Отговори
# 52 590
  • European Union
Но честно казано аз се включих в дискусията защото мен все повече започва да ме тормози нещо друго. Дори да се абстрахирам от това дали е убийство или самоубийство за което се спори, има неща които са безспорни и ясни факти около битието на тези хора. И тези факти никак не са ласкави за тях. Изумена съм как може те да бъдат наричани "светли хора", чисти души", "ангели" и т.н. суперлативи. Очевидно е, че те не са били такива. Определенията за тях би трябвало да бъдат съвсем други. Най-мекото, с което бих ги нарекла аз е паразити. Наистина ли обществото ни е толкова оскотяло, че съвсем е преобърнало понятията за добро и зло. За правилно и грешно. До толкова ли вече ни е повреден чипът. Наистина е плашещо.
Можеш да прочетеш всичките 3500 страници на темата (и 5000 можеше да са, но поне 1000 са изтрити) и никъде няма да намериш такива твърдения.
Проблемът идва от това, че масово се чете във фейсбук и се прехвърля тук. Не само цитати, но и натрупаното недоволство, защото във фейсбук никога не можеш да пробиеш, дори и да твърдиш най-неоспоримата истина. И така се създава впечатление, че тук има подкрепящи Калушев и "чистите души" и т.н. И разни "рицари" се борят срещу "ненормалните лелки", които обаче не са тук.

Аз не чета в групите във фейсбук, на мен ми стига прочетеното тук, за да се съглася с теб, че обществото ни е оскотяло. Явно стигаме до един и същи извод, макар и по различни пътища.

Редактирам се, да добавя, че аз не съм гледала нито едно видео - нито услужливо редактираните от полицията, нито пусканите от ВЙ. Но ако свидетелите твърдят, че на стъпалата е имало много гилзи, дупките от куршуми са някъде на друго място, а не на мястото, от където е стреляно.

# 52 591
Снощи гледах едно предаване от криминалните канали. Имаше убийство в превозно средство. Разследващите огледала и снимаха на място. После репатрираха автомобила без да пипат и преместват нищо вътре и вън.Опаковах го с някакво платнище и го отказаха до полицейското управление. Там на място действаме патолог и екипа, после преместиха трупа в моргата.

# 52 592
Скрит текст:
Хайде да помислим логично! София каза, че ВА бил моралния убиец. Следователно тя вярва, че еко-био-будистите са се самоубили! Ако тя си мислеше, че са били убити, нямаше да каже това за сина си - Валери.

ФАКТ: София смята (или направо знае), че групата се е самоубила! Това логично включва и убийствата на момчетата в кемпера от чичко Калушев!
А може и вместо да се опитваме да мислим "логично", просто да изгледаме интервюто на София, където казва:  "Синът ми е моралният убиец, защото благодарение на тези неща, които той наговори, всичко това, което сега се изсипва на главата на тези родители, е благодарение на моя син... Техните деца са убити два пъти - веднъж физическата смърт, веднъж моралната смърт."
Периодично в темата изниква твърдението, че София знае за самоубийството, а тя категорично го отрече във фейсбук пост. Морално убийство за нея е убийство на доброто име.
Във всеки пост, който ми е попадал и във всеки коментар, София е категорична, че са убити.
Ама много хора не я разбраха с "моралния убиец", или разбраха, ама не им отърва.
[/spoiler]
Нормален човек няма как да разбере психично болната София, която ненавижда детето си. Това не е нормално, човешката история не помни нещо такова. По принцип майката обича детето си повече от всичко на този свят, повече от себе си, независимо какво е детето, тази божествена връзка майка-дете е най-силната, която може да съществува в цялата Вселена. Така че, нормален човек няма как да разбере тази луда жена която се нуждае от спешно лечение, заради нея самата.
Е, хайде сега, за всичко, за което ви отърва е най-надеждния извор, ама за другото - психично болна била. Само в тази тема назад може да види как доста са повярвали именно благодарение на нейните разкази и описания.

