Отговори
# 52 860
  • София
Значи РА ходи след ВЙ да му" свети". И в буквален, и преносен смисъл.
От поста и става ясно.
Това вече не е журналистика, А РА през камерата.

Вместо да се хване да работи, тя снове и събира кучета, и чака дарения
Може да се загаджат двамцата. Ми то любов блика бре хора, към ламата и взаимна🤣🤣🤣

# 52 861
За камерите, в изтеклите показания на Деян, той казва, че на теритоеията на хижата е имало монтирани много камери, но повечето от тях са били бутафорни.

# 52 862
За камерите, в изтеклите показания на Деян, той казва, че на теритоеията на хижата е имало монтирани много камери, но повечето от тях са били бутафорни.
Мислиш ли, че точно тази ще сложат бутафорна. Оттам минава пътеката

# 52 863
Абсолютно болни хора,с още по- болно обкръжение и тогава и сега,  взели са си животните с тях, те са ги затворили умишлено. Болни хора с вид на клошари и изпържен мозък, още като се мотат  по двора е ясно, че не са адекватни. Ламата ги е превърнал в едни зомбита и визията  им се занемарила през годините , били  са чисти спретнати преди. Жалко за котката, надявах, че не са я хванали като я търсеха.

# 52 864

Сега на това какво мислим ли почнахме да го караме?

В такъв случай, да мисля.

# 52 865
Достатъчно са се окомплектовали с предупредителни табели, електропастири, знамена, че и бодливата тел с тока / не знам как се казва и дали е като тези пастири/, дето ни я показа вчера ВЙ. Всъщност, аз не разбрах каква беше тезата- токът бил слаб и на човек не може да се отрази, но е преграда за дивите животни. Нещо такова обясни. Не разбрах, наистина. И упорито отбягваше с камерата нещо оранжево на едно дърво. Дали и там не пишеше Строго охраняван обект, стреля се. Зло куче, и разни други страхотии.

# 52 866
Защо да се е поставила Ралица   в ннеудобно положение с котката? Това не съм го разбрала. Неудобно ше е ако това е същата котка (в което се съмнявам) и са я оставили там. Иначе да, ако е  Тара просто е споделила съдбата на купетата.

Ралица от самото начало не е обективен свидетел и енергията, която се отделя в темата за да се анализира  само отклонява вниманието. Нейната кауза и мотивация е ясна, въпросът е доколко действията и доста насилствено водят до изясняване на конкретни обстоятелства, които разследващите услужливо ни спестиха в брифингите .
Също толкова важни са причините довели до това да се води разследване, а тя дума не обелва за тях..  Прави се на ударена и задълбава само върху последствията  
Нека започне да говори за причините,  и ще намери отговори за последствията  .

Ами явно няма да говори за причините, или не ги вижда по същия начин. Не разбирам защо е нужно да се очаква каквото и да било от нея. Тя си действа по своя програма.

Ако може да допринесе нещо, което да хвърли светлина върху неизяснените моменти от случая, хубаво, ако не, не. Не знам защо се съсредоточават такива очаквания за катарзис, пък нещо да признава, та се стига и чак периодично до възгласи дали невярващите щели да приемат резултатите от разследването. Дано ги дочакаме...

Никакво значение няма кой какво ще приеме, това са вътрешни проблеми на близките. Може би много хора биха искали да ги видят смачкани, унизени, каещи се, но едва ли ще стане.

# 52 867

До тук цялата тема се основава на това, кой какво мисли.Не ли?

# 52 868

Не. Тази тема се основава на публични факти от разследването и фантасмагории на близките, по които доволно си развивате фантазиите в темата. Хорейшо ще завиди даже.

# 52 869
  • при Arctic Monkeys
Кога оффнюз са правили журналистика изобщо. Грантояди, които ако не им подхвърлят пари, няма да просъществуват и месец.

# 52 870

Не. Тази тема се основава на публични факти от разследването и фантасмагории на близките, по които доволно си развивате фантазиите в темата. Хорейшо ще завиди даже.
Факти, около които всеки си мисли нещо според собствените виждания. Камерите също са факт.Ако не са, то какво сме гледали 6 месеца?

# 52 871
Новото в откриването на  котката е не, защо са я затворили, при положение, че същото са направили и с кучетата. Или са затваряли животните обичайно нощем, или са искали да ги убият - изгорят на живо при това, засега не можем да кажем.

Загадката е защо разследващите не са я намерили при толкова претърсване и огледи.

# 52 872
Скрит текст:

Barsa, не ме разбра.
След като имаме информация, че много от камерите са бутафорни, но не знаем кои точно, значи има вероятност да са и тези.

Това обаче какво мислим или не няма значение в случая за конкретните камери.
Може да са, може и да не са.

# 52 873
Абсолютно болни хора,с още по- болно обкръжение и тогава и сега,  взели са си животните с тях, те са ги затворили умишлено. Болни хора с вид на клошари и изпържен мозък, още като се мотат  по двора е ясно, че не са адекватни. Ламата ги е превърнал в едни зомбита и визията  им се занемарила през годините , били  са чисти спретнати преди. Жалко за котката, надявах, че не са я хванали като я търсеха.

Скъсаните дрехи и липса на легло не пасват на имиджа на един човек с престижна професия. Явно това е било в миналото му и сега е живеел по този начин.

# 52 874
Не може ли да се разбере кои камери са били бутафорни?

Общи условия

Активация на акаунт