Отговори
# 52 920
Инересно, като се спомена, че хижарите са си хвърляли яйцата така веднага се намери логично обяснение. Иначе като се твърдеше, че полицаите са ги нахвърляли, не се сетихте за такова обяснение...

Черупките от яйца имат различни предназначения и ползи. Не се знае за какво са събирани.
По-важното е, че видимо изглежда като да не е било планирано никакво групово разширено или ритуално самоубийство, както се опитваха да внушават.

Напротив, точно на това прилича. Решават, зарязват всичко, раз прас и готово. Ники умишлено е отстранен, за да не заподозре нещо, Алекс е бил малък и просто е седял настрана и не е разбрал.
Ами на мен ми прилича точно на обратното. Нито са имали намерение да се самоубиват, нито е планувано.
Случило се е нещо форсмажорно в деня на трагедията.
Ще видим дали разследващите ще успеят да обяснят какво е било то.
Именно, форсмажорно са решили да се самоубият...

# 52 921
Инересно, като се спомена, че хижарите са си хвърляли яйцата така веднага се намери логично обяснение. Иначе като се твърдеше, че полицаите са ги нахвърляли, не се сетихте за такова обяснение...
Аз се придържам към логични обяснения. Точно затова и ми е невъзможно да повярвам на хипотези лишени от всякаква логика и пълни с противоречия.
Относно свободните съчинения, които се правят не мисля, че всяко едно от тях заслужава коментар или внимание.

# 52 922
Образовани хора, с капацитет, от нормални, а вероятни и любящи семейства, прислугват на ламата с потекло,  далече от най-близките си... Пак се ядосах.
Ненавиждал е хора с образование и кариера ,примамил ги е и попълнил някакви
 липси докато не ги обатачи до степен да са слуги  и дрипльовци.С кариеризма само на родителите си се промирява ,а той е толкова голям ,че май го е увредил.
Обсебваща е била измислената религия на Ламата. Най- вероятно с чайчета, хипнози е успявал да ги замаява.
Влиятелни особи да му даряват солидна сума пари.
Пример са РА и СА. Едната не си погреба сина и благодари на убиеца на детето си.
Другата пък проклина детето си и отново е благодарна на слънчо- Лама.

# 52 923

Черупките от яйца имат различни предназначения и ползи. Не се знае за какво са събирани.
По-важното е, че видимо изглежда като да не е било планирано никакво групово разширено или ритуално самоубийство, както се опитваха да внушават.

Напротив, точно на това прилича. Решават, зарязват всичко, раз прас и готово. Ники умишлено е отстранен, за да не заподозре нещо, Алекс е бил малък и просто е седял настрана и не е разбрал.
Ами на мен ми прилича точно на обратното. Нито са имали намерение да се самоубиват, нито е планувано.
Случило се е нещо форсмажорно в деня на трагедията.
Ще видим дали разследващите ще успеят да обяснят какво е било то.
Именно, форсмажорно са решили да се самоубият...
И са очаквали хижата да изгори изцяло и никой да не им види мизериите.

# 52 924
Дори да приемем, че форсмажорно е възможно да са се 'самоубили', което никак не е доказано, нито изглежда логично по този нескопосан и сложен начин да го правят, кое е било форсмажорното обстоятелство? Това е нужно и задължително да се изясни.
Нищо от нагласянето на 'официалната' версия просто не звучи смислено или логично. И оправданието от 'луди' хора не очаквайте логика като вашата, не върви. И 'на лудите' можем да им разберем мотивът стига да се обясни аргументирано и да има достатъчно неоспорими доказателства.

# 52 925
Във фб групите, където хмм.. ситуацията там е направо трагична, някой качил снимка на Алекс и отдолу майка му коментирала.
Скрит текст:

Там ми попадна и профилът на сестрата на Алекс, пише в него, че е учила в НБУ, тоест не са чак толкова зле финансово, таксите там са доста високи.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 14:53 от *Sweety*

# 52 926
Дори да приемем, че форсмажорно е възможно да са се 'самоубили', което никак не е доказано, нито изглежда логично по този нескопосан и сложен начин да го правят, кое е било форсмажорното обстоятелство е нужно и задължително да се изясни.
Нищо от нагласянето на 'официалната' версия просто не звучи смислено или логично. И оправданието от 'луди' хора не очаквайте логика като вашата, не върви. И 'на лудите' можем да им разберем мотивът стига да се обясни аргументирано и да има достатъчно неоспорими доказателства.

Обясни мотивите на оня, който уби младото момиче в метрото в САЩ!
Мотивът на младата майка, скочила в центъра на София, оставяйки две малки деца сирачета?
Мотивът на стотиците самоубийци, които оставят в недоумение семействата си и близките си, защото така "изведнъж" слагат край на живота си, а уж всичко им е било наред и са били щастливи?!
Няма мотиви! Понякога просто няма! Психично болните или хора с психични разстройства, макар и временни, и лечими, могат да се самоубият и без мотив! И милион пъти да се повтаря, че трябва мотив, това просто не е вярно!

# 52 927
  • София
В НБУ има начини да не се плаща такса или да се намали - дават стипендии за успех, за работа в университета и т. н.

# 52 928
От човек, който комуникира с извънземни какви мотиви чакаме?

# 52 929
Интересно интервю. Журналистът прави аналогия и със случая Петрохан и по какви случаи най-вече им се праща информация и са подтиквани да разследват за сметка на сериозните убийства.

https://eurocom.bg/video/todor-stefanov-darzhavata-prikriva-isti … -vladimir-jankov/

# 52 930
Демерджиев с изявление, че информацията ще се огласи в края на август. В края на август ще има истерични пристъпи, клевети и истерии.
Дано да не лъже, и идеята му да е само с цел успокояване на духовете и отклоняване от сезиращата го молба.
Защото той сега е редно да направи проверка.
Не съм чела новината.

# 52 931
Аз се придържам към логични обяснения. Точно затова и ми е невъзможно да повярвам на хипотези лишени от всякаква логика и пълни с противоречия.
Относно свободните съчинения, които се правят не мисля, че всяко едно от тях заслужава коментар или внимание.

Дайте да видим тези противоречия. Напишете ги кратки и ясно, и аз ще ви ги обясня. ОК?

П.С. Да докладвате съвсем учтиви и добронамерени постове носи много лош късмет. Да не кажа направо карма Simple Smile

# 52 932
“Обещавам че ще има сериозни последици от Вселената”  магия ли ще прави? Иначе също съм против публикуването на снимки на деца. А последици от Вселената има ли, ако си зарежеш детето и цяла година не го виждаш? Започвам да си мисля, че тези хора наистина не виждат нищо нередно в това, което са направили. Преди си мислех, че може би изпитват вина.

# 52 933
Може да вярва (наивно), че всичко се връща по един или друг начин.

Дори и лудите сектанти са вявали в нещо, за да се самоубият - идва края на света, идват извънземни да ги приберат и т.н. в тия записки, които четете има ли нещо такова?
Психичноболните, също имат мотиви. Техни си, извън реалността, но мотиви.

# 52 934

Дайте да видим тези противоречия. Напишете ги кратки и ясно, и аз ще ви ги обясня. ОК?

П.С. Да докладвате съвсем учтиви и добронамерени постове носи много лош късмет. Да не кажа направо карма Simple Smile
Като за начало обяснете, защо вас трябва да питаме за обяснения по случая....

Общи условия

Активация на акаунт