Отговори
# 52 965

Момент, този скандал с майката не го ли измислихте тук?
Нали са получили парички даже в деня на смъртта?

Не знам кой какво е измислял, аз казвам какво е моето лично мнение и не ангажирам никого с него. Нали все пак изразяваме мнения и си съставяме някакви вероятни версии? Тук друго не можем да правим. А що се отнася до "паричките", те са били точно това - "парички". На тях обаче са им трябвали сериозни пари. С тоя лайфстайл и без да работят няма как да живеят само с парички.

# 52 966
Лайфстайл - спане на земята и едни и същи дрехи?
Важно е да се знае има ли или няма такъв скандал щом смятаме, че ще се самоубиват заради това.

# 52 967
Някои може и да изразяват мнение и да съставят версии, но само в една посока... Ако посоката е друга  мненията са измислици, а версиите са фантасмагории. И биват приемани единствено с ирония и сарказъм

# 52 968
В гугъл хижата е заснета през 2012. Вижда се табела за пътека точно при спрелите коли. И върви в посока мястото наречено аптечка.

# 52 969
Лайфстайл - няколко джипа, пикапи, верижен трактор, моторни шейни, няколко мотора или ел. велосипеди, високопроходим кемпер, лодки, водолазно оборудване, оръжия
Екскурзии до Непал
Дай боже всекиму

# 52 970
Лайфстайл - спане на земята и едни и същи дрехи?
Важно е да се знае има ли или няма такъв скандал щом смятаме, че ще се самоубиват заради това.

Хайде сега, ще си изброяваме разходите им един по един ли? Знаете много добре за какво говоря. Шест човека с коли, джипове, кемпер, живеещи в хижа с 80 стаи, пътуващи къде ли не из Европа и не само... несериозно е да говорим за спането на земята.
А що се отнася до скандала - няма как да знаем. Нито Вие, нито аз сме били там. Цялата тема се гради на предположения, точно защото 99.9% от нас никога не са имали допир със сектата.

# 52 971
Някои може и да изразяват мнение и да съставят версии, но само в една посока... Ако посоката е друга  мненията са измислици, а версиите са фантасмагории. И биват приемани единствено с ирония и сарказъм

Аз сериозни версии в "другата" посока не знам някой от вас да е споделял. Вашето винаги е "не знам как е, ама не е така". Освен ако не броим калните руснаци, сръбските килъри, Вълчан Войвода и други такива за "сериозни" версии.

Ако имате такива дайте ги, кажете, ще ги обсъдим. Само ако може без "безшумни хеликоптери" и "тайни тунели до границата".

# 52 972
Няма поеече да коментирам. Приятелите ми будисти винаги са пътували, не както ние си представяме. Взимат си торбата и се бутат с местните по влаковете, спят като местните и ядат непретенциозно.
За мястото, където са и снегорин трябва.  Най-голямата сметка би трябвало да е за дизела пикапа - около 50 евро на седмица, ако се кара.
Токът - може и да са били на печалба, над определена мощност чез го изкупува.

# 52 973
Мнението на ТТ е противоположно на другото вещо лице Др. Светлана Димитрова, която твърди, че няма никакви нарцистични отклонения. Нито едното мнение нещо доказва, нито другото.
Криминални случаи от такова естество от психолози не се решават, дори да им се търсят мненията. Фактите и доказателсвата са по-съществени.

Може ли линк, къде го твърди това и кога? Не ми е известно Светлана Димитрова да се е произнасяла по случая, освен в първите дни след трагедията. За сметка на това, д-р Цветеслава Гълъбова се появи с много разумно становище преди 2 дни:

https://youtu.be/tbZg3EupQu8?si=4ywpPZNNaWlSC3mq
Не съм твърдяла, че е скорошно изказването ѝ.
Както и преди се е коментирало няма как подобни мнения (нито едното, нито другото) да се считат за професионални, колкото и добри специалисти да са изказалите се, след като нямат налични всички данни от разследването.
Ако имат достъп до такива е незаконно да го коментират публично, освен с официално одобрение на прокурор.
Тодор Тодоров също само в началото е имал допирна точка с разследването, дори не като вещо лице, доколкото стана ясно.
Така че, всичко това са някакви лични интерпретации, които се основават главно на медийна информация. Медийната информация не е официално потвърдена в 99% от случаите.
Да се гради теория на спекулативно поднесена, непотвърдена информация от медиите е несериозно, и няма особена тежест за достоверност, освен за хора, които сляпо вярват на ‘авторитети’.

