Отговори
# 52 740
Страхът, че записките може да са на Калушев, ама може и да не са е сериозен.
Btw и аз имам подобен на Калушев почерк.

# 52 741
Тук има и анализ от графолог, но се съмнявам, че ще бъде признат! И без анализ е отвратително! https://breaking.bg/analizi/dosietata-kalushev-uzhasyavasthi-rak … rohanskata-sekta/

# 52 742
А защо името на Дечо е редом до кучетата? Защо не на Калушев примерно? За природата като цяло не знам колко да са я обичали, но вярвам, че са обичали своите кучета. Обаче ми се струва нередно името на Дечо да е така позиционирано.

Ами смятай какво е отношението им към единствения работещ, чийто трудов доход е изхранвал собствените им деца... За които деца с гордост казват, как Калушев не бил поискал и един лев за отглеждането от тях - родителите...
До кучетата...

# 52 743
И мен ме докладваха, но пак ще си го напиша : Разберете, че не става въпрос за защита на Калушев, а става въпрос за огромни съмнения в официалната версия.
Valya61 в кое се съмняваш?
- в това че децата са живеели при него- да или не?
-в това, че деца не са ходели системно на училище-да/не
-наличието на много оръжие-да/не
-наличието на сайтове и залитане по будизма-да/не
Кое от тези неща не е вярно според теб?
Освен това са разполагали с много пари! Съгласна ли си-да или не?

# 52 744
  • my own world....
От днешния пост  жълтите сърца със зов към Демерджиев за проверки (правилно, да искат такива, аз съм ЗА!) ...искам да знам какво имат предвид с това, че искат потенциални акащи да бъдат ЗАКОВАНИ... Flushed

# 52 745
Тук има и анализ от графолог, но се съмнявам, че ще бъде признат! И без анализ е отвратително! https://breaking.bg/analizi/dosietata-kalushev-uzhasyavasthi-rak … rohanskata-sekta/
И кой е този графолог? И въобще кой е автор на статията?
За последният абзац и връзката му с анализа на неизвестния графолог няма да питам.

# 52 746

Тук са изброени почти всички поименно. Не оставят много варианти кой би могло да бъде автора на тези записки. Вероятно е Скъпоценният.
Интересно е и това, което е написал за Николай. За неговите длъжности, функции, и какво означава и представлява той за всички тях. Явно е бил дясната ръка на ламата.

# 52 747

Е на кой да са, че да ни е страх? Все от сектата е.

Ако имаш предвид, че наемни убийци, освен смс, който да заблуди майка му и цитат от Ботев са фалшифицирали и цял устав на секта, барабар с диктовки на първокласника Леон за по-достоверно, позволи ми да смятам, че не е сериозно.

# 52 748
  • София

Тук са изброени почти всички поименно. Не оставят много варианти кой би могло да бъде автора на тези записки. Вероятно е Скъпоценният.
Интересно е и това, което е написал за Николай. За неговите длъжности, функции, и какво означава и представлява той за всички тях. Явно е бил дясната ръка на ламата.
Тези инструкции ми се струва, че са към малкия брат на Николай.

# 52 749

Ако имаш предвид, че наемни убийци, освен смс, който да заблуди майка му и цитат от Ботев са фалшифицирали и цял устав на секта, барабар с диктовки на първокласника Леон за по-достоверно, позволи ми да смятам, че не е сериозно.

Не знам за наемните убийци, но ако говорим сериозно, то аз смятам, че тримата са запалили хижата за да изгори всичко в нея. Хартията гори лесно, вероятно не са очаквали точно тези компрометиращи ги и разкриващи ги писания да оцелеят.

# 52 750
От днешния пост  жълтите сърца със зов към Демерджиев за проверки (правилно, да искат такива, аз съм ЗА!) ...искам да знам какво имат предвид с това, че искат потенциални акащи да бъдат ЗАКОВАНИ... Flushed
Ами искат да бъдат изследвани всичко дежурни полицаи на хижата и да се установи кой точно е акал вътре в хижата.

# 52 751

Не знам за наемните убийци, но ако говорим сериозно, то аз смятам, че тримата са запалили хижата за да изгори всичко в нея. Хартията гори лесно, вероятно не са очаквали точно тези компрометиращи ги и разкриващи ги писания да оцелеят.
Е нямаше ли да запалят тях, а не хола/трапезария...

# 52 752

Е как, като по учебник е!
Ама като учебник по психиатрия!

# 52 753
  • София

Само Ивей не се споменава. А в последното изречение “за която и стая да си се разбрал с ЛИ…” вероятно се говори за Лама Иво. Така че е малко вероятно “скъпоценния” да пише така на човек, с който се е разбрал за стаята.

# 52 754
  • my own world....
Ако част от записките са намерени в с. Българи...не са се сетили да ги палят там..

Общи условия

Активация на акаунт