# 52 593
Ох, и да е ходил със съдрани гащи, и да е спал на матрак на пода, все тая. Дори и култ и секта да е била дружинката, само по себе си абсолютно нищо не доказва относно фаталния край. Пък вие си забивайте флагчета, където искате.
Да бе, това, че са култ, хич не вдига процентния шанс за масово самоубийство с 1000% 😄

А въпросът на pandorina си е чиста подигравка. И аз и други потребители, вярващи в официалната версия, многократно сме писали подробни и аргументирани фермани, защо вярваме в нея. Писна ми да се самоцитирам през няколко страници. Така или иначе явно или не четете, или имате някакъв тежък когнитивен блокаж.
От отсрещната страна никога не сме получавали логични отговори на съвсем резонни въпроси. Вместо това броите снежинки, халюцинирате Ботев, кални руснаци и Ники Златков на записите...то е комично.
Ето защо ни показаха записите. За да може след това да ни иронизират как сме броили снежинки и сме се опитвали да разпознаем някого на отвратителните записи. Докато те злорадо се подсмихват и парадират с някакви уж известни само на тях, със специалните умения, факти. Чат пат пускат по някой намек за нещо дето те знаят, докато ние горките броим снежинките..дето те ни пуснаха.

# 52 594
Скрит текст:
Хайде да помислим логично! София каза, че ВА бил моралния убиец. Следователно тя вярва, че еко-био-будистите са се самоубили! Ако тя си мислеше, че са били убити, нямаше да каже това за сина си - Валери.

ФАКТ: София смята (или направо знае), че групата се е самоубила! Това логично включва и убийствата на момчетата в кемпера от чичко Калушев!
А може и вместо да се опитваме да мислим "логично", просто да изгледаме интервюто на София, където казва:  "Синът ми е моралният убиец, защото благодарение на тези неща, които той наговори, всичко това, което сега се изсипва на главата на тези родители, е благодарение на моя син... Техните деца са убити два пъти - веднъж физическата смърт, веднъж моралната смърт."
Периодично в темата изниква твърдението, че София знае за самоубийството, а тя категорично го отрече във фейсбук пост. Морално убийство за нея е убийство на доброто име.
Във всеки пост, който ми е попадал и във всеки коментар, София е категорична, че са убити.
Ама много хора не я разбраха с "моралния убиец", или разбраха, ама не им отърва.
[/spoiler]
Нормален човек няма как да разбере психично болната София, която ненавижда детето си. Това не е нормално, човешката история не помни нещо такова. По принцип майката обича детето си повече от всичко на този свят, повече от себе си, независимо какво е детето, тази божествена връзка майка-дете е най-силната, която може да съществува в цялата Вселена. Така че, нормален човек няма как да разбере тази луда жена която се нуждае от спешно лечение, заради нея самата.
Е, хайде сега, за всичко, за което ви отърва е най-надеждния извор, ама за другото - психично болна била. Само в тази тема назад може да види как доста са повярвали уменно благодарение на нейните разкази и описания.
Тя е болна жена, и това е абсолютен факт, и когато говори с омраза за собственото си дете, и когато разказва за сектата. Аз вярвам, че тя ненавижда детето си, а също така вярвам и за всичко, което казва за сектата.

# 52 595
  • София
София Андреева е толкова силно индоктринирана в сектата, че си разказва едно към едно за вярванията им. Гордее се жената със своите задълбочени познания и с близостта си до гуруто.. Нямаме нужда от теологична експертиза, тя ни я направи вече на живо. Учението им е мнооого интересно. Особено относно децата в сектата.

# 52 596
Излиза, че трупа на котката е бил напълно разложен. Как на око се преценява още в първия ден, че е котката. Тялото претърпява такива прочени при изгаряне и смърт, особено намерено след 5 месеца. Направена ли е някаква експертиза  пт страна на РА или пак трябва да вярваме сляпо?

# 52 597
Скрит текст:
Но честно казано аз се включих в дискусията защото мен все повече започва да ме тормози нещо друго. Дори да се абстрахирам от това дали е убийство или самоубийство за което се спори, има неща които са безспорни и ясни факти около битието на тези хора. И тези факти никак не са ласкави за тях. Изумена съм как може те да бъдат наричани "светли хора", чисти души", "ангели" и т.н. суперлативи. Очевидно е, че те не са били такива. Определенията за тях би трябвало да бъдат съвсем други. Най-мекото, с което бих ги нарекла аз е паразити. Наистина ли обществото ни е толкова оскотяло, че съвсем е преобърнало понятията за добро и зло. За правилно и грешно. До толкова ли вече ни е повреден чипът. Наистина е плашещо.
Можеш да прочетеш всичките 3500 страници на темата (и 5000 можеше да са, но поне 1000 са изтрити) и никъде няма да намериш такива твърдения.
Проблемът идва от това, че масово се чете във фейсбук и се прехвърля тук. Не само цитати, но и натрупаното недоволство, защото във фейсбук никога не можеш да пробиеш, дори и да твърдиш най-неоспоримата истина. И така се създава впечатление, че тук има подкрепящи Калушев и "чистите души" и т.н. И разни "рицари" се борят срещу "ненормалните лелки", които обаче не са тук.

