Отговори
# 52 770
Шокиращата липса на лични вещи трябва да се докаже от този, който твърди, че липсват такива вещи, щото е много възможно такива въобще да не е имало. И да се подаде такова искане от този близък на загинал, който го твърди, по съответния законов ред.
Иначе е - тука имаше едно завещание, аз не съм го виждала, ама разследващите са го откраднали и пр. изцепки на викинга.

Ох, голям смях са ангелите - ще сезират международното институции, че вътрешният министър не е изследвал едно кръгло нещо - как се доказва, че не е ексремент. Адвоката приел имуществото от името на юМайсторова, дали го е вписал в описа с точни размери - диаметър, височина, както и цвят.
    Стаята, която показаха на записите, сега е почти празна, да. Има много липса. Дали са били описани като иззети, като веществени доказателства, ние не знаем. Но е видно , че липсват картините, книгите, дървената етажерка, разните там неща върху скрина, и още нещо имаше...

# 52 771
И мен ме докладваха, но пак ще си го напиша : Разберете, че не става въпрос за защита на Калушев, а става въпрос за огромни съмнения в официалната версия.
Не. Става въпрос точно за защита на Калушев. За вас вариантът за култов лидер педофил, убит от някакви служби и мафии, не съществува. За вас е важно да бъдат изчистени обвиненията в секта и педофилия. Много ви е важно.

# 52 772
Май са ми изтрили поста за лното на Ралица, ама аз да питам: ще се протестира заради това лно ли??? 🤦‍♀️

# 52 773
  • София
Картините на Майсторов ли са били? Ако са негови, не е голяма загуба липсата им, страшни грозотии..

Всичко е иззето,  може да се съхранявт в склад. Умрял някой да краде книги, дървени етажерки и т.н..

# 52 774
Картините на Майсторов ли са били? Ако са негови, не е голяма загуба липсата им, страшни грозотии..

Всичко е иззето,  може да се съхранявт в склад. Умрял някой да краде книги, дървени етажерки и т.н..
Няма значение чии са дали се харесват на някой или не...Ако ги няма в опис, си е нарушение... Вие може да имате пренебрежително лично отношение, но разследващите нямат право на това...

# 52 775
  • my own world....
Йончев защо подминаваше стаите и ходеше да показва коридорите и складовете? Хммм?

# 52 776

Всичко е иззето,  може да се съхранявт в склад. Умрял някой да краде книги, дървени етажерки и т.н..
Ще им ги върнат. А на Майсторов ужасиите има ли луди да ги поискат!? И за подарък не ги искам!

# 52 777
# 52 778

Всичко е иззето,  може да се съхранявт в склад. Умрял някой да краде книги, дървени етажерки и т.н..
Няма значение чии са дали се харесват на някой или не...Ако ги няма в опис, си е нарушение... Вие може да имате пренебрежително лично отношение, но разследващите нямат право на това...

Ако ги няма в опис
Ние не знаем дали са в описа

# 52 779
Йончев защо подминаваше стаите и ходеше да показва коридорите и складовете? Хммм?
Защото ще разтягат във времето, за да се подклажда омразата към държавата. Не подхожда на журналист да дава директни насоки какво се е случило.

# 52 780
И ,големите защитници на природата са забили ел. пастира в дървото! Хвала!

# 52 781
Защото ще разтягат във времето, за да се подклажда омразата към държавата. Не подхожда на журналист да дава директни насоки какво се е случило.
"А сега ще видите тук как се покланят при пристигането на кемпера" какво е?

# 52 782
Поклоните в снега си бяха съвсем поклони.
Със сигурност от тази камера имат доста.

# 52 783
И ,големите защитници на природата са забили ел. пастира в дървото! Хвала!
Хвала! Много сме наблюдателни.

# 52 784
Сега изгледах новото видео на Offnews.
Ралица твърдеше, че отзад камера няма, а всъщност на едно от дърветата в гората се вижда табелата за видеонаблюдение.

Сякаш идея си няма какво се е случвало там.
Имам чувство, че всичките и разкази за времето прекарано в хижата, се базират на общо 2-3 нейни посещения за последните 4 години.
Но звучи като да е била там през няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт