и оттогава пише за себе си в женски род. Лесно се проверява. Толкова за интелектуалното превъзходство.
И това пречи двама човека да ползват профила ли? За да напиша нещо подобно, значи имам основание и доказателство. Толкова за интелект и правота. Дори попитах за поста от преди няколко дена дали е лично написан-отговора беше “да”. Абсолютно същият пост, но със завършек за всички сме платени тролове във фб, пуснат абсолютно по едно и също време. При това не е трудно да се провери и друго, за да разбереш дали се пише от едно к също устройство. Но побързахте да се опитате да ме засегнете, ами не ме:) Защото знам истината. Толкова за интелектуалното ви превъзходство Wink
И линк мога да сложа към поста във ФБ. Другото е- да плагиатства от Мартин Попов.
Пускат се едни и същи неща в едно и също време. Изобщо нямам намерение да се занимавам повече с това. Просто не харесвам лъжите.

# 51 944
Пак намерихте за какво да се издразните от клипа на Йончев.
Скрит текст:
Въобще... някаква нездрава пристрастеност към всички детайли около живота на тези хора.
Аз нищо кой знае какво шокиращо не видях, живеели са си нормален живот. Забавлявали са се, ама то това се знаеше.
Единствено и мен яркочервените стени ме стреснаха. Кой и защо, по дяволите, ще боядисва стая в яркочервено. За нещо са я подготвяли, пак някой нов проект може би.
В лайното не се вгледах много, само видях че не е много прясно.
Покрай кучето съм се нагледала на лайна, ща не ща... че тя си е виден лайнояд и много внимавам. Но човешко си беше де.
Няма угодия, другия път ВЙ задължително с оркестъра и субтитри да не забрави да сложи.

Общи условия

Активация на акаунт