Аз не чета в групите във фейсбук, на мен ми стига прочетеното тук, за да се съглася с теб, че обществото ни е оскотяло. Явно стигаме до един и същи извод, макар и по различни пътища.
Редактирам се, да добавя, че аз не съм гледала нито едно видео - нито услужливо редактираните от полицията, нито пусканите от ВЙ. Но ако свидетелите твърдят, че на стъпалата е имало много гилзи, дупките от куршуми са някъде на друго място, а не на мястото, от където е стреляно.

Говорим за десетки гилзи.
Ако изгледаш клипът на ВЙ ще видиш, че въпросното фоайе/антре е голямо и от него тръгват стълбите към втория етаж (има и стълби към по-долвн етаж), по които също е имало множество гилзи.
Е все при такава мастита престрелка, ще има куршуми и в антрето и в горния или долния край на стълбите.

# 52 598
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Говорим за десетки гилзи.
Ако изгледаш клипът на ВЙ ще видиш, че въпросното фоайе/антре е голямо и от него тръгват стълбите към втория етаж (има и стълби към по-долвн етаж), по които също е имало множество гилзи.
Е все при такава мастита престрелка, ще има куршуми и в антрето и в горния или долния край на стълбите.
Деян е излъгал, така ли?

# 52 599
Ако някой си мисли, че ще се хаби скъп консуматив / знаете ли колко струва една днк експертиза, особено, когато следва да вземат сравнителен материал от всичките мвр охранители/, жестоко се лъже. Да се изтропаш някъде покрива признаците на едно единствено престъпление- хулиганство/ ако не е малозначително/ . Но тук само това остава, да се образуват дела за искания на фанатизирани последователи и откриватели. Докъде стигнаха тези хора, кой ги води в тази инфантилна посока и докъде ще стигнат, нямам идея.
С това не казвам, че да оскверняваш местопрестъпление е допустимо, но не се знае кой е привнесъл този биологичен отпадък там и кой е авторът му. Още при намирането на това нещо писах, че следва Демерджиев да направи проверка, ако негови служители са го сторили, ама аз лично не вярвам. поредните мъртвородени хитове на някои хора.

# 52 600
Излиза, че трупа на котката е бил напълно разложен. Как на око се преценява още в първия ден, че е котката. Тялото претърпява такива прочени при изгаряне и смърт, особено намерено след 5 месеца. Направена ли е някаква експертиза  пт страна на РА или пак трябва да вярваме сляпо?

Защо РА да и прави експертиза на котката и как точно. То други е трябвало да направят и не знам как ще обясняват, че са пропуснали, или зарязали нарочно там трупа и.

# 52 601
  • София
Случайно ли Ралица изтипоса върху паметната плоча на Петрохан, на която е изписано името на непълнолетен, цветовете на дъгата. Кой човек слага такива цветове върху паметни плочи.
Навежда ме на мисълта, че подкрепя този вид сексуални отношения дори когато в тях участват и непълнолетни лица.
Тълкувам си просто.

# 52 602
Скрит текст:

Не съм казала, че тези определения са писани тук. Това са неща, които съм чела в линкове към фейсбук или Ютюб, пуснати от потребители в темата. Аз фейсбук нямам, но някои от линковете мога да отворя и виждам какво се пише там. Затова и говоря за обществото ни като цяло.

# 52 603
Значи вече да не смеем да се зарадваме и възхитим на един красив природен феномен щото на някого му хрумнало да свързва дъгата с хомосексуализъм?

# 52 604
Не знам за Ралица, ако иска, ще си каже какво е имала предвид, но аз самата (и от възрастта ли?) упорито отказвам да свържа със сексуални отклонения любимата ми дъга, асоциирана в едновремешното ни общо съзнание с много детски преживявания, списание дори, игри и т.н.
Та, ако аз някъде използвам дъгата като символ, не бих искала някой да я тълкува като свързана с горното.

Общи условия

Активация на акаунт