Отговори
# 52 110
Нещо друго, забелязахте ли в края на видеото стаята с микрофона сякаш за подкаст или излъчване? За какво ли е била.. Защо няма нито един запис от тази стая в пространството?
Щото са правили по-специални записи за едно друго пространство, до което не всеки има достъп.

... и ако имало флашка с крипто инфо, там в това "друго" пространство обикновено "специалните" неща се плащат точно с крипто.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 14:07 от Сивия Плъх

# 52 111
И ни една снимка с доказателства за престрелка с мафията?
Точно затова оставих поста без коментар. Всеки вижда това, което иска да види, както вчера някой тук  беше писал...Бях сигурна откъде ще бъде първия коментар...

# 52 112
Ванне, какво злорадство??? Лично аз бих искала да са живи и ако са извършили всичко това да отидат в затвора. Реално почти никой не е и чувал за тях до смърта им. О изведнъж национални герои, ангели. Лично за мен това беше целенасочено и дирижано  внушаване. И наистина ми е жал за всички родители, но не мога да кажа,  че нямат вина. Всеки един от тях. И не мога да гледам масовото изтерясване във фб. Не може някаква завършила онлайн курс и станала здравен коуч да  пише дълги постове изцяло написани пт ИИ как аяуаската няма никакви последствия ако се прави, когато си готов, когато искаш да се усъвършенстваш и подобни бла бла. Не може изтврясали хора да ходят на паметника с цел да направят видео и да казват “за мен беше чест, че дойдох тук и че ви опазвах благодарение на майката викинг”. Не може да казваш за някого, когото не познаваш-обичам ви. Не може да се пише, че е по-добре децата да не ходят на училище. Не може да се пише, че Ники и Сашко са с повече знания и учения от нашите деца. Не може да си изградиш  пълна представа за някого от разказ на майка му, леля му или някой много близък. Всичко е през тяхната призма, пре техните емоции. Ами не е Ок, цялата тази ситуация.  Не може служители и служби да не си свършат работата съвестно, защото затова им се плаща. Аз ако не си свършвам работата постоянно, ще ме изгонят от работа. Та много виновни има и ако няма наказани, ами пак ще се случи, защото човек свиква, че законите се заобикалят, но после крещи че държавата била виновна

# 52 113
  • при Arctic Monkeys
Много съм подозрителна към новопоявили се свидетели месеци по-късно и при положение, че тия срещу които свидетелстват са мъртви. То и аз сега мога да кажа, че съм ги познавала и да си врътна някоя историйка. Примерно как съм минавала като турист и някой от тях ми е извадил пищак и ме е напсувал. Или обратното. Как съм си изкълчила крака и тези добри хора са ме  носили на гръб ..и т.н.
Що за глупост. Това прилича на хулите към Валери - не си казал веднага, а след година. Никакви познания по психология, никакви.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 15:00 от karmacoma

# 52 114
И ни една снимка с доказателства за престрелка с мафията?
Точно затова оставих поста без коментар. Всеки вижда това, което иска да види, както вчера някой тук  беше писал...Бях сигурна откъде ще бъде първия коментар...
А отговор на въпроса?

# 52 115
Много съм подозрителна към новопоявили се свидетели месеци по-късно и при положение, че тия срещу които свидетелстват са мъртви. То и аз сега мога да кажа, че съм ги познавала и да си врътна някоя историйка. Примерно как съм минавала като турист и някой от тях ми е извадил пищак и ме е напсувал. Или обратното. Как съм си изкълчила крака и тези добри хора са ме  носили на гръб ..и т.н.
Що за глупост. Това прилича на хулите към Валери - не си казал веднага, а след година. Никакви познания па психология, никакви.
Правиш ли разлика между потърпевш на злодеяние, и свидетел на такова?

# 52 116
Има видеозаписи с висока резолюция, които показват какво се е случило.Ще се потвърди официалната версия.
Тогава кВо правим? Ралица дали ще продължава да защитава убиеца на сина си? Макар да ме съмнява, че ще спре със спекулациите. Още преди да се види състоянието на хижата се започна с плюенето. Първо се измисли, че са я превърнали хижата в тоалетна. ВЙ изнамери едно л@йн@, което дори е съмнително. Колко ли е обикалял за "улики". Обвинения за кражби.
До кога????

# 52 117
  • София
Къде беше Русев когато Валери е бил при Калушев? С връзки на очите и с тази в ушите ли е бил? След прибирането си в България, защо нищо не е направил? Нима е нямало полиция, ГДБОп, ДАНС, и други знайни и незнайни институции за подаване на сигнали ?
Това изказване е гавра с жертва на сексуално посегателство и сексуална Експлоатация. Надявам се да се дължи единствено на липса на информираност и на липса на разбиране след колко дълго време проговарят жертви на такива посегателства - години и десетилетия дори.
Чакай, чакай...Русев е бил експлоатиран ли?
Чакай, чакай ти. Валери е ходил наляво и надясно да разправя на всеки посетител в Мексико, какви ги върши Калушев, който го отглежда, с него, така ли?
  Русев знае какви ги върши Калушев и се сеща чак сега ли? Това не го ли прави съучастник, също толкова, колкото и родителите, които обвинявате, и които всъщност не са присъствали там?
Що се правиш, че не разбираш. Хората, които са жертва на сексуално експлоатация, се крият години наред, защото ги е срам, изпитват вина, много често ги е страх от извършителя дори след години. И ти се опитваш да внушаваш, че Русев е знаел. Не,  не е знаел. Първият, на когото Валери споделя за това, е била налудната му майка, която го обвинява в злепоставяне на скъпоценния й Иво.
Когато е имал смелост, тогава е отишъл Валери да говори с институциите, сигурно му е било ужасно трудно. Който и да го е подтикнал, ако има такъв, е направил нещо, което заслужава единствено адмирации. Защото благодарение на това проговаряне на Валери две деца са спасени от лапите на самозвания гуру и днес са живи.

# 52 118
  • у дома...
Има видеозаписи с висока резолюция, които показват какво се е случило.Ще се потвърди официалната версия.
Тогава кВо правим? Ралица дали ще продължава да защитава убиеца на сина си? Макар да ме съмнява, че ще спре със спекулациите. Още преди да се види състоянието на хижата се започна с плюенето. Първо се измисли, че са я превърнали хижата в тоалетна. ВЙ изнамери едно л@йн@, което дори е съмнително. Колко ли е обикалял за "улики". Обвинения за кражби.
До кога????
Е как какво правим? Записите са фалшиви, изфабрикувани от властите.

# 52 119
Аз говоря за Русев, ти хвърляш Валери на клавиатурата... Ако Русев имаше желание можеше и Алекс да е спасен, и Ники, нали?

# 52 120
Аз говоря за Русев, ти хвърляш Валери на клавиатурата... Ако Русев имаше желание можеше и Алекс да е спасен, и Ники, нали?
Щяха да бъдат спасени, ако родителите им не бяха ги хвърлили на Калушев да ги гледа и да им прави, каквото име правил. Русев е най-малко виновен.

# 52 121
Много съм подозрителна към новопоявили се свидетели месеци по-късно и при положение, че тия срещу които свидетелстват са мъртви. То и аз сега мога да кажа, че съм ги познавала и да си врътна някоя историйка. Примерно как съм минавала като турист и някой от тях ми е извадил пищак и ме е напсувал. Или обратното. Как съм си изкълчила крака и тези добри хора са ме  носили на гръб ..и т.н.

Пандоринче, няма нищо подозрително.
Хубаво е да прочетеш или изслушаш мненията на психолози по темата.
Дори Магента го написа малко по-нагоре - понякога на жертвите са необходими ГОДИНИ, за да се осмелят да говорят.

# 52 122

Като видях снимката със захвърлените черупки от яйца в кухнята, ми изникна сцената с Ивей и Алекс колко грижливо и внимателно покриваха стъклото на кемпера с платнището. Пък всеки може сам да си извади изводи.

Сега, кой е ял омлети, не знам, нали им били празни стомасите. Диети, ала, бала... Сал едни чайчета само били сърбали, за да се изчистят и възвисят.

Наистина, свинщина е завареното.

# 52 123
Сега се върнах да прочета изтеклите показания на Деян, според които десетките гилзи като от престрелка, са били във фоайето и към стълбите за втория етаж.
Значи най-вече там трябва да има дупки от куршуми, а не в голямата им стая, която тази сутрин коментирахме.

# 52 124
  • София
Щяха да бъдат спасени, ако родителите им не бяха ги хвърлили на Калушев да ги гледа и да им прави, каквото име правил. Русев е най-малко виновен.
Точно така, Леон и другото дете на Ралица са спасени благодарение на адекватната реакция на част от близките им - ,имало е сигнали, имало е проверки и даване на показания и хората са действали, както би трябвало да действа всеки един родител дори и при минимална заплаха или съмнение за добруването на детето му. ЯМ и РА не са направили това, те си знаят защо, и защитават и до ден днешен убиеца на децата им.

Общи условия

Активация на акаунт