Отговори
# 51 945
В интерес на истината от подобни тениски с щампи се печели доста доста прилично. Продават ги в чужди сайтове. Изпращат ги с куриери. За ден-два работа се оформя бая тежка пратка. Наблюденията ми са лични.
Доколкото видях имат абсолютно всичката техника, за да са си докарвали доходи и от това. Не казвам, че със спечеленото са си купили кемпера, но такава дейност спокойно може да замести доходи от нормална работа на поне 2-ма души. /Понеже много назад в темата се питаше и от какво им били доходите./

# 51 946
Не разбирах защо ме докладва въпросният господин, включва се само, за да защити ИК и РА и да насъсква. Както и да е.
Постовете на Амона Ра, която наричаш "господин" и я обвиняваш, че е някой си Мартин, са от 2013 г. и оттогава пише за себе си в женски род. Лесно се проверява. Толкова за интелектуалното превъзходство.
И това пречи двама човека да ползват профила ли? За да напиша нещо подобно, значи имам основание и доказателство. Толкова за интелект и правота. Дори попитах за поста от преди няколко дена дали е лично написан-отговора беше “да”. Абсолютно същият пост, но със завършек за всички сме платени тролове във фб, пуснат абсолютно по едно и също време. При това не е трудно да се провери и друго, за да разбереш дали се пише от едно к също устройство. Но побързахте да се опитате да ме засегнете, ами не ме:) Защото знам истината. Толкова за интелектуалното ви превъзходство Wink
Отговорът е бил: "да ,но има  разширен вариант със подобни въпроси,ако това имате предвид ?" Копирала е поста на "господина", както го наричаш и е задала същите въпроси в темата. Дай да ти видим доказателството, че е писано от едно и също устройство, може ли?

# 51 947
В интерес на истината от подобни тениски с щампи се печели доста доста прилично. Продават ги в чужди сайтове. Изпращат ги с куриери. За ден-два работа се оформя бая тежка пратка. Наблюденията ми са лични.
Доколкото видях имат абсолютно всичката техника, за да са си докарвали доходи и от това. Не казвам, че със спечеленото са си купили кемпера, но такава дейност спокойно може да замести доходи от нормална работа на поне 2-ма души. /Понеже много назад в темата се питаше и от какво им били доходите./

Щях да пиша същото.Наши приятели правят от години това също. За чужбина само. Много добре платени. Цялата фамилия работи

# 51 948
Сега, гледах видеото и боядисаната стая. Подчертавам, аз съм на мнение, че има нещо скрито и истината е съвсем друга, независимо дали става въпрос за самоубийства или ликвидиране и убийство.. Но, с червено боядисаната стая, веднага направих аналог с red room-a в Twin Peaks.
"Червената стая (Red Room) е емблематично, сюрреалистично пространство от култовия сериал на Дейвид Линч — „Туин Пийкс“. Тя е екстраизмерение на Черната ложа, характеризиращо се с червени завеси, зигзагообразен под, говорене наобратно и присъствието на мистериозни същества като Джуджето и Гиганта."

Направо ахнах.
По едно време във видеото Владо Йончев за малко да разкрие за какво са подготвяли стаята, но спира и се поправя :

"Ето я тука стълбата с която са боядисвали. Стая подготвена... аааам ... стая която в момента се ремонтира."

Загадката остава пълна...

И още нещо - досега май няма нито едно видео, кадър от камерите или документ който много ясно и недвусмислено да убеди хората в случилото се - запис, бележка, снимка, разкритие. Всичко е обвито в една и съща мистерия... и може да бъде интерпретирано по няколко начина.
Аз помислих, че е подготвяна за момичето, но то си тръгва с всичкия багаж, който ако се съди по товаренето не е малко. Защото май плана се е провалил. А втората стая, която е подготвяна за боядисване. Ние не знаем дали са казали предварително на тримата в хижата, че момичето си тръгва.

# 51 949
Преди седмица бях в чужбина и искахме да направим нещо оригинално за подарък, за това търсих тематично, ами имат си хората нещо като мини мол, в който се прави абсолютно всичко на тема копиране, включително дрехи. Освен да са правили будистки тениски, иначе не виждам кой ще си поръчва скъпа тениска с печат от България, при такива възможности навсякъде до степен да си купят машина за в къщи и да си печатат сами. Но пък може наистина да са въртели голям бизнес, знае ли човек.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 22:56 от googlish

# 51 950
  • в пералнята

Щях да пиша същото.Наши приятели правят от години това също. За чужбина само. Много добре платени. Цялата фамилия работи
И през коя фирма им е минавал отборът? Защото тук гледахме други финансови отчети...

# 51 951
Това наистина си е къртено...Няма петънце сажди по стените..  А трябваше да са черни при този огън...

# 51 952
За Деян или за Пламен беше излезнала информация, че се занимава с щамповане на тениски?

Имаше пост във фейсбук, от човек представящ се за чичото на Деян и си спомням, че спомена  някаква сума пари, която получил от баща си. Не знам дали тогава се спомена печатане на тениски или беше нещо различно, свързано с Пламен.

# 51 953
Скоро не бяхме подхващали нова конспирация. Каква е целта на къртенето? И не е ли лесно доказуемо дали е къртено или не? Нали като се хвърли нещо в пространството, трябва да има причина и доказателство за наличието му.

# 51 954
Пламен мисля.
Скоро не бяхме подхващали нова конспирация. Каква е целта на къртенето? И не е ли лесно доказуемо дали е къртено или не? Нали като се хвърли нещо в пространството, трябва да има причина и доказателство за наличието му.
Ами хайде да помислим върху това,а?

# 51 955
Пламен мисля.
Ами хайде да помислим върху това,а?
Не е ли ясно? Ако е имало следи от куршуми, петна кръв...

# 51 956
  • София
Много интересно, всичко явно е по "протокол" и се следват най-добрите практики...

Ето това ми е необяснимо. Как така няма протокол. Сигурно и пожарникарите не са направили такъв.

# 51 957
Стена със свлечена мазилка от пожар

Като че ли няма разлика?

# 51 958
Благодаря, pandorina. Ако Barsa има друг отговор, може също да сподели.
А няма ли да е в пъти по-лесно, ако бъде доизгорено?
Не, Barsa, нямам нужда от такива снимки. Всички работим с Google.
Хайде, както казвате, да помислим и да не подхващаме всяка конспирация, за която нестабилните хора пускат кукички. Излизам от дискутирането за къртенето, докато няма доказателства и/или резонна причина за него.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 23:02 от anmasu

# 51 959
  • София
Благодаря, pandorina. Ако Barsa има друг отговор, може също да сподели.
 А няма ли да е в пъти по-лесно, ако бъде доизгорено?
Не, Barsa, нямам нужда от такива снимки. Всички работим с Google.
Хайде, както казвате, да помислим и да не подхващаме всяка конспирация, за която нестабилните хора пускат кукички. Излизам от дискутирането за къртенето, докато няма доказателства и/или резонна причина за него.

Ами то е очеизваждащо, че стената е чиста като измита или сега строена.

Общи условия

Активация на акаунт