Мен пък случаят не ме интересува като криминален, а като психиатричен с комплексната си индивидуална и групова психопатология. Затова и коментирам само този аспект. Няма как, психиатри и криминални психолози, които не се познаваме лично, да споделяме много сходни (да не кажа едни и същи) наблюдения и интерпретации върху дадена личност и да грешим всички. Знам, че няма да ти хареса,anonymiss, ама и Д-р Гълъбова е видяла у Калушев (също като мен, доц. Стойчев и Р. Йорданов) както нарцисизъм, така и психопатия:

https://share.google/5iDQHW7HGhhN4FuCa

https://share.google/RgKc3bmVfEKHfjVRs

https://share.google/gnjLWlGT1wGJRdi3k

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 17:01 от Баба Дали

# 52 974
  • у дома...
Мнението на ТТ е противоположно на другото вещо лице Др. Светлана Димитрова, която твърди, че няма никакви нарцистични отклонения. Нито едното мнение нещо доказва, нито другото.
Криминални случаи от такова естество от психолози не се решават, дори да им се търсят мненията. Фактите и доказателсвата са по-съществени.

Може ли линк, къде го твърди това и кога? Не ми е известно Светлана Димитрова да се е произнасяла по случая, освен в първите дни след трагедията. За сметка на това, д-р Цветеслава Гълъбова се появи с много разумно становище преди 2 дни:

https://youtu.be/tbZg3EupQu8?si=4ywpPZNNaWlSC3mq
Д-р Гълъбова също принципно е регистрирана като вещо лице. Не вярвам някой да подлага  експертизата ѝ под съмнение. Но предполагам, че и нея ще оспорят.
Къде виждате кои са вещите лица по случая?
Нямах предвид по случая, а че е в регистрите на вещите лица в България.

# 52 975
Знам, че няма да ти хареса,anonymiss, ама и Д-р Гълъбова е видяла у Калушев (също като мен и като доц. Стойчев) както нарцисизъм, така и психопатия:

https://share.google/5iDQHW7HGhhN4FuCa
Грешите, баба Дали. Не опира до харесване, или не. Безразлично ми е мнението на въпросната докторка, понеже тя няма достъп до реалните факти и данни по случая, тоест не е професионално становището ѝ, а лично мнение. Няма статистика доколкото знам за споделяне на еднакви психиатрични мнения по случаят. Това, че по телевизията канят определени хора, подкрепящи еднопосочно единствената версия, съвсем не означава, че преобладаващите мнения на специалисти чисто статистически са такива.
Може да им пишете, сигурно и вас ще поканят, даже се чудя още как не са го сторили.

# 52 976
Няма поеече да коментирам. Приятелите ми будисти винаги са пътували, не както ние си представяме. Взимат си торбата и се бутат с местните по влаковете, спят като местните и ядат непретенциозно.
За мястото, където са и снегорин трябва.  Най-голямата сметка би трябвало да е за дизела на пикапа - около 50 евро на седмица, ако се кара.
Токът - може и да са били на печалба, над определена мощност чез го изкупува.

50 на седмица само дизела, ама тия неща всички са купени за поне няколко милиона общо. Да, знам за дарението за дрона, даже не го писах него, нарочно.

# 52 977
  • Варна
Значи без хеликоптери и тунели,ама може версия как Алекс залитнал по Тея и оттам произлязал проблема, да не изброявам всички друго, което изчетох и няма нищо общо с доказани факти до момента.

# 52 978
Мдам. Чакаме да видим дроновете в описа на иззетите доказателства. И данните от компютри, двр-и, сървъри, камери, кемпери, телефони, старлинкове.
И балистиката е важна, да не забравяме, че все още не знаем кой, как е загинал.
И отделното производство за финансите.
Психиатрите и психолозите накрая, както се казва те са 'последна дупка на кавала'.

# 52 979

Аз сериозни версии в "другата" посока не знам някой от вас да е споделял. Вашето винаги е "не знам как е, ама не е така". Освен ако не броим калните руснаци, сръбските килъри, Вълчан Войвода и други такива за "сериозни" версии.

Ако имате такива дайте ги, кажете, ще ги обсъдим. Само ако може без "безшумни хеликоптери" и "тайни тунели до границата".
    Когато отговориш на въпросите ми, бих могла да обсъждам нещо с теб. От каква позиция ще отговаряш на въпроси, при положение , че не знаеш заради кого момичето е там...Голямо самочувствие.... При неудобни въпроси се скрива в дупката, истински сив плъх

Да си говорим на вие. Учтива форма. Лесно е.
Добре, на кои въпроси искате да ви отговоря първо? Кои са тия "неудобни" въпроси? Питайте да видим?

Значи без хеликоптери и тунели,ама може версия как Алекс залитнал по Тея и оттам произлязал проблема, да не изброявам всички друго, което изчетох и няма нищо общо с доказани факти до момента.

Да, това е възможна хипотеза, която за разлика от хеликоптерите и тайните тунели не е налудничава.
Няма нещо, което да прави невъзможно Алекс да е хлътнал по момичето. Или вие знаете за нещо такова? Знаете ли? Кажете го, ако знаете.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 17:23 от Сивия Плъх

Общи условия

Активация на акаунт