Отговори
# 51 960
  • София
Много интересно, всичко явно е по "протокол" и се следват най-добрите практики...

Ето това ми е необяснимо. Как така няма протокол. Сигурно и пожарникарите не са направили такъв.

# 51 961
Стена със свлечена мазилка от пожар

Като че ли няма разлика?

# 51 962
Благодаря, pandorina. Ако Barsa има друг отговор, може също да сподели.
А няма ли да е в пъти по-лесно, ако бъде доизгорено?
Не, Barsa, нямам нужда от такива снимки. Всички работим с Google.
Хайде, както казвате, да помислим и да не подхващаме всяка конспирация, за която нестабилните хора пускат кукички. Излизам от дискутирането за къртенето, докато няма доказателства и/или резонна причина за него.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 23:02 от anmasu

# 51 963
  • София
Благодаря, pandorina. Ако Barsa има друг отговор, може също да сподели.
 А няма ли да е в пъти по-лесно, ако бъде доизгорено?
Не, Barsa, нямам нужда от такива снимки. Всички работим с Google.
Хайде, както казвате, да помислим и да не подхващаме всяка конспирация, за която нестабилните хора пускат кукички. Излизам от дискутирането за къртенето, докато няма доказателства и/или резонна причина за него.

Ами то е очеизваждащо, че стената е чиста като измита или сега строена.

# 51 964
И през коя фирма им е минавал отборът? Защото тук гледахме други финансови отчети...

На този въпрос не мога да ти отговоря. Преди години през никоя фирма не им минаваха оборотите от подобна търговия - сива икономика. Без данъци и прочие, но НАП по някое време се усетиха.
 Но пък Дечо е счетоводител, все ще е уредил някак нещата. Според мен Пламен се е занимавал главно с печата на тези тениски. По принцип може и на физическо лице да си плащаш данъци и осигуровки и да си подаваш данъчна декларация всяка година.

Не виждам обаче дейността с щамповането на тениски какво отношение може да има към убийствата. Бизнес като бизнес.

# 51 965
Пламен мисля.
Скоро не бяхме подхващали нова конспирация. Каква е целта на къртенето? И не е ли лесно доказуемо дали е къртено или не? Нали като се хвърли нещо в пространството, трябва да има причина и доказателство за наличието му.
Ами хайде да помислим върху това,а?
Не е ли ясно? Ако е имало следи от куршуми, петна кръв...

Оххх, не мога...
Къде са тия следи от куршуми и кръв? Посочете ми ги. Вече са ходили и снимали. Изкъртените стени (не от огън)?

Посмали, Манго, е работата. Много си измисляте.

Уважавам всички хипотези за убийство, изневяра, злато, дори и тунели (разпитах колеги от района за деривациите там). Да го допуснеш, да го коментираш като вероятност, да го вярваш подсъзнателно, но да викаш "не е ли ясно" или "това наистина си е къртено". Как се убеждавате сами себе си? Не разбирате от материята.

Ами не е къртено, или поне не е ясно. Това е като ИИ машина за вероятности. Виж снимката. Има ботуши, друга брада, връзки. Сега виж камерите. Не виждаш ли поне 12. Сега виж стените. Взривили са ги после, нали? Видях ги, знам го, ясно е.

На никой от нас нищо не му е ясно. Даже на Изолде. И нея някое гадже я мяташе на черешата.

# 51 966
Тоест куршум би увредил мазилката ,но не и тухлите ,така ли?

# 51 967
Lesnoe, ще пиша бавничко...Пожарът вилнее. Мазилката от високата температура се свлича на места.Пожарът продължава да гори. Оголената тухла поема саждите...Попива...Остават по нея...Остават черните сиви сажди...

# 51 968
Не знам дали е къртено точно или мазилката е падала от обгарянето (ако Драго чете, да се включи, ще каже със сигурност), но и не изключвам.
За червената стая - вече се писа за червения цвят в някои традиции, но и в Англия що червени стаи има от векове...
Не е нужно във всичко да се търси скрита символика или подразбираща се патология (то и в себе си да се вгледаме, ще си намерим), гледам, че чак и за тениските се намерило какво да се каже...а всъщност тениски като тениски и бизнес като бизнес, както на мнозина други. Какво общо има това с темата и смъртта на шестимата, не знам. Ако бяха правили кутийки на 3Д принтер, сигурно пак щеше да се намери нещо.     
Относно протоколите и наличността - като се предявят материалите от разследването ще се види какво е описано и в какъв вид, съответно при предаването на владението трябва да има протокол, а колко подробно е правен описът, е въпрос фактически. Ако е присъствал колега, би трябвало да си знае работата.

# 51 969
  • при Arctic Monkeys
Йончев защо не каже всичко, което знае? Асенов, Невена, дали са казали всичко, което знаят? А, да, първият направо си би камшика. Не може да няма протокол от първоначален оглед, само да кажа. И червената стая тип лора палмър, последно, за какво е била подготвяна?

# 51 970
Тоест куршум би увредил мазилката ,но не и тухлите ,така ли?
Не само уврежда, ами може и да строши тухла, зависи от какво оръжие е

# 51 971
Именно!

# 51 972
Никой няма против тениските, децата вероятно много са се радвали, въпросът е, че това беше представено като " как са си изкарвали парите". Никой не може да ме убеди, че всички придобивки, които видяхме  и битието на 6 човека се крепи на тези тениски...извън спонсорирания дрон и шейните.

# 51 973
  • в пералнята
Възможно ли е да е имало ламперия или пък гипсокартон?
Само предположение, нямам идея как е изглеждала преди това?

# 51 974
Lesnoe, ще пиша бавничко...Пожарът вилнее. Мазилката от високата температура се свлича на места.Пожарът продължава да гори. Оголената тухла поема саждите...Попива...Остават по нея...Остават черните сиви сажди...
За да остане чиста тухла, без сажди, мазилката е нужно да се свали, изстърже...

Бавно ще ти отговоря - стига сте чели ИИ. Никога не си учила за пожари и не си практикувала дори гасене с лейка. Не си влизала в много опожарени сгради, за да сравниш.

Стига бе хора, то експертиза страшна на всяко петно. И никой не го разбира и не се занимава с това.

Питай експерт с много опит и пусни неговото мнение. Ще уважа. Но като търсиш в гугъл снимки и викаш "ясно ми е всичко"... Нищо не ти е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт